- Konu Sahibi hayalsevgili
-
kadincagiz böyle bir densizligin karsisinda sok olmustur o yüzden cikaramamistir sesini bana göre
keşke dediğin gibi olsaydı ama eltim çok sessiz biri kimseye bişey demez sonradan oturur ağlar
ya arkadaşlar bugün büyük bir şok yaşadım daha öncede yazdıklarımdan bazı arkadaşlar bilirler ama gene yazim kaynanam ben ve eltim anı binada yaşıyoruz eltimin 2 tane kızı var biri 9 yaşında biri daha 4 aylık büyük kızı dışarıya çıkmak için bugün bayağı bi ağladı eltim soğuk diye başta izin vermek istemedi ama sonradan dayanamadı bide ufaklıta olunca ii güzelce giyin ama dedi neyse aradan 1 saat geçmedi kaynanamız geldi eltime ve bağıra bağıra senin dışardaki havadan haberin yok g.t sıcağa dayadın oturuyosun dedi veee bide üstüne temiz bi dayak istiyosun dedi :1shok:
eltim ne yaptı hiç bişey bu kadın beni delirticek yaaa aynı laflar bana denmiş olsaydı kıyameti kopartırdım :1shok:
belki cevabım seni şaşırtabilir lakin ben olsam eltinle aynı tepkiyi verirdim
birincisi o benim büyüğüm cevap vermezsem bi yerim eksilmez
o lafı söyleyecek kadar düşen bi kadına ne cevap verirsen ondan daha ağır bi karşılık alırsın buda ikincisi
tamam senin dediklerinde doğru ama ne bilim ben o kadar sakin karşılayamazdım
haklı olabilirsin tatlım ama kadının söylediği söze baksana sırf çocuğu dışarıya yolladı diye öyle
ağır bi laf eden kadın acaba cevap verirsen ne der bi düşün bakalım
belki cevabım seni şaşırtabilir lakin ben olsam eltinle aynı tepkiyi verirdim
birincisi o benim büyüğüm cevap vermezsem bi yerim eksilmez
o lafı söyleyecek kadar düşen bi kadına ne cevap verirsen ondan daha ağır bi karşılık alırsın buda ikincisi
eltin cevap vermemeyi tercih etmiş, olabilir. Herkesin yapısı farklı.
Benim anlamadığım sen neden bukadar tepkilisin sana bişey dememiş sonuçta kayinvalden eltinin yerine sen niye bukadar sinir oluyorsun. Konuyu buraya eltin açsaydı anlardım ama senin açmana bir anlam veremedim
eltim buraya konu açabilecek birisi değil bilgisayar kullanmayı bilmiyor canım benimde konuyu açmamın sebebi sinir oldum ve anlatıcak birilerini bulamadığım için burası geldi aklıma ve diğer arkadaşlarında fikirleri almak istedim çünkü ben eltimi gerçekten çok seviyorum ablam yerine koydum çok iyi bi insan ve kendini bu kadar ezdirmeside beni üzüyor
o halde eltinlen konuşmayı denesen?
neden kendini bukadar ezdiriyorsun okadar lafı neden yutuyorsun diye birde ona sorsan
aranızdaki ilişki bukadar iyiken bu sinirini onunla paylaşmalısın
hata o cevap veremediyse kayinvaldene sen sustursaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?