Bu forumdaki ortam midemi bulandırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar içine oturmuşuz böyle alkfjsjdjd.

Ayrıca kendini küfür kullanmadan ifade edemeyen insanlar çok ezik ve acınası geliyor bana. Kendinizi bile ifade edemiyorsunuz ama edebilene hasetleniyorsunuz. Ne acınası.
Niye üstünüze alındınız ki o kelimenin önünde bazı sıfatını kullanmış :KK48:

Niye üstünüze alındınız ki o kelimenin önünde bazı sıfatını kullanmış :KK48:
Laf sokma amacıyla mı yazdınız? Eğer öyleyse aşırı terbiyesizce bir hareket.
Ayrıca yorum yapan herkes üstüne alınmış mı oluyor? Oluyorsa sizde yorum yaptınız, hatırlatırım. Sizde mi üstünüze alındınız diye sorsam hoş olur mu? Sanmıyorum.
Üstüme alınmadım, binlerce kişilik forumda "bazı orospular" demesi ettiği hakareti hafifletmiyor. Dolayısıyla cevap verebilirim diye düşünüyorum. Kaldı ki orada "ne kadar içinize oturmuşuz böyle" derken verilen cevaplardan ötürü forumca içine oturduğumuzdan bahsettim. Lütfen ne yazdığımı ve anlatmak istediğimi iyi anlayın öyle alıntılayın bir dahakine :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben reddedemem hakli oldugu kisimlar var.
Burda bi agiza yapismis "tedavi ol. ne bugun birinin selamini mi almadin senin tedaviye ihtiyacin var.hmm. tedavi". bu tayfa psikolog falan heralde ama asla konunun icerigine bakmiyolar.

dert konusu aciyosun bunu mu taktin diyen var tedavi ol diyen var. ee konuya yorumunuz yoksa gidin deyince banlaniyoruz. calcifer adli uyeyle mesela cok yasadim bunu. oyle ki artik konu dahi acmiyorum ben.

Burda bi agiza yapismis "tedavi ol. ne bugun birinin selamini mi almadin senin tedaviye ihtiyacin var.hmm. tedavi". bu tayfa psikolog falan heralde ama asla konunun icerigine bakmiyolar.

dert konusu aciyosun bunu mu taktin diyen var tedavi ol diyen var. ee konuya yorumunuz yoksa gidin deyince banlaniyoruz. calcifer adli uyeyle mesela cok yasadim bunu. oyle ki artik konu dahi acmiyorum ben.
Arkadan konuşmayın ama çok ayıp, etiketleyin bari 😂

Üslup berbat bu şekilde konusan biriyle yan yana bile gelmem ama konunun icerigi geregi bende sunu söylemek istiyorum ki sinir bozucu bir tayfa oldugu dogru
En cokta uzun uzun yazip derdini anlatan birine ay cook uzun okuyamadim valla yazanlar anlamiyorum bu kafayı neden yazar ki bir 'insan' bunu?

Bu haklı olduğunuz için küfür etme hakkınız oldugunu göstermez. Ve sonuç olarak haksız duruma düşmüş oluyorsunuz, oldunuzda 🤷🏻‍♀️

Valla ben psikoloji mezunuyum ama tedavi ile dahi paklanmayacak insanlar olduğunu bildiğimden hiç o topa girmiyorum 🤣🤣

C Calcifer adlı üye iyiliğin için demiş bence 😬

Nerdesin calcifer adlı üye ??

Siz yine en azından dürüstçe yazmışsınız C Calcifer diye.
Konu sahibi saydırın saydırın gitmiş hangimize ne söylediği belli değil :D
Bu arada C Calcifer iyidir, niye öyle oldu ki akdjsjdj.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X