Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu gelinlik abiye olarak kullanılır mı? yorumlarınızı bekliyorumm

sağol canım beğenmene sevindim. kuyruk düşünmüyorum zaten tarlatanda olmıcak belki modeli değiştirip önden kısa arkaya doğru uzayıp yerde sürünen bi model de düşünebilirim ama orjinal hali çok çok güzel karar veremedim. hayır aksine ablam da çok beğendi ve kardeşimin en iyi kıyafeti giymesini isterim diyo kızcağız. sadece abartı olurmu diye benim çekincelerim var burada çoğunuz beğendiniz ama 1-2 arkadaş abartı deyince üzüldüm açıkçası bi de dediğin gibi dikim mevzusu var böyle iyi dikebilirlermi bilmiyorum iyi bi yer bulmazsam dikim yaptırmam zaten.. ama ben bunu çok sevdim yaa :sinifsinif:

yok guzelim bence abartili degil,ben kardesimin boyle sade ama cok zarif elbise giymesini isterdim.sonucta gelinin kardesi:)bende cok begendim bu elbiseyi..umarim istedigin gibi olur:)

bu haliyle giyeceğini zannettikleri için abartı demiş arkadaşlar. halbu ki sen açıklamıştın kuyruklu vs olmicak diye :)

içinden geleni yap canım. inan kendime de bu konuda çok kızıyorum. istediğini yapmalı. bu konuda aslında tek fikrini alman gereken ablan. o da düğün sahibi. o onay veriyorsa gerisi boş.

ben de bi model çizdim kafam da bir kaç model karması bişe. robadan olsun diyor herkes, dün bi moda evine gittim orası da öyle dedi. dal gibi olmazsam balık etli bile olsam robadan daha zayıf görünürmüşüm. robadan altı tüllü falan geniş bi etek seçicem. kolları uzun ve çok geniş olacak ispanyola yakın bi model ama daha farklı. yakasını çok süslü düşünüyorum. çünkü bakıyorum nette tesettür örtü modelleri yapımların da harikaaa diyeceğim bi model yok. gelin de değilim ki duvakla falan süsleyim örtümü. en iyisi çok şık süslü hakim tarzı bi yaka, örtümde sade olarak bağlarsam broş falan çok daha şık olur düşüncesindeyim opuyorumnanaktan

Canim inanamiyorum, bende kinama parlement mavisi elbise diktirecegim ve bugün dosyalarimdaki abiye ve gelinliklere baktim aklimdan acaba bu modele olur mu diye düsündüm:))))
Sen diktirdinmi? nasil oldu??

Ayrica ablanin dügününe hicte abartili degil, kardesisin sonucta niye abartili olsunki.
Cok güzel bir model bence balim, eger parlement mavisiyle güzel olursa kesinlikle tercih etmelisin bunu.

bu haliyle giyeceğini zannettikleri için abartı demiş arkadaşlar. halbu ki sen açıklamıştın kuyruklu vs olmicak diye :)

içinden geleni yap canım. inan kendime de bu konuda çok kızıyorum. istediğini yapmalı. bu konuda aslında tek fikrini alman gereken ablan. o da düğün sahibi. o onay veriyorsa gerisi boş.

ben de bi model çizdim kafam da bir kaç model karması bişe. robadan olsun diyor herkes, dün bi moda evine gittim orası da öyle dedi. dal gibi olmazsam balık etli bile olsam robadan daha zayıf görünürmüşüm. robadan altı tüllü falan geniş bi etek seçicem. kolları uzun ve çok geniş olacak ispanyola yakın bi model ama daha farklı. yakasını çok süslü düşünüyorum. çünkü bakıyorum nette tesettür örtü modelleri yapımların da harikaaa diyeceğim bi model yok. gelin de değilim ki duvakla falan süsleyim örtümü. en iyisi çok şık süslü hakim tarzı bi yaka, örtümde sade olarak bağlarsam broş falan çok daha şık olur düşüncesindeyim opuyorumnanaktan

anlattığın model gerçekten çok hoş gözümde canlandırdım da.. yalnız tek dezavantajı şu robadan elbiseler genelde kilolu gösterir gerçi sen o zamana kadar zayıflıcam diyosun ama eğer iri kemikliysen boyunda çok uzun değilse bunu tercih etme canım başka modeller bulalım sana ama değilsen gayet hoş :))

Canim inanamiyorum, bende kinama parlement mavisi elbise diktirecegim ve bugün dosyalarimdaki abiye ve gelinliklere baktim aklimdan acaba bu modele olur mu diye düsündüm:))))
Sen diktirdinmi? nasil oldu??

şok şık dimi cnm bende bu elbiseyi gördüğümden beri aklımdadır hep ablamdan daha yakınımda yok zaten anca onun düğününe giyerim.. kına için gerçekten güzel olur aslında bu elbiseyi kırmızı renkte de düşünebilirsin.
ben daha diktirmedim canım düğün haziranda şimdilik sizlere danışmak için açtım konuyu ama bunda karar kıldım en son.. senin kınan ne zaman? kim önce diktirirse paylaşsın :lepi:

Neden olmasın ki...Hiçbir abartısı yok.ayrıca uyguladığın renk çok hoş olmuş.Modele gitmiş.

sağol canım. yalnız kıyafetin üstü kousunda karar veremedim açık olmasını istemiyorum nasıl bişi gider bunun üst tarafına? resimli paylaşım olursa çok sevinirim.. boshayallersmile

merhaba banada fikir oldu bende nişanlık olarak diktircem bu modeli hem lilasını hoş olmuş beğendim abla düğününde olurmu bilmem ama nişanlık olarak çook güzel olur:)

ooo bakıyorumda herkes çaldı fikrimi alsanaalsanasmile
2010 yazında bütün KK bayanları aynı olcaz desenize delikafadulden
abla düğününde olur olur nişanlık olarakta hoş olur ama altına tarlatan diktir ben tarlatansız kullanıcam abartı olmasın diye dökümlü olsun istiyorum ama sen madem nişanına diktircen tarlatan + kuyruk diktirebilirsin.
bu arada hayırlı olsun canım a.s.

bnce ınce bı askı taslıda olabılır ama kucuk bı askı
ne kadar kapabılır kı acıklıını:S
cok ta acık bı model deıl aslnda tabı senn
tercıgın ama kesnlkle yarasa kol fln demıssn ole
bıse yapma butun havası gıder elbısenn kucuk
bı askı yeterlı ;)

emmacım sağol umarım diktirince de güze3l bişi çıkar ortaya
bsrpc haklısın ama sadece ince askı kullanmak istemiyorum elbisenin havasını bozmadan tülden kalın askı olabilir modacıyla konuşcam artık :)))

bencede gayet gusel olur yaaa zemuszemus ne zman diktirceksin pekii diktirsende bi gorsekk opuyorumnanaktan canım ayrıca bencede yarasa kol filan yaptrmaa askıya filanda gerek yok bence ama yinede yaptrmak istersen askı dhaa gusel olurr tabi yarasa koldan

canım anca yaza diktiririm düğün haziranda mayıs gibi diktiricem sanırım ama bitince mutlaka paylaşırım :kedi:
yok ya yarasa koldan vazgeçtim zaten kaydirigubbakcemile3
ben rahat etmiyorum canım ya normalde de askılı falan giymiyorum 1 gün için öle giyinmemin ve kendimi rahatsız etmemin anlamı yok : )) çapraz askı yada taşlı askı şeklinde bişiler düşüncez artık model bulursanız ekleyin canlarımm

anlattığın model gerçekten çok hoş gözümde canlandırdım da.. yalnız tek dezavantajı şu robadan elbiseler genelde kilolu gösterir gerçi sen o zamana kadar zayıflıcam diyosun ama eğer iri kemikliysen boyunda çok uzun değilse bunu tercih etme canım başka modeller bulalım sana ama değilsen gayet hoş :))

canım boyum uzun sayılır. 1.73. ben de robadan istemiyordum ama bu konuda uzman bi çok kişiye danıştım kilolarını kapatmak için robadan olması şart diyorlar. kiloları da bi türlü veremedim gitti :kedi: belden olunca basen ortaya çıkarmış. ve benim en büyük sorunum basen kısmı . benneyaptımki

Back
X