Bu forumdaki ortam midemi bulandırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlandığı için yorum.yapmicam zira cevap veremez ama heryerde her türlü insanlar var başka yone bakmalisin

Buraya üye olup konu açmak ve başkalarına karşı yorumcu olmak gibi bir hata yaptım ve gözlemlerim sonucu vardığım sonuç;

Insanlar buraya dertleşmek için konu açıyor ve bazı orospular çıkıyor yazılan okadar şeyin içinden sadece bir kelimeyi cımbızla çekip lafı çarpıtıp konu açan kişiyi aşağılamaya çalışıyor

Yine aynı şekilde insanlar açılan bir başka açılan konuya kendi görüşünü yazıyor ama konu sahibi değilde başka orospular gelip yazılan yorumla ilgili yine yorumcuyu aşağılamaya çalışıyor.

Ve niyeyse böyle orospular banlanmıyor ama böyle orospulara haddini bildirenler banlanıyor. Sonrada banlanıp giden kendini savunma hakkı elinden alınan kişinin arkasından dedikoduya devam ediliyor.

Bir diğer hususta bir kişiyle polemiğe girildiğinde hemen eski konuları araştırılıp yazmış olduğu dertler alay konusu oluyor. Böyle orospulara sesleniyorum fazlasıyla iğrenç ve mide bulandırıcısınız bu ortamda daha fazla kalmak istemiyorum sonsuza dek banlanmak istiyorum...
İlla kovulmadan gitmem diyorsun yani illa banlanman gerek çıkış yapıp bir daha girmeyecek kadar bile zeka yok e s.tr git o zaman sanki kelepçeyle bağlıyoruz mal değneğine bak

Biraz kültür yapalım ;

orospu bohçası ; Derli toplu olmayan, düğümleri gelişigüzel yapılmış, içi kötü düzenlenmiş bohça.

orospu bohçası ; Acele yapılmış, fındık yerine az miktarda ceviz konmuş, ekmek içi iyi ezilmemiş, sarımsakları diş diş kalmış bir tarator türü.

orospuluk ; Kalleşlik (mecaz)

orospu yemeği ; Domates, yeşilbiber, soğan, maydanoz vb. sebzelerin düzensiz doğranması ile yağda acele pişirilen bir yemek türü.

yani her şey göründüğü gibi olmayabilir. Tüm açıklamalar TDK kaynaklıdır.

Üyenin bu kelimeyi kötü anlamda kullandığını düşünmüyorum.

Pozitif yaklaşım : )

Keşke biriniz bu ablayı şikayet etse de karakola gidip bir ifade verse ben orada ki kelimeyi kalleşlik anlamında kullandım diye... İnanın eve polis gelmesi çok denişik bir duygu ve yaşamalı.

Buraya üye olup konu açmak ve başkalarına karşı yorumcu olmak gibi bir hata yaptım ve gözlemlerim sonucu vardığım sonuç;

Insanlar buraya dertleşmek için konu açıyor ve bazı orospular çıkıyor yazılan okadar şeyin içinden sadece bir kelimeyi cımbızla çekip lafı çarpıtıp konu açan kişiyi aşağılamaya çalışıyor

Yine aynı şekilde insanlar açılan bir başka açılan konuya kendi görüşünü yazıyor ama konu sahibi değilde başka orospular gelip yazılan yorumla ilgili yine yorumcuyu aşağılamaya çalışıyor.

Ve niyeyse böyle orospular banlanmıyor ama böyle orospulara haddini bildirenler banlanıyor. Sonrada banlanıp giden kendini savunma hakkı elinden alınan kişinin arkasından dedikoduya devam ediliyor.

Bir diğer hususta bir kişiyle polemiğe girildiğinde hemen eski konuları araştırılıp yazmış olduğu dertler alay konusu oluyor. Böyle orospulara sesleniyorum fazlasıyla iğrenç ve mide bulandırıcısınız bu ortamda daha fazla kalmak istemiyorum sonsuza dek banlanmak istiyorum...
Katiliyorum size ne zaman konu acsam moral bulmak danismak dertlesme amacli surekli beni asagilayanlar moralimi daha da bozanlar oluyor yuzde 90 i boyle yuzde 10 luk kisim saolsun.burada,anlattigim elestirilmek degil tabiki elestirin dalga gecer gibi v.s degil ama.

Sunu itiraf edeyim.
Herkes bu dusunceden gecmistir zamaninda.
Kufuru kastetmiyorum elbette.
Kendisine saldiran kisiye gereken cevabi verip de banlanan kimse "hak ettim" diye dusunmemistir.
Ben de dusunmedim.
Ustelik tartisma uslubuma bile dikkat etmistim.
Kufur yok, saldiri yok.. duzgun bir dille bana, cocuklarima dahi çirkince saldiran insana karsi susmayip cevabimi verdim diye banlanmistim.
Ben de kizdim. Estim gurledim.. ne yapalim yani susup elhdullillah mi diyelim bize laf carpanlara dedim..
Bu sitede nasil bir adalet var, egolari icin mi insanlari banliyorlar dedim..
Ne zannediyorlar kendilerini dedim...
Sonra anladim ki; herkes boyle dusunse ne olur?
O ona laf carpsa , o ona, o ona...
Dusmanlik, kin..
Muharebe meydanina donmez mi burasi?
Sokakta bizi rahatsiz eden, husumetli oldugumuz insanlar karsisinda adaleti kendimiz mi saglamaya calisiyoruz? Direkt yetkililere gitmiyor muyuz? Dogru olan bu degil mi? Kendi adaletini aramak iyidir ama adalet saglayici bizler degiliz dimi?
Yani. . Biri bize ters bir sey soyler ,saldirirsa bunu "mesaji ve o kisini profilini sikayet ederek" adalete ulastimaliyiz. Ki yetkililer temizce halletsin.
Sonra kizginligim gitti.
Yerini "Allah bu yoneticilere sabir versin" dilegi aldi.
Cunku her platformda; kadinlar ile ugrasmak baya zor:KK66:

Aman abla aman ... Dava açıldı karikatür kullanmıyoruz !

/Kazen

O.. demeniz biraz komik , ve sığ ama katılıyorum size gerçekten çok fazla saldırgan ve insanı ezen tipler var bu yalan değil , yani çoğu insan yardımcı olmak yerine , alaya alınıyor
Ben de bunu anlamıyorum mesela. Forumda çoğunluk sizi rahatsız ediyorsa, çoğunluğun saldırgan olduğunu düşünüyorsanız neden hala burada vakit geçiriyorsunuz? Bırakın sanal ortamı gerçek hayatta bile beni rahatsız eden insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda kalmıyorum ben.

O.. demeniz biraz komik , ve sığ ama katılıyorum size gerçekten çok fazla saldırgan ve insanı ezen tipler var bu yalan değil , yani çoğu insan yardımcı olmak yerine , alaya alınıyor
Çıkış yapıp girmemekte bir seçenek? Hem şikayetlenip hemde burada vakit geçirmek komik geliyor bana.

Sana daha fazla yazılır da düşük zeka ve kültür seviyesi ile anlamakta zorlanabilirsin, bak KK kadını burada bile senin iyiliğini düşünüyor. :olamaz: bi de beğenmeyip orospu diyorsun bize. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X