Canım benim...Bir çoğumuzun derdi aynı.. Okulu bitir üzerine ikinci üniversite oku yüksek lisans yap ama iş yok sürekli başta bi kpss belası.. Atama da kolay değil.. Ne bileyim işte zor ben seni çok iyi anlıyorum. Bende atanamamış bir öğretmenim ama çok şükür özelde çalışma imkanı yakaladım.. Onu bile ne kadar zor elde ettim anlatamam.. Ailelerimiz de işte bekliyorlar ki okuttuk okulu bitirdi onu da istedi onu da okusun dedik, kurs dedi gitsin dedik falan diye çaba harcıyorlar onlar da bunalıyorlar onlar da bizim kadar istiyorlar ki bizler iyi yerlere gelelim artık atanalım birşeyler yapalım şeklinde.. Çalışmaya başlayana kadar aynı stresi çektim aynı hisleri yaşadım..Ama yapacak birşey yok sizinde bir yerlerde nasibiniz var elbet yeter ki vazgeçmeyin.. Kaydınızı da dondurmak gibi bir hataya düşmeyin lütfen ne kadar donanımlı olursak o kadar şansımız artıyor biliyorsunuz kendimizi geliştirmekte in daha güzel birşey yok.. Şuan belki başkalarına "aman bu da bildik bileli okuyor, birşey olduğu da yok" gibi geliyor ama inanın ki bunlar size bir gün öyle bir dönecek ki siz bile şaşıracaksınız..

Benim çok sevdiğim bir ablam 33 yaşında 2 üni mezunu yüksek lisansını yapmış biri olarak yıllardır işsizdi..ama bu sene öyle bir yerden teklif geldi ki dudağınız uçuklar

aldığı maaş yeni işe başlayan biri için harika ben ve eşimin kazandığı para kadar kazanıyor neredeyse.. Yani yıllarca bekledi emek verdi ama işte bir şekilde karşılığını aldı.. Sizde alacaksınız inanın.. İnşallah bende alırım tabi

bu sene kpss ye çalışacağım aşırı zor olacak ama deneyeceğim ne yapayım umut fakirin ekmeği

2021 kpss inşallah bana da birşeyler getirir