Bu gün Eltimin sessizliği beni deli etti

hayalsevgili

:) :)
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
189
1
96
İstanbul
ya arkadaşlar bugün büyük bir şok yaşadım daha öncede yazdıklarımdan bazı arkadaşlar bilirler ama gene yazim kaynanam ben ve eltim anı binada yaşıyoruz eltimin 2 tane kızı var biri 9 yaşında biri daha 4 aylık büyük kızı dışarıya çıkmak için bugün bayağı bi ağladı eltim soğuk diye başta izin vermek istemedi ama sonradan dayanamadı bide ufaklıta olunca ii güzelce giyin ama dedi neyse aradan 1 saat geçmedi kaynanamız geldi eltime ve bağıra bağıra senin dışardaki havadan haberin yok g.t sıcağa dayadın oturuyosun dedi veee bide üstüne temiz bi dayak istiyosun dedi :1shok:
eltim ne yaptı hiç bişey bu kadın beni delirticek yaaa aynı laflar bana denmiş olsaydı kıyameti kopartırdım :1shok:

kadincagiz böyle bir densizligin karsisinda sok olmustur o yüzden cikaramamistir sesini bana göre

keşke dediğin gibi olsaydı ama eltim çok sessiz biri kimseye bişey demez sonradan oturur ağlar

belki cevabım seni şaşırtabilir lakin ben olsam eltinle aynı tepkiyi verirdim
birincisi o benim büyüğüm cevap vermezsem bi yerim eksilmez
o lafı söyleyecek kadar düşen bi kadına ne cevap verirsen ondan daha ağır bi karşılık alırsın buda ikincisi

La havLe veLa kuvvet.. ßöyle kaynanalara nazi teknigi uyguLayacaksın.. TopLayacaksın ßi araya ate$e verceksin.. AsLa susmam kimki o ßeni dövecek

tamam senin dediklerinde doğru ama ne bilim ben o kadar sakin karşılayamazdım

tamam senin dediklerinde doğru ama ne bilim ben o kadar sakin karşılayamazdım

haklı olabilirsin tatlım ama kadının söylediği söze baksana sırf çocuğu dışarıya yolladı diye öyle
ağır bi laf eden kadın acaba cevap verirsen ne der bi düşün bakalım

haklı olabilirsin tatlım ama kadının söylediği söze baksana sırf çocuğu dışarıya yolladı diye öyle
ağır bi laf eden kadın acaba cevap verirsen ne der bi düşün bakalım

tabiki susmicak belki hiç görüşmemeye varıcak bu durum ama bana kendi annem öle bişey demezken kaynanam asla diyemez ki zaten bana demez eltimimn sessizliğini koz bellemişler istediklerini söylüyolar

Arkadasa katiliyorum.
Cocuk o havada disarida oynuyor diye böyle konusan bi kisiye cevap verirse daha agir seyler söyler.
Kayinvalideniz biraz cadi galiba kafamçokkarıştı

canım ya ne garip kaynanalar var.eltine üzüldüm valla. birde sessiz biriymiş arada kötülük olmasın diye sesini çıkaramıyordur.allah yardımcısı olsun.

vay be ne kaynanaymış, dayak isteyip istemediğine karar verebiliyor demek.
ben o kaynananın aklını alırım bee :mymeka:

ben olsam bende susardım

böle bi kadına uyarak seviye mi düşüremem doğrusu :1closedeyes:

kendi ayıbında boğulmaya bırakırdım

arama mesafe koymayıda ihmal etmezdim şakkıdı

eltin cevap vermemeyi tercih etmiş, olabilir. Herkesin yapısı farklı.
Benim anlamadığım sen neden bukadar tepkilisin sana bişey dememiş sonuçta kayinvalden eltinin yerine sen niye bukadar sinir oluyorsun. Konuyu buraya eltin açsaydı anlardım ama senin açmana bir anlam veremedim

yazık kadıncağıza yaa
ben de çok sinir oldum şimdi
ben de susar mıydım diye düşünüyorum
ama bilmiyorum bu kadar lafa bir cevap gerekirdi heralde

eltim buraya konu açabilecek birisi değil bilgisayar kullanmayı bilmiyor canım benimde konuyu açmamın sebebi sinir oldum ve anlatıcak birilerini bulamadığım için burası geldi aklıma ve diğer arkadaşlarında fikirleri almak istedim çünkü ben eltimi gerçekten çok seviyorum ablam yerine koydum çok iyi bi insan ve kendini bu kadar ezdirmeside beni üzüyor

o halde eltinlen konuşmayı denesen?
neden kendini bukadar ezdiriyorsun okadar lafı neden yutuyorsun diye birde ona sorsan
aranızdaki ilişki bukadar iyiken bu sinirini onunla paylaşmalısın
hata o cevap veremediyse kayinvaldene sen sustursaydın

o kadar çok konuştum ki ama yapamıyo işte ben olayın içine girseydim çok büyürdü çünkü kaynanam asla bana öle bi laf söleyemez cevap vericemi bilir çünkü bu sefer herkez birbirine girerdi işler daha kötü olurdu

hic kimse kusura bakmasinda kimse kendi sipasina sozunu geciremiyo kaldiki elin kizina ne bicim konusma tarzi bu oyle...
olur bunda sussun sonra baksinki bu gelin boyle susuyo daha agir daha beter laflar etsin yasakkelime hic kusura bakmasin ben oyle kaynanaya odun vermem versemde kendi kendimi yerim eltisinin yaptigi gibi oturur aglarim oda bana zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…