Gelinlik Modelleri bu gelinlik güzel mi

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
bayanlar merhaba.

Sizce bu gelinlik nasıl? yorum bekliyorum güzel mi.benim mankende çok hoşuma gitti.kabarık ve taşlı tuşlu gelinlik sevmi yorum.Basit kaçın da istemem ama

ikincinin boyun kısmı çirkin mi? ya aslında ben oldukça zayıfım yani fazla zayıfım oyüzden moralim bozuk zaten.her gelinlik olmaz bana

1. Yi güzel yapan dantelinin güzelliği zarifliği danteli çıkarın pek bir numarası yok
2. Çok çok hoş destinasyon düğünlerindeki gelinler gibi bayıldımmmm

1. Yi güzel yapan dantelinin güzelliği zarifliği danteli çıkarın pek bir numarası yok
2. Çok çok hoş destinasyon düğünlerindeki gelinler gibi bayıldımmmm

bende ikinciyi çok beğendim aslında.ama ben çok zayıfım bukadar dar bişey beni çirkin mi gösterir acaba

Bence tam tersi güzel olursun
Ben bu modeli Tombik kollu etli butlu bayanların üzerinde gördüm aman amannnn(( yani şart şu dantel kollu gelinlik isteniyorsa çıtı pıtı ince olunacak yapacak birşey yok yoksa kayınvalide görünümü kaçınılmazzzzz
Ama zayıfsan boyunda varsa kapatma bence böle dantellerle zaten duvak ta olcak iyice Uhunet basmasın:)) straplez yada minik romantik düşük askı bir dene bence:)))

Ama evet 2. Model yakışır yinede onada düşük kollu romantik askı daha hoş olur:))

bunun boyun kısmı bu şekilde çirkin mi?

bence 2. cisi çok hoş
Zarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…