Bu görümceler niye böyle ya ?

G
görümcenle neden samimi olmaya çalışıyorsun ki
neden görüşme çaban var yani ne gerek var
akraba ziyaretlerinde görürsünüz zaten birbirinizi
kafalarınız barışırsa zaman içinde bağ kurarsınız ama bu öyle zorlamayla da olmaz
kendiliğinden gelişir
sizin aranızda bi sorunda yok enerjileriniz uymamış sadece
hayatta belki 1000 kişi vardır böyle enerjilerimizin uyuşmadığı ve bu çok normal
görümce pizza değildir, herkesi mutlu edemez :KK70:
davranman falan gerekmiyo yani ayrıca görümce ile nasıl samimiyet kurulur ki
sırrını veremezsin kocanın akrabaların dedikodusunu yapamazsın
özelini anlatamazsın nedir yani bu boşver
Görümce pizza değildir herkesi mutlu edemez efsaneymiş.

Vqlla benim görümcem kaynanam sürekli diyor bize gelin ki biz sık sık gidiyoruz çok gönüllü olmasam da mesela görümcem evlilik yıl donumumde gelin bizde parti yapıp kutluyalim dedi bende abla bizim planımız var o güne dememe rağmen ha iptal mi o zaman değip tavır yaptı görümcem ve kaynanam sürekli yani bir işiniz var mı musaitmisin sormak yerine hemen şunu yapalım bugün burda yemek yiyin ki bu yemek konusu Faslı hiç bitmiyor hiç gitmiyor yemiyormusuz gibi tavırlar segiliyor ve buda eşimle aramda sıkıntı oluyor çevremde görüyorum herkes gidiyor ama her hafta hergun değil ki benmi yalnis biliyorum karşı tarafdami sıkıntı var anlamadım ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor lütfen birşey diyin eşimle aramdaki sorun tartışma olursa hep bu konular yüzünden oluyor
Valla benimkiler de öyle haftada 3 gün gitsek 5. Gün noldu sesiniz çıkmıyor gelmiyor musunuz diyorlar darlandım yemin ederim ya aynı sokaktayız ben gitmesem onlar geliyorlar, kocam da hiç yadırgamıyor bu durumu kendi ailesi olduğu için, ama bize bu kadar samimiyet fazla geliyor anlamıyorlar bir türlü. Bir çözüm bulursan bana da söyle 😄

Ben de görümceyim özel durumlar hariç sadece sohbet etmek için şu ana kadar aradığım bir elin parmağını geçmez herhalde. Doğum gününde yeni işe başlamada birbirimize hediye alıyoruz. Sevgililiklerinden beri abim eşi ben birkaç kere dışarda buluştuk çay kahve içtik. Onun dışında da evlendiklerinden beri iki ayda bir falan anne babamın evine geliyorlar genellikle öyle görüşüyoruz yine de arkadaşım gibi hissediyorum çok severim. Sizin görümce de ne güzel rahatsız etmiyormuş saçma sapan triplere girmemiş. Herkes gibi ben de problemi anlayamadım.

Valla benimkiler de öyle haftada 3 gün gitsek 5. Gün noldu sesiniz çıkmıyor gelmiyor musunuz diyorlar darlandım yemin ederim ya aynı sokaktayız ben gitmesem onlar geliyorlar, kocam da hiç yadırgamıyor bu durumu kendi ailesi olduğu için, ama bize bu kadar samimiyet fazla geliyor anlamıyorlar bir türlü. Bir çözüm bulursan bana da söyle 😄
Ay valla öyle al benden de o kadar birde onlardan çıkıp eve geliyoruz hemen ariyolar görüntülü ariyolar anam bir dur bı nefes alim

Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işte 😂 yeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Görümce görmim ömrümce 😂

5 görümcem var aramız iyidir ama çok samimiyet yok. Mesafe iyidir yoksa söz hakkı buluyor insanlar kendilerinde. Benim de en sevmediğim şeydir evime bana karışılması.

2 tane görümcem var hiçbir sorunum yok görüşürüz eğleniriz gezeriz ama bir tanesini daha bi seviyorum şuan muhtemelen instagramdan beğendiği videoları atıyordur bana 😀

Görümcem var ve görüşmüyorum. Adı üstünde görümce görmeyim seni ömrümce🤷🏻‍♀️

Back
X