- 4 Şubat 2021
- 14
- 3
- 1
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten neredeyse oyle bir hayati oldu. Mutsuz bir evlilik, kendisinden uzak cocuklar (acaba onlari da taciz etmis midir diye de dusunuyorum). Hastalik, sefalet. Hep ezik biriydi. Kendisi uzaklasti zaten, ama mecburi aile toplantilarinda gorustuk hep.O pisliği yaşadıgınız ortamdan uzak tutun. hiç kimse muhattap olmasın kimsesiz kalsın. hatta çürüyüp gitsin çok güzel olur.. !
Off çok zor gerçekten senin öğrenmen kalbine acı ve öfke yuklemistirBildigimi bile bilmiyor kibunu ilk ogrenen kisi bana bir bomba verdi, icimde patlayip duruyor. Su anda tum hayatimi sorguluyorum. Surekli sorular soruyorum. Annem bilseydi tepkisi ne olurdu?Tacizcinin annesi, melek insan (su an hayatta degil) bilseydi ne yapardi? Rahmetli babam ogrense ne derdi? Annem hicbir zaman ogrenmemeli, zaten 80 yasinda ve kalp hastasi. Bu kisiyi de oyle cok seviyor ki. Hala onu dusunuyor, hasta diye uzuluyor. Cunku hepsi yetim ve sefalet icinde buyumus.
Ben de hep bunu savunurum ama benim basima gelmeyen bir durum olmasina ragmen anlayabiliyorum cocukken neden sustugunu...su an inanin karmakarisik dusunceler icindeyim. Mesela neden korkuyorum biliyor musunuz? Ablam bunu anlatsa, kendisine inanmayacak ya da kucumseyecek kisiler olma ihtimali onu ne kadar kirar diye dusunuyorum. Ya onu uzecek seyler soylerlerse, annem cok seviyor bu kisiyi. Tabi ki kizindan cok degil, ama ya yanlis bir tepki verirse. Offkeşke sana anlatsa beraber bunu atlatmanın ve o kişiyi hayatınızdan def etmenin yolunu bulurdunuz gerçekten çok üzüldüm keşke insanlar böyle şeylere susmasa o insanları ifşa etseler herkese ama çok zor durum dediğimiz gibi de olmuyor demekki umarım sana anlatır
Hepsine sarilmak istiyorum.Allah'ım evlerden ırak bizim okumaya görmeye duymaya tahammül edemedigimiZi birileri yaşıyor birileri biliyor birileri susmak zorunda kalıyor ne acı
Keşke bu haber taşınmasaydı size. Olayın mağduru belli ki henüz herkesle paylaşmaya hazır değil yaşadıklarını. Güç bela bi güven ilişkisi kurmuş birine anlatmış, o da gelmiş size anlatmış. Anlıyorum taşıması zor bi şey ögrenmiş ama tut işte içinde yahu. Size niye gelip anlatıyor..Merhaba. Bu benim ikinci uyeligim, cunku bu derdimi her zaman kullandigim uyeligimle bile anlatmaya cesaret edemiyorum.
Bir sure once cekirdek ailemden birinin cok guvenilen bir akraba tarafindan cocukken yillarca tacize ugradigini ogrendim. Kanim cekildi, duydugumda dunyam basima yikildi. Hazmedemiyorum. Anlatacak cok sey var ama kafamda milyon tane cevapsiz soru. Bu bilgiyi direkt tacizi yasayan kisiden almadim, baska bir aile uyesinden ogrendim. Henuz aciklamaya hazir degilmis kendisi. Bildigimi de bilmiyor. Ama ben bu bilgiyle nasil bas edecegimi bilmiyorum. Tacizi yapan kisiyi gordugumde yuzune tukurmek istiyorum ama yapamam. Hicbir sey bilmiyor gibi de davranamam. Ne yapacagim Allah askina. Icimdeki uzuntuyu, ofkeyi anlatmamin imkani yok. Ciglik atmak istiyorum, onun yillar once atamadigi cigligi ben atmak istiyorum, ona sarilmak istiyorum. Ama sadece kuytu koselerde aglayabiliyorum simdilik. Kafam allak bullak. Karisik olduysa kusura bakmayin.
Seni anlıyorum ablanın ne yaşadığını biz anlayamayız zaten bunu yaşayan kişilerin en büyük korkusuda bu olur ya bana inanmazlarsa diye ama sen ona inanıyorsun senin ona inanman bile ona güç verecektirBen de hep bunu savunurum ama benim basima gelmeyen bir durum olmasina ragmen anlayabiliyorum cocukken neden sustugunu...su an inanin karmakarisik dusunceler icindeyim. Mesela neden korkuyorum biliyor musunuz? Ablam bunu anlatsa, kendisine inanmayacak ya da kucumseyecek kisiler olma ihtimali onu ne kadar kirar diye dusunuyorum. Ya onu uzecek seyler soylerlerse, annem cok seviyor bu kisiyi. Tabi ki kizindan cok degil, ama ya yanlis bir tepki verirse. Off
Cok haklisiniz. O da aylardir uyku uyuyamiyormus. Artik dayanamiyorum, kaldiramiyorum dedi. Birine soylemezsem patlayacagim dedi. Ama ben asla kimseye anlatamam. Benim haddime degil. Cocuk degil, koca kadin. Zamani gelince, hazir hissedince paylasacaktir. Keske ben de o zaman herkesle beraber ogrenseydim. Simdi ben bu bilgiyle ne yapacagim? Esim sorup duruyor neyin var diye surekli. Yalan uyduruyorum. Surekli kuytu koselerde agliyorum. Aklimdan bir sn cikmiyor.Keşke bu haber taşınmasaydı size. Olayın mağduru belli ki henüz herkesle paylaşmaya hazır değil yaşadıklarını. Güç bela bi güven ilişkisi kurmuş birine anlatmış, o da gelmiş size anlatmış. Anlıyorum taşıması zor bi şey ögrenmiş ama tut işte içinde yahu. Size niye gelip anlatıyor..
En azından siz onun yaptığını yapmayın sakın, mağdurun iradesi dışında daha fazla kişiye ulaşmasın bu konu. Çok haklı ve çok iyi niyetli bi şey yapıp da hiç ummadığınız olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz cünkü bi anda. O kadar hassas meseleler ki bunlar suçlu kendini güçlü, magdur kendini suçlu hissediyor çogunlukla. Utanması gereken degil de magdur olan utanıyor. Bu korkunc psikolojiden kurtulabildi mi sizin olayın magduru, olayları dogru anlamlandırıyor mu bilemeyiz. O nedenle o bi karar verip hamle yapana kadar bildiklerinizi kendinize saklamalısınız bence.
Böyle tipleri internette ifşa edip rezil etmek lazım.Çok üzücü maalesef aynı olay bizim akrabaların arasında var ama kimse bişey yapmadı adam zırt pırt umreye gidiyor ordan resim atıyor benim bildiğim 4 çocuk var beter olsunlar acı çeke çeke ölsünler
Oh, beter olsun. Yataklardan çıkamasın inşallah.Cok sukur ki sefil bir hayati oldu, su anda da hastaymis.
Ben yine de sizin yerinizde olsam tacizcinin evine gider, onunla yanliz kalmaya calisir ve herseyi bildigimi yakinda onu rezil edecegimi soylerdim..Hasta yataginda canini neyle acitacaksam, o kelimeleri fisildardim kulagina..Merhaba. Bu benim ikinci uyeligim, cunku bu derdimi her zaman kullandigim uyeligimle bile anlatmaya cesaret edemiyorum.
Bir sure once cekirdek ailemden birinin cok guvenilen bir akraba tarafindan cocukken yillarca tacize ugradigini ogrendim. Kanim cekildi, duydugumda dunyam basima yikildi. Hazmedemiyorum. Anlatacak cok sey var ama kafamda milyon tane cevapsiz soru. Bu bilgiyi direkt tacizi yasayan kisiden almadim, baska bir aile uyesinden ogrendim. Henuz aciklamaya hazir degilmis kendisi. Bildigimi de bilmiyor. Ama ben bu bilgiyle nasil bas edecegimi bilmiyorum. Tacizi yapan kisiyi gordugumde yuzune tukurmek istiyorum ama yapamam. Hicbir sey bilmiyor gibi de davranamam. Ne yapacagim Allah askina. Icimdeki uzuntuyu, ofkeyi anlatmamin imkani yok. Ciglik atmak istiyorum, onun yillar once atamadigi cigligi ben atmak istiyorum, ona sarilmak istiyorum. Ama sadece kuytu koselerde aglayabiliyorum simdilik. Kafam allak bullak. Karisik olduysa kusura bakmayin.
Evet, ama o kadar zor ki. Ben de soylesin isterim ama bir yandan anliyorum. Tacizi yapan kisinin ailenizden biri oldugunu kabul etmek o kadar agir ki. Kardesim kim oldugunu soylemeden once o kadar korktum ki sevdigim deger verdigim biri cikacak diye. Neyse ki kan bagi olarak yakin ama cok da deger vermedigim biri cikti. Ama annem icin ayni sey gecerli degil. Cok seviyor, kendisi 80 yasinda ve hasta ama hala onu dusunuyor hasta diye yardim etmek istiyor. Bu kadin ogrense olur kahrindan.Oh, beter olsun. Yataklardan çıkamasın inşallah.
Hayvan herif.
Akrabanıza gelince, kendini hazır hissettiğinde herkese söylesin. Bu gibi sapıkların ortaya çıkması gerekiyor. Yaptıklarını herkes duysun ki kimse merhamet etmesin ona. Akrabanıza çok üzüldüm, kendini suçmalayı bıraksın, çünkü bunlar onun suçu değil.
Cunku 40 yildir uyku problemi var, uyuyamiyor. Biz hep stresten saniyorduk megerse sebebi buymus. Yuzlesmeden rahat edemeyeceksin demis uzman.Uzman neden o kişiyle yüzleşmeye gerektiğini söylemiş anlamadım. Ya daha kötü olursa?