Bu gün benim doğum günüm... Dü:(

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
bu gün 31 yaşına girdim tabi herşeye şükrediyorum ama buruğum bugün çok yanlız hissediyorum kendimi eşim çoookkk uzaklarda telde kutladı kızım sana ne yapsam annem dedii sonra elinde bi resimle geldi yüzük küpe ve kolye çizmiş bana hem çok mutlu oladum hemde hüzünlendim başkada kutlayan olmadı ailemede ben söyledim ondan sonra kutladılar ama üzüldüm işte gitgide yanlızlaşıyoruz heralde

amaaaan boşver
ben de her sene kendi pastamı kendim hazırlayıp mumu tek başıma üflerim
kızın ve eşin kutlamış işte hem ne kadar güzel kızın hediyeni de vermiş
o minik kızı varken asla yalnız kalmazsın üzülme

teşekkür ederim arkadaşlar geçti artık iyiki kızım var bi hastalanim hemen panikler iyimisin ne yapim annecim görseniz oda duygulandırıyor insanı kızım büyümüşde bana bakıyo diye ....

doğum gününüz kutlu olsun hep mutlu olun. eşiniz ve kızınızla mutlu ve huzurlu uzun bir ömür geçirin inşallah

oyyy yerim seniii...annesine hediyemi hazırlamış...yaa bence çoookk mutlu olmalısın.... birkez daha düşün nekadar kıymetli şeylerre sahip olduğunu...eşinde gelir ergeç..
ekmek parası için oradadır..naapsın adam..
sana ve ailene yeni yaşının sağlık neşe vee bol şans getirmesi dileklerimi gönderiyorum..
siz kocaman bir ailesiniz...bundan güzeli var mı dünyada....

Nişanlım 2. kez doğum günümü unuttu, ailemde saolsun ama çokta önemsemedi...
Kutlayan çok fazla kişi var ama en önemlileri önemsemedi doğum günümü...
İnan böylesi daha zor...
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
Doğum gününüz kutlu olsun..Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin..

Eşiniz ve kızınız var, ben rüyamda göremem şu an böyle bir şeyi. Şükretmeniz gerekn yerde böyle diyorsunuz. :2:

şükretmez olurmuyum herzaman farkındayım ama insan işte bide eşten uzak olunca daha bi hassas olunuyor heralde haklısınız hatırlaması gerekenler hatırlasın yeter hepinizin güzel temennileri ve duaları için binlerce teşekkürler hep birlikte saglıkla sıhhatle nice yıllar yaşayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…