“Bu fotoğrafta ne var ki?”

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Bu Tarz Benim’in jüri üyesi ayrıcada Kadir Doğulu’nun ağabeyi olan Kemal Doğulu, basında çıkan haberlere sinirlendi ve tepki gösterdi.
bufotonevar.webp

‘Bu Tarz Benim ‘ yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu’nun sevgilisi Neslihan Atagül’le verdiği poz, sosyal medyada ses getirdi. Önceki gün City’s AVM’de görüntülenen Kemal Doğulu, fotoğrafa gelen tepkilere anlam veremediğini söyledi:

“Sıradan bir fotoğraf, ne var ki bunda?” Doğulu, kardeşinin fotoğrafa tepki gösterip göstermediği sorusuna ise “Hayır, yengemle çekilmiş yüzlerce fotoğrafımız var, niye tepki göstersin?” yanıtını verdi.

bana da hiç sıradan gelmedi
onlar için normal tabi...

onlara göre sıradansa millete ne oluyor onu anlamıyorum herkes kendi hayatından yaşadıklarından sorumlu...

Sizin içiniz fesat bu kadar (A)normal bi fotoğraf için düşündüklerinize bakın (çarpıldı) :KK53:

Bana Neslihanda var birşey gibi geldi pozu çok şey işte ne bileyim :KK48:

bu fotoğrafa ahlaksız yorumlar yapanlar kendileri ahlaksızdır dedi kemal doğlulu. senin gibi bi ahlaka sahip olmaktansa ahlaksız olarak yaşamayı tercih ederim iğrençsiniz :KK67:

Kemal Doğuluyla böyle pozlar veren kadın sayısı artıyor,bence de tercihleri farklı:KK51:

kemal doğulu zaten şey değil miydi yao_O o yüzden bende pek takılmamıştım bu fotoya.

Bana da biraz samimi geldi ama onlara gelmemiş tuhaf..

Back
X