Doğuma Hazırlık bu gece doğurabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ezeldenberi

menekşe
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
72
0
96
İstanbul
slm kızlar.
40.haftamdayım bugün yarın doğuracam derken bugün saat 14.00 civarı nişan denilen kanamam geldi hastaneye gittik ama açılma yokmuş eve yolladılar şimdi evde sancılarımın düzenli olmasını bekliyorum .aslında düzene girmeye başladılar 10 dk bir ağrı vuruyor ama suyum gelmedi biraz daha beklicez galiba .heralde bu gece inatçı prensesim gelir diye düşünüyorum.
sizinle duygularımı paylaşmak istedim .Nişan geldikten sonra ortalama ne zaman doğum başlar tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi ?

muhtemelen doğurmuşsundur zaten :) allah bağışlasın bebeğini. nişandan sonra heran olabiliyor bir hafta sürebiliyor da..

ayy çok heycanlı ne hissediorsun paylaşırmöısın bizmle.. ne beliritlerin war:) saçını başını yap hafif allık faland sür bari gitmeden, deodrant falan:D

nstye bağlamadılarmı sancın kasılman falan çıkmadımı?

yok daha doğurmadım evde bekliyorum ağrılarım şiddetlenince gidecez hastaneye .
heralde bu gece yarısından sonra doğururum gibi geliyor yani içime öyle doğuyor.

AhAllah bir avazda kurtarsın bak sanicn varmis bana. Dua edermisin33 haftda sancilairm var erken dogum riskim var bebeğim erken gelmesin

nst ye bağladılar ama sancılar düzenli değil,rahim ağzında da henüz açılma yokmuş o yüzden bu süreyi evimde geçirmemi istediler ,eğer biraz açılma olsaydı doğumu başlatacaklardı.
şuan çok sakinim ilk başta bira heyecanlandım ama şimdi iyiyim sonuçta ne kadar sakin olursam doğumum o kadar kolay olur bunu bildiğim için sakin olmaya çalışıyorum.
ilerleyen saatlerde hala doğurmamış olursam yine duygularımı paylaşırım :)

ayyyyyyyyyyyyyyyy Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inş

AhAllah bir avazda kurtarsın bak sanicn varmis bana. Dua edermisin33 haftda sancilairm var erken dogum riskim var bebeğim erken gelmesin

gülencim erken doğum riskinmi war aa hiç bilmiorum neden yazmadın mart topiğine sancıların şu an mı war yoksa hep oluyomu ?

cnm dualarım sen ve senin gibi tüm anne adaylarından yana merak etme ..
içini ferah tut ne kadar pozitif olursam o kadar yolunda gider herşey .sağlıklı bir şekilde vaktiyle bebişini alırsın kucağına inşallah ...

Ne güzel sakinsin. 33. haftamdayım, şimdiden telaş içindeyim ben. :) Hayırlı bir doğum diliyorum...

Gülencim geçmiş olsun, dikkat et kendine, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine...

Allah yardımcın olsun
ayyyyy benide heyecan basıyo günler yaklaştıkça:)

normalde heyecanlı bir yapıya sahibim ama bugün sakinim inş hep böyle devam eder,zaman geçtikte bebeğime bira daha yaklaştığımın farkında olduğum için ne çekilecekse çekilsin ki bebeğime kavuşayım diyorum.
bence olaın psikolojik tarafı yani mutluluk verici tarafı çok daha güzel olduğu için belki de insan kendini güçlü hissediyor.eminim diğer tüm anne adaylarının da duyguları benim gibi olacaktır.

canım Allah yardımcınız olsun bir nefeste doğumun olur bebişinde sende kurtulursunuz inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın tatlım

canım sana bi öneride bulunacağım
açılmanın olmasını kolaylaştırmak için battaniyeye sar belden altını ve ısıt
ısınan çatın genişleyecek ve açıklığın birden artacaktır
işte o zaman bu gece doğurursun hemde kolayca inşallah
iş arkadaşım (kendisi ebe olur) verdi bu bilgiyi bana
keşke bana da faydası olsaydı ben hamileyken bilmiyordum bilseydim uygulardım

Back
X