- 10 Mayıs 2014
- 573
- 442
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarımın bile tersi oluyor lanetli gibiyim... artık dua bile etmek istemiyorumAllah dermansiz dert vermezmis ..
Dua et kendine bol bol , ölmek icin degil ..
Guzel gunler icin.
Umut herseydir. Duan elbet kabul olur. Ya da senin icin daha hayırlısınį verir Allah. Ben de çok dertliyim aslında suaralar. Bak yazip icimizi döküp rahatliyoruz biraz. Yeni gün sana mutluluklar yepyeni umutlar getirsindualarımın bile tersi oluyor lanetli gibiyim... artık dua bile etmek istemiyorum
Tesekkur ederim dualariniz icin.Allah dertleri önce dağlara vermiş de dağlar erimiş taşıyamamış dertleri ardında insana vermiş o kocaman kainatta nokta kadar bile yer tutmayan insanın içine Allah tarafından verilmiş bir irade var ki herşeyi kabullenebiliyor alıp sırtına taşıyabiliyor bazılarımızın yükü daha ağır evet ama seni yaratan elbette sana ne kadar yük ağır gelir ne kadarını taşıyamazsın senden çok daha iyi biliyor. Öyle zor hatatlar var ki bakıp şükretmek için bunları düşün hayatta herşey biz insanlar için sakın pes etme Allah sevdiği kulun duasını hemen yerine getirmezmiş ki kulu ona yalvarmaya devam etsin diye imtihanına şükret, sabret ve kalbini karartma Rabbine dönüp ne büyük derdim var deme derdine dönüp çok büyük Rabbim var de. Bunu diyebilmen için dua edeceğim. İnşaallah gönlün ferahlasın sıkıntıların bitsin arkadaşım en yakın zamanda.
Derdin ne bilmiyorum anlatmak istersen burdaki herkes dinler elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır yalnız değilsin öncelikle bunu unutma. Sana bunları yazıyorum çünkü hiç kolay bi hayatım olmadı çocukluğumdan beri. 23 yaşındayım ama ruhum vardır bi 35. Ama hiç ölümü düşünmedim çünkü her gecenin sabahı yeni umut demekti bunu düşün. Şükret ve sabret Allah her daim yardımcın olsun. Derdim çok diye asla pes etme sen kaçtıkça üzerine gelir aksine sen derdinin üzerine git. Ve mevlana der ki 'kaybettiğiniz herşey bir başka surette size geri döner' yani bugün kaybımdediklerin yarın kazancın olabilir arkadaşım bilemezsin duadan vazgeçme hiç.Tesekkur ederim dualariniz icin.
Bazen yanlis seyler mi istiyorum yanlis seyler icinmi dua ediyorum diye dusunmeye basladim bu yuzden dua etmek bile istemiyorum hersey corap sökugu kacan bir ip yuzunden elimde hicbir sey kalmadi sanki... Tam tukendim elimde hicbir sey kalmadi diyorum kaybettigim baska seyler cikiyor. Daha ne kadar dusucem bilmiyorum ne kadar daha dibe vurabilirim tum bunlari neden ben yasiyorum bilmiyorum. Olsemde kurtulsam diyorum oda elimden gelmiyor.