• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu görümceleri ne yapmalı :)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
290
103
34
merhabalar ben 1 yıllık evliyim ve eşinin iki kız kardeşi var ikiside evli bitiş uzağımızda diğeri de uzakda ama çok değil ve en küçük kardeşi taa tanıdığımdan beri,çok soğuk birisi,konuşunca iyi ama soğuk yani don yağ gibi dün mesela evlerine gittik ve benim bir önceki gidişimde evlerinde kabım kalmıştı bu gidişimde aldım çünkü lazım oluyor ve istedim verdi ama bir,surat astı yani sanki vermemesi gerekiyormuş gibi sonuçta 1 yıllık evliyim ve,daha evimize bir ev hediyesi bile almamış birisi ve çok kaba bu konularda yani ne,yapmalıyım bu görümcemle ilgili nasıl bir haraket izleyim? Bir çocuğu var ve şuanda hamile

Sorun ne yani şimdi? Görümce olunca illa taktikle mi hareket etmek gerekiyor? Evinize hediye mi alması lazım? Dert olan kısmı anlayamadım.

Belki canı sıkkındır, belki o an başı ağrımıştır ya da başka herhangi bişey. Kabınızı verdi diye niye surat yapsın? Siz daha iyi tanırsınız tabi ama sırf görümce diye ön yargılı olmaya, herhangi bi taktikle yakşaşmaya gerek yok. Keşke o an sorsaydınız canın bişeye mi sıkkın iyi misin diye. Böyle kafanıza takıp kendinize dert etmezdiniz.

Ee o zaman onu olduğu gibi kabul etmek zorundasınız değiştiremeyeceğinize göre?

Ben de bir görümce olarak abimin eşini olduğu gibi kabul ediyorum mesela. Ne yapayım gelin diye görümcelik mi yapayım? Hayatı zorlaştırmamak gerek.

Don suratli benzetmesi yapmaniz cok yanlis. Hickimse size sahteden guler yuz gostermek zorunda degil. Bende soguk yapiliyimdir ama bu birine karsi önyargili oldugum veya onu sevmedigim anlamina gelmez. Ortada yapilmasi gereken hicbir sey yok. Sizin icin degisecek degil o insanin yapisi.

Don suratlı insana napabilirsin ? Huyunu mu değiştirecek sizin için. Ayrıca evlenşrken düğünde size hediye taktıysa eve ayrıca hediye getirilmez. Yatıp kalkıp hediye beklemeyin milleten ya.

Back
X