boşuna dil dökme sen üzülürsün benden olumlu bişey duyamazsın diyo, düşünüyorum daha öncede bu kadar kararlı çıkıp gitti hayatımdan bu kadar emindi ama en fazla bir ay dayanabildi ben sensiz yapamıyormuşum diye geri döndü hemde o zaman suçumu bile kabul etmeme fırsat vermemişti aynı şeylerdi fakat kavga ve gürültü çok daha fazlaydı artık soğuttun demişti ve sakindi şimdide aynı sebeplerden gidiyo ama soğumadı öfkeli ve çok kızgın ve son konuşmamızda benimle ilgili hep kötü şeyleri hatırladı hep kavga gürültüyü söyledi sanki hiç güzel günümüz geçmemiş gibi hiç birini hatırlamadı.. peki yine hatasını anlayıp gelecekse bu kadar aptal mı? bundan önce anlamış neden bir daha aynını yapıyor? ...........................sizce ne olcak iyi ya da kötü?????
yapması zor olacak biliyorum ama onu biraz serbest bırakmaya çalış, erkekler kaçak dövüşmeyi severler ve arasıra böyle ayrılıklar isterler, ve onlar her zaman suçsuzdurlar, napar eder senin kendini suçlu hissetmeni ve yalvarmanı sağlarlar. buna izin vermemeni öneririm. aynı sınıftaysanız onu umursamıyormuş ayrılığı kabullenmiş gibi davran, dışarıya karşı ne çok neşeli ne de çok üzgün görün ne hissettiğini anlamasın. hatta mümkünse bir iki gün ortalardan kaybol. seni seviyor istiyorsa zaten merak edip özleyip dönecektir, yoksa ayrılığı gerçektenistiyor demektir, sende yavaş yavaş kabullenirsin
Facebook'tan silin+engelleyin.Böylece durup durup onun profiline bakmazsınız.cok tesekkürler tavsiye ve destekleriniz için hepinizeeee, belur demişsin ya böle kal arama aynen öle yapcam ama bu faceimde msnimde falan ekli silemiorum elim warmıo o da silmio buna ne yapmalı????((((((((((
canım sakın arama..arkadaşlarını araya sokma.. iletişim kurma bırak o seni merak etsin...sen aradıkça o senden daha çok kaçıcak buna adın gibi emin ol...bende yaşadım buna benzer durum.. ben aradıkça uzaklaştı,ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça daha kötü oldu herşey çünkü vazgeçilmez olduğunu anlamıştı artık....sen sonuçta bir şans istemişsin adım atmışsınn ..isterse 1 ay aramasın..sen sakın arama...
bunlara takilma o anlik denilmis lafin gelisi soyledigi seylermis, icinden gecenler degil..geneldede bu boyledir.. senin icin ólurum diyenler cok hani kim kimin icin ölmus, veya seni olene kadar sevcem diyenler, kim olene kadar birine ayni kararda sevmeye devam etmis..laf kalabalig lafin gelisi seyler bunlar....bana her zaman ben daha çok seviyorum diyen adam şimdi daha kolay vazgeçio gözlerimin önünde asla dönmiycem diyo
..bu kadar kararlı çıkıp gitti hayatımdan bu kadar emindi ama en fazla bir ay dayanabildi ben sensiz yapamıyormuşum diye geri döndü hemde o zaman suçumu bile kabul etmeme fırsat vermemişti..
.... artık soğuttun demişti..(...) "nuh diyor peygamber demiyormuş" bu kadar kararlıymış yani....
..sizce ne olcak iyi ya da kötü?????
bunlara takilma o anlik denilmis lafin gelisi soyledigi seylermis, icinden gecenler degil..geneldede bu boyledir.. senin icin ólurum diyenler cok hani kim kimin icin ölmus, veya seni olene kadar sevcem diyenler, kim olene kadar birine ayni kararda sevmeye devam etmis..laf kalabalig lafin gelisi seyler bunlar..
demekki yanliz kalmis senin ilgine hasret kalmis geriye donmus.. yoksa bukadar kararli olupta ne diye geri donsun? ama ayni dondugu gibi de suanda gitmis!
bunu demisse zaten sogutmuusun sogumus senden iste.
belkide sen sogutmadin sende sorun yoktu ama bu yasananlar onun icindeki sevgiyi veya o geri donme istedigini tamamen oldurmus.
baksana arkadasina bile kesin kararli konusmus.
valla bence sogumus geri gelmiyecekmis gibi..
ama belli de olmaz. yanliz kaldiginda senin ilgine tekrar muhtac kaldiginda bu olanlari unutup belki geri donmeyi isteyecektir. ama inan bana sevdiginden degil bu aliskinliklara karsi koyamadigi icindir.
Sen agir takil fazla ustune dusmezsen ilerleyen gunler icinde hareketlerinden anlariz..
canım faceden istersen sil yok silemiom elim varmıyor diosann...haber kaynağından gizle onu, yaptığı şeyleri görme....kendin kullanmaya normal şekilde devam etceksen edersin yok kontrolsüzüm face girince bakasımda gelio diosann..kendi facenede uzun bir süre girmee..canım bak benim konumu okursan fena helde terkedildim..ilşkide nelerin yapılıp nelerin yapılmaması gerektiğini yeni kavradımm..benimde face bakasım geliyor sürekli kız eklemiş mi v.s v.ss...ama girmiyorum hiçde dokunmadım...silemem diosan ..istiosa o silsinn..hiçde tepki verme zaten hiç girmezsen haberinde olmaz kafan rahat olursen bu kadar tepkisiz kalınca aklına düşceksin emin ol..
aynı okul+aynı sınıftayken ayrılmayı başarabilmek hakkaten çok yetenek işi
ben aynı okuldaki eski sevgilimden 1 sene süren sancılı bi durumla ayrılabilmiştim.
öncelikle onsuz şu kadar saat geçti hesabı yapmayın, kötü etkiler.
çok üzgünsünüz anlayabiliyorum ama biraz sakinleşip geri döner mi dönmez mi nolcak diye düşünmek yerine, neden tartıştığınızı, neden onun ya da sizin boğulmuş gibi hissettiğini düşünün bence. böylece ilişkiniz eğer devam ederse daha sağlıklı olur. aynı hatalar yapılmaz.
yok devam etmezse de hayırlısı olsun, sizi kaybetmeyi göze alabilen insanı boşverin gitsin.
ayrıca her eski sevgili mutlaka arar canınızı sıkmayın
Seni üzüp her gidişinden sonra geri geldiğinde, her zaman aşkla ve sevgiyle yeniden kabul ettiğin sürece, bu adam hep gider ve bu gidişlerin de hep bir dönüşü olur rahat ol. Nasılsa ona her daim kucak açan bir sevgilisi var.Kafasına göre takılsın o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?