- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi denizderya07
Başlandığı için yorum.yapmicam zira cevap veremez ama heryerde her türlü insanlar var başka yone bakmalisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla kovulmadan gitmem diyorsun yani illa banlanman gerek çıkış yapıp bir daha girmeyecek kadar bile zeka yok e s.tr git o zaman sanki kelepçeyle bağlıyoruz mal değneğine bakBuraya üye olup konu açmak ve başkalarına karşı yorumcu olmak gibi bir hata yaptım ve gözlemlerim sonucu vardığım sonuç;
Insanlar buraya dertleşmek için konu açıyor ve bazı orospular çıkıyor yazılan okadar şeyin içinden sadece bir kelimeyi cımbızla çekip lafı çarpıtıp konu açan kişiyi aşağılamaya çalışıyor
Yine aynı şekilde insanlar açılan bir başka açılan konuya kendi görüşünü yazıyor ama konu sahibi değilde başka orospular gelip yazılan yorumla ilgili yine yorumcuyu aşağılamaya çalışıyor.
Ve niyeyse böyle orospular banlanmıyor ama böyle orospulara haddini bildirenler banlanıyor. Sonrada banlanıp giden kendini savunma hakkı elinden alınan kişinin arkasından dedikoduya devam ediliyor.
Bir diğer hususta bir kişiyle polemiğe girildiğinde hemen eski konuları araştırılıp yazmış olduğu dertler alay konusu oluyor. Böyle orospulara sesleniyorum fazlasıyla iğrenç ve mide bulandırıcısınız bu ortamda daha fazla kalmak istemiyorum sonsuza dek banlanmak istiyorum...
Katiliyorum size ne zaman konu acsam moral bulmak danismak dertlesme amacli surekli beni asagilayanlar moralimi daha da bozanlar oluyor yuzde 90 i boyle yuzde 10 luk kisim saolsun.burada,anlattigim elestirilmek degil tabiki elestirin dalga gecer gibi v.s degil ama.Buraya üye olup konu açmak ve başkalarına karşı yorumcu olmak gibi bir hata yaptım ve gözlemlerim sonucu vardığım sonuç;
Insanlar buraya dertleşmek için konu açıyor ve bazı orospular çıkıyor yazılan okadar şeyin içinden sadece bir kelimeyi cımbızla çekip lafı çarpıtıp konu açan kişiyi aşağılamaya çalışıyor
Yine aynı şekilde insanlar açılan bir başka açılan konuya kendi görüşünü yazıyor ama konu sahibi değilde başka orospular gelip yazılan yorumla ilgili yine yorumcuyu aşağılamaya çalışıyor.
Ve niyeyse böyle orospular banlanmıyor ama böyle orospulara haddini bildirenler banlanıyor. Sonrada banlanıp giden kendini savunma hakkı elinden alınan kişinin arkasından dedikoduya devam ediliyor.
Bir diğer hususta bir kişiyle polemiğe girildiğinde hemen eski konuları araştırılıp yazmış olduğu dertler alay konusu oluyor. Böyle orospulara sesleniyorum fazlasıyla iğrenç ve mide bulandırıcısınız bu ortamda daha fazla kalmak istemiyorum sonsuza dek banlanmak istiyorum...
Buraya üye olup konu açmak ve başkalarına karşı yorumcu olmak gibi bir hata yaptım ve gözlemlerim sonucu vardığım sonuç;
Ben de bunu anlamıyorum mesela. Forumda çoğunluk sizi rahatsız ediyorsa, çoğunluğun saldırgan olduğunu düşünüyorsanız neden hala burada vakit geçiriyorsunuz? Bırakın sanal ortamı gerçek hayatta bile beni rahatsız eden insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda kalmıyorum ben.O.. demeniz biraz komik , ve sığ ama katılıyorum size gerçekten çok fazla saldırgan ve insanı ezen tipler var bu yalan değil , yani çoğu insan yardımcı olmak yerine , alaya alınıyor
orospular
orospular
orospular
Ne kadar içine oturmuşuz böyle alkfjsjdjd.orospulara
Çıkış yapıp girmemekte bir seçenek? Hem şikayetlenip hemde burada vakit geçirmek komik geliyor bana.O.. demeniz biraz komik , ve sığ ama katılıyorum size gerçekten çok fazla saldırgan ve insanı ezen tipler var bu yalan değil , yani çoğu insan yardımcı olmak yerine , alaya alınıyor
Ayy bn de ne guzel cevap vermiştim oysaDagilin arkadaslar konu sahibi banlandi![]()