bu nasıl konu arkadaş: duyanda burdaki tavsiyelerle konu sahibinin hayatı kaydı sanır
Iste en cok bu yorumu sevdim♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl konu arkadaş: duyanda burdaki tavsiyelerle konu sahibinin hayatı kaydı sanır
hem kk ne yuvalar kurtarıyor biliyor musunuz siz
iki laf ediyoruz kadını döven aldatan adam dünyanın en muhteşem kocası oluveriyor
kadın hemen kocişine sahip çıkıyor
hey yavrum hey
o da doğru :)
kk da yuvalar yıkılmıyor tam tersi yuvalar kurtuluyor bazı kadınlar kocalarına daha çok bağlanıyor hatta![]()
Haha aynen cnm ben okudukca esimin bi melek oldugunu farkettim:)
yok yarencim ben onu demek istemedim..üye konuyu açıyor kocası dövüyor sövüyor her şey var..e doğal olarak ayrıl canım ne çekiyosun bu adamı canına yazık diyoruz 1-2 sayfa sonra bi bakıyosun koca melek oluvermiş..boşan diyenlere hakaretlere başlamış bu sefer konu sahibi..
e bakıyosun ki kk kadınları yuvayı kurtarmış kadın eşinin değerini anlamış![]()
yok yarencim ben onu demek istemedim..üye konuyu açıyor kocası dövüyor sövüyor her şey var..e doğal olarak ayrıl canım ne çekiyosun bu adamı canına yazık diyoruz 1-2 sayfa sonra bi bakıyosun koca melek oluvermiş..boşan diyenlere hakaretlere başlamış bu sefer konu sahibi..
e bakıyosun ki kk kadınları yuvayı kurtarmış kadın eşinin değerini anlamış![]()
kimse kusura bakmasın,ben konu sahibine hak veriyorum,herkes değil ama birçok arkadaş gerçekten yangına körükle gidiyor.
kendisini aldatan kocaya boşan demelerine karşı değilim ama geçen bir konu vardı eşi internette sanırım bir bayanla tanışmış ama
sonra pişman olmuş görüşmeyi kesmiş,millet hemen konu sahibine hemen boşan vs...yazmış.durun ya Allah aşkına anlamadan
dinlemeden,tamam adam suçlu ama boşanacak kadarmı,bunun başka çözüm yolu yokmu,önce bir otursunlar konuşsunlar,ne nedir.
mesela benim o konuya yorumum anlamadan dinlemeden boşanma,kestirip atma,önce konuş oldu.
burada kimse kimseye zorla yorum yap diye zorlamıyor,siz zahmet edip yazdınız diye kadın eşiyle boşansınmı illa.konu sahibinin
demek istediği biraz daha yapıcı olun,bende atılıyorum kendisine,haklı ama başlık biraz sert olmuş.
Iste hepsi bakis acilarinin farkli olmasi ile ilgiki kimi kadin aldatmayi pismanligi kabul ederken
Kimi kadin ise aldatan bi esle birliktee yola devam edemez
Bu dusunce farkliligi soz konusu ikende yapici olmak beklenemez
Bak brn kendi acidan bakmisim.:)
Dedigin dogru cnm aslinda o acidan bakarsak benimdr dedigin gibi keske dinleseler bizide okadar izdirabi cekmeseler
Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.
yazdığımı doğru okudunuzmu?
aldatan eş için boşan denmesine karşı değilim,ama verdiğim örnekte hemen boşan denmesine karşıyım,tabiiki farklı görüşler olacak
ama daha yapıcı olunsa hepimiz için daha güzel olur.yazdıklarımı birdaha okuyun,aldatan erkek için yapıcı olun demişmiyim?
e bu da bakış açısı, kimine göre aldatma illa ki yatakta olur kimine göre ise bi bakış mesajlaşma flörtleşme aldatmadır
bu dediğinize katılıyorum ama o arkadaşın eşi internette bayanla tanışmış konuşmuş ama sonra vazgeçmiş.işte sorun burada,benim bakış açım vay efendim seni aldatmış kahrolasıca herif hemen boşan demek değil,oturun önce bir konuşun demek,kimilerine göre hemen terket şu pislik herifi diye yangına körükle gitmek,konu bu,ben yapıcı olmayı seviyorum.nokta.