Bu gün benim doğum günüm ama bir msj bile atan yok :(

Doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara sevdiklerinle sağlıkla inşallah..

Elinde olanlara bak şükret. Sağlıklısın, işin var, olmayanları dert edinme. Hayat kısa..

Doğum gününüz kutlu olsun :)
Akşama daha çok var şimdiden kendinizi üzmeyin boşuna üzülmüş olmayın belki de bir süpriz sizi bekliyordur. Umarım mutlu bir gün geçirirsiniz :)

Doğumgününüz kutlu olsun
Sizi anlıyorum, özellikle kalabalık arkadaş ortamlarını seven, dostluğa önem veren bir kova burcu için evde oturup hatırlanmayi beklemek çok zordur.
Ama şöyle düşünün, en son hangi arkadaşınıza içten bir sürpriz yaptınız? Hangi arkadaşınıza doğum gününde kargo gönderdiniz? Facebook'tan yazmayı falan saymayın ama.
Siz kimseye böyle şeyler yapmadiysaniz kimse de size yapmaz. Bu işler böyledir biraz.
Benim de nişan atinca 'zor günümde kimse yanımda olmadi' diye uzulen bir arkadaşım vardı (ben yanindaydim gerçi de,o da benim salaklığımdan) kıza diyemedim : sen sevgiliyi bulduğun gibi bütün arkadaşlarinla arana mesafe koyduğun, sevgilin izin vermiyor diye buluşmalara gitmediğin, bütün vaktini sevgilinle gecirip kimsenin halini hatrını sormadigin için olabilir mi acaba? Diye.
Bu tarz konuları okuyunca hep aklıma o arkadaşım geliyor.
Bence gelecek yıllarda da böyle olsun istemiyorsan sen de arkadaşlarına gösterdiğin değeri belli et,onlara yakın ol, özel günlerini kutla. Merak etme böyle olursa onlar da seni hatirlarlar

güzel yıllarınız olsun o kadar takılmaya gerek yok bakın burda tanıdık tanımadık birsürü kişi sizin dogum gununuzu kutladı

Dogum gunun kutlu olsun nice yillara.
Degerlisin unutma. Kendini sev say.
Kendine bugun iyilik yap seni ne mutlu edecekse onu yap sonra hergun bunu devam et
Tirnagin varsa kendi basini kendin kasi canim. Ilk once sen kendini dusuneceksin bunu hic unutma

aaa lütfen içiniz burkulmasin üzülmeyin
doğum gününüz kutlu olsun bu sizin için bir dönüm noktası olsun bir sonraki doğum gününde daha mutlu olun sevdiklerinizle. biraz dışarı çık hava al kendine güzel bir şarkı armağan et . yani pasta yapamıyorsan küçük bir kekin üstüne mum koy ufle en guzel gunleri dusunerek kendini sev her zaman.

Birkaç gün önce benim de doğum günümdü,kitap aldığım bir site haricinde kutlayanım olmadı, eskiden çok sorun ederdim eşimin kutlamayışını, iki yıldır umuruma bile takmıyorum inanın, üzülmekten ve sonrasında bir sürü bahane dinlemekten sıkıldım sanırım.Üstelik dönüşüyorumda onu fark ettim.İnsan zorla amann kocaman kadın oldum, ne önemi var ki bunların, zaten özel günde neymiş modunda bir kişi oluyor ama mecburiyetten oluyorum ben onun farkındayım.Hatta geçtim doğum günü kutlamasını o gün arayıp birde çok açılmışız biraz dikkat et muhabbeti dinledim sevgili eşimden.Üstelik öyle savurgan bir insan da değilimdir.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutluluklar sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…