bu gün benim doğum günüm :)

laz_kxixzxix

rize merkez kopsun herkez
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.544
13
116
İstanbul
bu gün benim doğum günüm :utangac:
hayat ne kadar güzel ve acı. gülmekle ağlamanın arkadaşlığı gibi. bazen hüzün bazen neşe, kader,sıkıntılar,dert,tasa vs vs.
gerçi herşey istediğimiz gibi olsa hayatın bi tadı anlamıda kalmaz heralde. Bu gün bir yaş daha yaşlandım ömrümden bir yıl daha geçti geri kalan ömrümde sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam sürerim inşanlah.

öyle acaip duygular içindeyim paylaşmak istedim..:kedi::smiley-cool:

lal kızı doğum günün kutlu olsun arkadaşım...mutlu sağlıklı huzurlu ve hayırlı bir ömür diliyorum sana sevdiklerinle beraber...iyiki doğdun :))

Öncelikle dogum günün kutlu olsun canim.a.s...Yeni yasin sana mutluluk, saglik ve huzur getirsin....:Saruboceq:

Benimde yakinda dogum günüm var.....bende surda birkac senedir dogum günlerimde böyle karmasik duygular icersine girerim....CADIARZU

Belli bir yastan sonra dogum günleri sevindirecegine hüzünlestiriyor insani galiba......
Ömür kisaliyor diyemi acaba?

Herseyin basi saglik derim hep, Allah uzun ömür versin....evet uzun ömür ama saglikli uzun ömürler versin hepimize....

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallahh opuyorumnanaktan hihoyyyt

aynen bacıları sağlıklı huzurlu bir hayat.
Allah hepimize hayırlı ömürler ölümler versin kaydirigubbakcemile2

hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

bu doğum gününün biraz buruk bir gün olduğu hissine kapıldım yaşın ilerledikçe durup geriye doğru baktığında kendine çok kızacaksın neden en güzel yaşlarımda bu kadar basit şeyler için kendimi üzdüm diye inşallah sen böyle hiç düşünmezsin doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara ..doğum günün yeniden doğuşun olsun, herşey gönlünce olsun a.s.

aslında yaş fazla ilerlemedi 24 oldum ama. healde yaşanmışlıklar yordu belkidee -tatlicadiarzu-

30 u aşıp evlenince daha beter yaşıyosun o duyguyu yorgunluk artık yerini tükenmişliğe bırakıyor ama bu kişiden kişiye değişiyor...yaşadıklarınla ilintili sanırım:teselli::1hug:

Back
X