- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi denizderya07
O...pu lafını kullanmasaydınız haklıydınız aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım.bugun yine formundasinayy artık karıkatur kullanılmıyormus cok uzuldum buna
konu sahıbı grının derınlıklerıne burunmus zaaten ona yapacak bırsey yok allah sıfa versın kendısıyle yasamak zor olmalı
Niye üstünüze alındınız ki o kelimenin önünde bazı sıfatını kullanmışNe kadar içine oturmuşuz böyle alkfjsjdjd.
Ayrıca kendini küfür kullanmadan ifade edemeyen insanlar çok ezik ve acınası geliyor bana. Kendinizi bile ifade edemiyorsunuz ama edebilene hasetleniyorsunuz. Ne acınası.
Laf sokma amacıyla mı yazdınız? Eğer öyleyse aşırı terbiyesizce bir hareket.Niye üstünüze alındınız ki o kelimenin önünde bazı sıfatını kullanmış![]()
Çok merak ettim ne buYazik kimin cocuguysa(bir karikatur alintisi, malum karikaturu ekleyemiyoruz)
Bende yazmıştım, çoğul ekine dahil oldum sanırımay gecen konuda bu uyeye ilk mesaji ben yazdim sanirim, konuyu okurken bi hafif bozuldum![]()
Bu üyeye yazmayan forumda toplasan 3 kişi falan vardır. Hepimiz dahilizBende yazmıştım, çoğul ekine dahil oldum sanırım![]()
YahahahahhahahahhahaMeğer ne çok orospu biriktirmişsin içinde...![]()
![]()
![]()
Gerçekten mi ? İroni filan mı ?Aman abla aman ... Dava açıldı karikatür kullanmıyoruz !
/Kazen
Arkadan konuşmayın ama çok ayıp, etiketleyin bariValla ben reddedemem hakli oldugu kisimlar var.
Burda bi agiza yapismis "tedavi ol. ne bugun birinin selamini mi almadin senin tedaviye ihtiyacin var.hmm. tedavi". bu tayfa psikolog falan heralde ama asla konunun icerigine bakmiyolar.
dert konusu aciyosun bunu mu taktin diyen var tedavi ol diyen var. ee konuya yorumunuz yoksa gidin deyince banlaniyoruz. calcifer adli uyeyle mesela cok yasadim bunu. oyle ki artik konu dahi acmiyorum ben.
ust uste o kadar cok yazmis ki birine bozulmasa digerine bozuluyor insanBende yazmıştım, çoğul ekine dahil oldum sanırım![]()
Valla ben psikoloji mezunuyum ama tedavi ile dahi paklanmayacak insanlar olduğunu bildiğimden hiç o topa girmiyorumValla ben reddedemem hakli oldugu kisimlar var.
Burda bi agiza yapismis "tedavi ol. ne bugun birinin selamini mi almadin senin tedaviye ihtiyacin var.hmm. tedavi". bu tayfa psikolog falan heralde ama asla konunun icerigine bakmiyolar.
dert konusu aciyosun bunu mu taktin diyen var tedavi ol diyen var. ee konuya yorumunuz yoksa gidin deyince banlaniyoruz. calcifer adli uyeyle mesela cok yasadim bunu. oyle ki artik konu dahi acmiyorum ben.
ssshArkadan konuşmayın ama çok ayıp, etiketleyin bari![]()
Siz yine en azından dürüstçe yazmışsınız C Calcifer diye.Valla ben reddedemem hakli oldugu kisimlar var.