• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Forumda Verilen Tavsiyeler Yüzünden Hayatınız Kaymasın

Kadınların dertleri var diye bu onları düşünme özürlü yapmaz.Burada derdini paylaşıyor,farklı görüşleri alıyor sonra kendisi için uygun olanı yapıyor.Kimse tanımadığı insan boşan,ayrıl,küs dediği için bunları yapmaz ama olaylara farklı bakmayı öğrenir.

hem kk ne yuvalar kurtarıyor biliyor musunuz siz
iki laf ediyoruz kadını döven aldatan adam dünyanın en muhteşem kocası oluveriyor
kadın hemen kocişine sahip çıkıyor
hey yavrum hey

o da doğru :)

kk da yuvalar yıkılmıyor tam tersi yuvalar kurtuluyor bazı kadınlar kocalarına daha çok bağlanıyor hatta :6:

Haha aynen cnm ben okudukca esimin bi melek oldugunu farkettim:)

yok yarencim ben onu demek istemedim..üye konuyu açıyor kocası dövüyor sövüyor her şey var..e doğal olarak ayrıl canım ne çekiyosun bu adamı canına yazık diyoruz 1-2 sayfa sonra bi bakıyosun koca melek oluvermiş..boşan diyenlere hakaretlere başlamış bu sefer konu sahibi..

e bakıyosun ki kk kadınları yuvayı kurtarmış kadın eşinin değerini anlamış :53:

yok yarencim ben onu demek istemedim..üye konuyu açıyor kocası dövüyor sövüyor her şey var..e doğal olarak ayrıl canım ne çekiyosun bu adamı canına yazık diyoruz 1-2 sayfa sonra bi bakıyosun koca melek oluvermiş..boşan diyenlere hakaretlere başlamış bu sefer konu sahibi..

aynen öyle arkadaşım"dayımı sevmem,sevmeyeni hiç sevmem"olayına dönüyor iş.

bende hatırlıyorum bi konu vardı, kocası dövüyormuş kolunu kıracak gibi burkmuş kalçası morarmış tekme atınca falan bahsediyordu konu sahibi..
sonra herkes kızıyor kadına neden çekiyorsun boşan falan sen çok ezik davranıyorsun vs...
iki üç sayfa sonra kadın aslında kocam çok kötü biri değildir sinirli anında yapmıştı bunu diyor :)
bir iki sayfa sonra da aslınada o kadar dayak gibi değildi kolumu burkmadı tuttu diyor, kalçama da tekme atmadı ittirdi ondan morardı falan demeye başlıyor....bi kaç sayfa sonra da okuyoruz ki konuşup barışmışlar....:37::37:
eee noldu o morluklar kolunu kırmalar dövmeler hakaretler...biz burda strese girip üzüldüğümüzle kalıyoruz o çoktan kocasıyla cicim gülüm moduna girmiş....
konu sahibi arkadaşıma tavsiyem, sadece konu açanlara mağdur gözüyle bakma lütfen canım...mağdur olan bizleriz aslında....resmen kandırılıyoruz, yada birilerinin canı sıkılıyor napsam napsam derken alelade bi konu bulup açıyor....sonra biz yazdığımız yorumlarla kışkırtılıyoruz ve olay çığrından çıkıyor...o canı sıkılan konu sahibesi de milletin ceza alıp siteden uzak kalmasına neden olmuş oluyor....
ben mutedil davranmaya çaba göstersem de bezen çok ciddi sinir olduğum durumlar oluyor...ama frenliyorum kendimi...çünkü bunca zamandır üyeliğimde öyle konular gördüm ki burda...bizler boşu boşuna helak olmuşuz yorumlarımızla...
tabi her konu değil, istisnalar hariç..gerçekten fikir danışmak için konu açanlarda var elbet onlara saygımız var...
ama aldatıcı olanlara resmen gıcık olmaya başladım...

Kimse buradakiler bosan dedi diye bosanmaz.
Eger oyle yapiyorsa zaten o insanin aklindan suphe duyarim ben.

Ancak her insanin iliski dinamigi farklidir .
Kimi hakareti siddeti asagilanmayi aldatmayi mazur gorurken, kimi de en basiti ilgisizligi bile mazur goremez.
Dolayisiyla insanlar da kendisinin kabul etmeyecegi seyleri fikir olarak soyler .
Uygulamak uygulamamak da tercih meselesidir...

evet bence de aksine kurtuluyor. bir bayan vardı yurt dışında yaşıyordu eşi dövmüş bulaşıklar yüzünden oğlu da varmış polis çağırıcam hayatım tehlikede falan fişman bir sürü yorum yaptı sonunda koca melek oldu :31:

Arkadaşlar ben de konu sahiplerinin suçlanmasından hakaret edilmesinden rahatsız oluyorum. Buna çok kez denk geldim de kendim konu açtıgımda daha çok farkettim. Hakaret edesiniz diye konu açmıyo bu insanlar. Bir akıl çıkar yol arıyor. Hemen ahlaksız bilmem ne diye yapıştırılıyo insanlara.

Konu sahipleri de devamlı bir savunma içerisinde burdaki yanlışın da farkındayım. Daha az önce yaşadım. Kızımız zor durumda bir akıl istiyo. Napiyim ben diyo. Napması gerektiği söyleniyor kendisine. Yok ama o öyle değil o böyle değil hemen savunma. e sen biliyomuşsun napıcağını bize ne soruypsun derler adama değil mi?

Bundan sonra da malum kızımıza hakaretler geliyor yine. Yine de biraz daha esnek ve kibar olmaya çalışalım bir şey soranlara. Karşımızdaki insanın koşullarını, nasıl bir hayata sahip oldugunu, bizden farklı düşünebileceğini de hesaba katalım.

yani neymiş tek mağdur olan taraf konuyu açanlar değilmiş..çoğu konuda biz konu sahibine üzüldüğümüzle kalıyoruz o kocişiyle barışıp mutlu mesut devam ediyor hatta biri kk kadınları yuvamı yıkacaktı nerdeyse demişti geçmişte ki bu üyeye kocası neler yapmamıştı..güler misin ağlar mısın

kimse kusura bakmasın,ben konu sahibine hak veriyorum,herkes değil ama birçok arkadaş gerçekten yangına körükle gidiyor.

kendisini aldatan kocaya boşan demelerine karşı değilim ama geçen bir konu vardı eşi internette sanırım bir bayanla tanışmış ama

sonra pişman olmuş görüşmeyi kesmiş,millet hemen konu sahibine hemen boşan vs...yazmış.durun ya Allah aşkına anlamadan

dinlemeden,tamam adam suçlu ama boşanacak kadarmı,bunun başka çözüm yolu yokmu,önce bir otursunlar konuşsunlar,ne nedir.

mesela benim o konuya yorumum anlamadan dinlemeden boşanma,kestirip atma,önce konuş oldu.

burada kimse kimseye zorla yorum yap diye zorlamıyor,siz zahmet edip yazdınız diye kadın eşiyle boşansınmı illa.konu sahibinin

demek istediği biraz daha yapıcı olun,bende atılıyorum kendisine,haklı ama başlık biraz sert olmuş.

Son düzenleme:

Bak brn kendi acidan bakmisim.:)

Dedigin dogru cnm aslinda o acidan bakarsak benimdr dedigin gibi keske dinleseler bizide okadar izdirabi cekmeseler

kimse kusura bakmasın,ben konu sahibine hak veriyorum,herkes değil ama birçok arkadaş gerçekten yangına körükle gidiyor.

kendisini aldatan kocaya boşan demelerine karşı değilim ama geçen bir konu vardı eşi internette sanırım bir bayanla tanışmış ama

sonra pişman olmuş görüşmeyi kesmiş,millet hemen konu sahibine hemen boşan vs...yazmış.durun ya Allah aşkına anlamadan

dinlemeden,tamam adam suçlu ama boşanacak kadarmı,bunun başka çözüm yolu yokmu,önce bir otursunlar konuşsunlar,ne nedir.

mesela benim o konuya yorumum anlamadan dinlemeden boşanma,kestirip atma,önce konuş oldu.

burada kimse kimseye zorla yorum yap diye zorlamıyor,siz zahmet edip yazdınız diye kadın eşiyle boşansınmı illa.konu sahibinin

demek istediği biraz daha yapıcı olun,bende atılıyorum kendisine,haklı ama başlık biraz sert olmuş.

Iste hepsi bakis acilarinin farkli olmasi ile ilgiki kimi kadin aldatmayi pismanligi kabul ederken
Kimi kadin ise aldatan bi esle birliktee yola devam edemez

Bu dusunce farkliligi soz konusu ikende yapici olmak beklenemez

Iste hepsi bakis acilarinin farkli olmasi ile ilgiki kimi kadin aldatmayi pismanligi kabul ederken
Kimi kadin ise aldatan bi esle birliktee yola devam edemez

Bu dusunce farkliligi soz konusu ikende yapici olmak beklenemez

yazdığımı doğru okudunuzmu?

aldatan eş için boşan denmesine karşı değilim,ama verdiğim örnekte hemen boşan denmesine karşıyım,tabiiki farklı görüşler olacak

ama daha yapıcı olunsa hepimiz için daha güzel olur.yazdıklarımı birdaha okuyun,aldatan erkek için yapıcı olun demişmiyim?

Bak brn kendi acidan bakmisim.:)

Dedigin dogru cnm aslinda o acidan bakarsak benimdr dedigin gibi keske dinleseler bizide okadar izdirabi cekmeseler

zaten boşanmayı kafasına koymuş kadına istersen kocan melek de yine boşanır,kocası şeytan gibi olan kadına boşan diye yalvarsan da eğer istemezse asla boşnmaz..bunu gerçe hayatta da görüyoruz.herkesin kendi yaşamı..

benim demek isetdiğim şu kimseyi boşan dedi diye yuva yıkmakla falan suçlayamazsın,hakaret edemezsin.. o kişi fikrini söylüyordur sende fikrini söylersin..

ben şiddet veya aldatma varsa kadın da boşanabilecek durumdaysa evet boşan derim ama diğer durumlarda ortada yorum yapmayı tercih ederim.arkadaşın hiç durumu yoksa gidecek yeri yoksa boşan demek de mantıksız olur yani.

Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.

450 liralık elbiseye pahalı diyen erkekten hemen ayrıl diyen kesim azınlıktadır burda canm..sen bu azınlığa takmışsın..çoğunlık ayrıl demez..

Haaa cimri adam değişmez ayrıl diyen de olacaktır tabii..herkesin fikri ayrı..Yalan da dğil, düğün alışverişind kavga dövüş ayrılan nişanlılar çok gördüm ben..Kına gecesinden sonra atılan yüzük de gördüm neyse..

Yani kimse zaten burda 20 kişi ayrıl dedi diye ayrılmaz merak etme, ama defalarca aldatılan sonra da burda konu açıp ne yapayım ? diyene de..arkana bakmadan terket...der 100 kişi, 20 kişi de sabret der..vs vs vs..

Bence bunlara takılma..5 parmağın 5 i bir mi? hepimiz farklıyız fikirlerimiz de farklı olacak..

Ama uslüp konusu farklı tabii..Kalp kırmadan yazmak lazım bazı şeyleri.:kkk:

yazdığımı doğru okudunuzmu?

aldatan eş için boşan denmesine karşı değilim,ama verdiğim örnekte hemen boşan denmesine karşıyım,tabiiki farklı görüşler olacak

ama daha yapıcı olunsa hepimiz için daha güzel olur.yazdıklarımı birdaha okuyun,aldatan erkek için yapıcı olun demişmiyim?

e bu da bakış açısı, kimine göre aldatma illa ki yatakta olur kimine göre ise bi bakış mesajlaşma flörtleşme aldatmadır

e bu da bakış açısı, kimine göre aldatma illa ki yatakta olur kimine göre ise bi bakış mesajlaşma flörtleşme aldatmadır

bu dediğinize katılıyorum ama o arkadaşın eşi internette bayanla tanışmış konuşmuş ama sonra vazgeçmiş.işte sorun burada,benim bakış açım vay efendim seni aldatmış kahrolasıca herif hemen boşan demek değil,oturun önce bir konuşun demek,kimilerine göre hemen terket şu pislik herifi diye yangına körükle gitmek,konu bu,ben yapıcı olmayı seviyorum.nokta.

bu dediğinize katılıyorum ama o arkadaşın eşi internette bayanla tanışmış konuşmuş ama sonra vazgeçmiş.işte sorun burada,benim bakış açım vay efendim seni aldatmış kahrolasıca herif hemen boşan demek değil,oturun önce bir konuşun demek,kimilerine göre hemen terket şu pislik herifi diye yangına körükle gitmek,konu bu,ben yapıcı olmayı seviyorum.nokta.

benim bakış açımsa şu: belki benim bi hareketimden işkillendi korktu ve mesajlaşma işini bitirdi ya da bitirmedi yüz yüze görüşmeye geçtiler mesaj işi bitti başka telefon bile almış olabilir, hatta en baştan elin kadınıyla niye mesajlaşıyo bi daha olmıcanı nerden bilicem, mutlaka rövanşını almam lazım

Back
X