- Konu Sahibi lovewinning
-
doğal dalgalarla gayet hoş olur kumrala bence
Eki Görüntüle 323556
kanak internet görseller.quitnrkn gelin arşivi ayrıca
şöle bişeyde olabilir canım
cnm gelınlıgın hareketlı bayagı bence sade sıkı bir topuzla kendını daha ön plana cıkarırsın
Ben kendime açık saç istiyorum oü yüzden tavsiyelerimde açıktan yana olacak:)
straplez gelinlik olduğu için doğal dalgalar dökülse harika durur diye düşündüm,topuzda üst kısım boş kalır gibi geldi banaEki Görüntüle 323573 Eki Görüntüle 323578 Eki Görüntüle 323577 Eki Görüntüle 323576 Eki Görüntüle 323575 Eki Görüntüle 323574 Eki Görüntüle 323568 Eki Görüntüle 323569 Eki Görüntüle 323570 Eki Görüntüle 323571 Eki Görüntüle 323572 Eki Görüntüle 323579 ...hayırlı olsun şimdiden,gelinlik seçimin çok güzel
canım sondan 4.ye şu morlu olana bayıldıım! bence onu yapmalısın
ben de evlenmeden önce hep saçlarımı maşa yapıcam diyordum ama gelinliği giyince anlıyosun kii en çok toplu modeller yakışıyor çünkü bence açık saç duvak da sırtı kapattığından gelinliğin güzelliğini gölgeliyor.gelinlik çok sade olursa hareket olması açısından belki düşünülebilir ama senin gelinliğin zaten hareketli.
Ben maşa yaptırıp hafif bir topuz yaptırmıştım tavsiye ederim.
Canım süper modeller bunlar yaaaraştırrmadan bi modelde takıldım kaldım ama sayenizde çok daha güzel olcak inş. gelinliğimi beğenmene sevindim
Evet canım zevklerimiz aynı galiba çok hoş bi model
Ayyyy bayıldım bu model süper yaaa çok saol canımm
canım bencede bukleler bu modele çok iyi gider eğer saçların uzunsa.. gelinliğini çok beğendim, bu modele topuz yakışmaz diye düşünüyorum
Bence iyice araştır,modele karar verdikten sonra bide kuaförün bunu yapıp yapamayacağını dene kesinlikle,sağolsunlar gösterdiğinden bambaşka bişey çıkarabiliyorlar:)
Ogün aceleden bozamıyorsunda,en iyisi kuaför provası
kolay gelsin sana,ben buldukça eklerim,hem gelinlik hem saç bakıyorum kendime:)
tatlım gelinlik çok hareketli buna açık saç değilde topuz daha güzel olur. seni önplana çıkarır.
istersen şu linkten bakabilirsin çok fazla model mevcut
Topuz Modeller - Gelin Saçı ve Makyajı Resim Galerisi
rica ederim canım
ben bu model diyodum kesinlikle ama düz fön yaptırcam galba
mutluluğunuz daim olsun canım şimdiden
Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle Nisan 1 de düğünüm olcak.Gelinlik modeline de karar verdim ama saç konusunda hiç bir fikrim yok.Araştırıyorum beğeniyorum ama kararsızım.Fotoğraflar dış mekan olacak.Ona uygun doğal bişey istiyorum açıkçası.Yardımcı olursanız sevinirim
Gelinliğin modeli bu;
Eki Görüntüle 323554
Bir de şu saç modelini beğendim ama ben kumralım olur mu ki
Eki Görüntüle 323555
tatlım gelinliğin çok güzel bir o kadarda sade ......öncelikle mutluluklar diliyorum...benim önerim şudur boyun bölgeni kapatma bence elbise sade olduğu için şık bir topuz öneirirm sana yüz şeklinde çok önemli ama
Merhaba benimde 27 ekim de düğünüm bende bu gelinlik modelini çok beğenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?