Bu gecenin sabaha karıştığını görmek istemiyorum:(

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
bir değil elimi attığım her şey dert sanki nefes almak bile büyük bir dert...

şu hayatta elimde avucumda ne varsa kaybetmekten başka hiçbir şey başaramamış bir insanım.. elimi neye attıysam yıkan bir insanım.

korkuyorum... Allah bana bir şey verirde onuda kaybederim diye. korkuyorum birini severimde oda çekip gider diye. korkuyorum... mutlu olurumda mutluluğun tadına bakarımda ondanda bir ömür mahrum kalırım diye...

derdim insanlar değil benim galiba... ölmeden bu lanetten kurtulamayacak gibiyim...

yoruldum artık umut etmekten düzelecek diye kendimi avutmaktan düzelmiyor...ne zaman en dipteyim desem düşecek bir dip daha buluyorum, sanki bu yer kürede günden güne kayboluyorum...

bu gece sadece ölmek için dua etmek istiyorum sabaha çıkmamak için çünkü tek kurtuluş bu biliyorum... sizlerde bana dua edin olur mu?

sorun ne demicem ama sana bu kadar dert olan şeyler neler anlat istersen belki birimizin aklı seninde aklına yatar..

Canım bu yazdıklarına inanamıyorum . Herkes zor zamanlar yaşıyor emin ol. Ama ölüm düşüncesi ? Sana yakıştıramadım. Üzüldüm ...

evet dua edeceğim senin için. yarın hayatının en güzel günü olsun ve sen iyi ki varım! de diye dua edeceğim. kabul mu?

Bugün okudugum her dertte aklima gecen konu acan 15 yasindaki kiz geliyor.
12 yasinda annesini 15 yasinda babasini kaybetmis bir kiz.
Bundanda kötü mü durumun arkadasim?
O kiza da icinden gecenler icin dua bekliyorum, cok üzüldüm durumuna :(
İnsallah yarin icine bir ferahlik dogar bütün bu düsüncelerin kaybolur.
Allahim sana bir cikar yolu göstersin, böyle dualar etme sakin.

Duayla olsaydı o iş ben çoktan ölmüştüm. Tek çaren sorunlarını kabul edip onlarla savaşman.

Gunes yuzunu nelerle gosterir bilemeyiz ..siginip Yaradana çözüm beklemek cikis yolu istemekten baska yolu yok dertlerin Rabbim sabir versin sana acin her ne ise..

Allah'tan her zaman iyilikler ve güzellikler dileyin. Yaşınızın kaç olduğunu bilmiyorum ama gençsinizdir. Karşınıza nasıl güzellikler çıkacağını bilemezsiniz, hiçbirimiz bilemeyiz. Sadece olumsuz düşünmekten kendinizi alıkoyun. Güzellikler dileyin. Eğer sürekli kaybediyorsanız da bunun sizin hakkınızda hayırlısı olduğunu düşünün, imtihan olduğunu düşünün. Lütfen ölümü dilemeyin, hayırlı bir ömür dileyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

olur öyle bazen. sanki hiçbişey düzelmeyecek gibi hissedersin. bunalırsın. üstüste gelir. çıkış yolu bulamazsın.
böyle hisseden sadece sen değilsin.
küçücük çocuğa sorsan o bile dertlenir. oyuncağından, oyunundan mızıkçı arkadaşından..
inanki herkesin kendine göre derdi büyük.
sana dua ederim. burdaki herkes sana dua eder. ama ölmen için değil :)

Back
X