Bu gün benim doğum günüm ama bir msj bile atan yok :(

Bir kaç saat önce kötü haber almanıza rağmen bana yazdığınız için teşekkür ederim inşallah mutlu haberler de alırsınız. Yazdiklarinizda haklısınız . İnsan her an bir sürü kötü şey yaşayabiliyor hâl böyle olunca en azından kendimize ait böyle özel günlerde mutlu edilmek istiyoruz Nefs işte Hangimiz yenilmiyoruz ki ..

sen onlara hediye aldığın halde, onlar sana geçte olsa hediye almıyosa kar kış bahanedir. olabilir kar var diye alamamıştır ama hava açınca telafi etmesi gerekir. bu sene karda yağmadı. bundan sonra sende sıcağı bahane edersin. tansiyonum çıkıyo bayılıyorum dışarı çıkamadım hediye alamadım kusura bakma dersin. ben sürekli hediye aldığım halde bana alınmıyosa, bende aynı onun gibi yaparım. mutlu yıllar

Dogum gunlerimde ilk hediyemi kendim alirim:))bir de hediye paketi yaptirir eve gelir acarim.sizde yapin valla insan bir mutlu oluyor:))hatta not yazdirip cicek siparisi verin valla bak.eve gondersinler.amannnn bosver sekerim kimseden bekleme kendini mutlu et

Kimi kutlanmak ister kimi de benim gibi nefret eder. Ben illet olurum böyle kutlamalara. Bunu bildikleri için sabahtan başlar çevremdekiler aramaya. Üstelik her doğum günümde ayrı ayrı cinslikler üretirler.
En utandığım ise öğlen yemeğine gittiğimiz yerde dışarıya mutlu yıllar şarkısıyla birlikte garson tarafından getirilen pasta ve tüm oradakilerin alkışları ve kutlamalarıyla geçen doğum günümdü.

Neyse, siz seviyorsunuz öyleyle; Mutluuuuuuuuuuuu
Huzurluuuuuuuuuuu
Sağlıklııııııııı
Bir ömür diliyorum size.

Nice senelere:) benim de eşimden başka doğum günümü kutlayan olmaz, ama o bana yetiyor çok şükür. :) sizinki de akşama kutlar belki.

Doğum gününüz kutlu olsun,Allah sağlıklı ve huzurlu yıllar nasip etsin.

Az sabır,belki akşama bir sürpriz vardır.
Hem böyle şeylere pek kafa yormamak,takılmamak lazım.Medya bu işleri çok fazla ciddiye almayı öğretti insanlara, reklam meselesi tabii.Yok Sevgililer günü,yok bilmem ne günü hediye beklentileri falan...
Gerçi doğum günü bunlardan farklı ama,insan telaşe arasında unutabilir de, deyip geçmek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…