Bu gün ilk bekar günüm...

canım benim ya gözlerim dolu dolu oldu.içim ağladı resmen..allah yar ve yardımcın olsun artık bu saaten sonra.evladınada sağlık versin..

Bu kadar duyarlı ve güçlü bir kadını kaybetmek için azimle uğraşan adamın zavallılığına acıdım resmen

Oğlunuzla birlikte mutluluğu yakalamanızı gönülden diliyorum, geçmiş olsun

yemin ederim hickira hickira agliyorum okadar etkilendimki anlatamam
kimbilir o günü ben nasil atlatacagim....dayanamiyorum artik
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
psikolojik destege ihtiyacim var
niye yasiyoruz biz bunlari ya nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok etkiledin beni..:1no2:
ne olduysa oldu,bitti gitti
yepyeni sayfanda allah nice mutluluklar nasip etsin
takma kafana..Çok üzgünüm çoook

okuyunca içim bir tuaf oldu. aslında için yanıyoda farketmek istemiyon. allah yadımcın olsun. insanın bide cocugu varken boyle bişey yasaması daha zor olsa gerek. hayat devam ediyor arkadasım. acı tatlı hersey bizim için. sıkmamaya calıs canını

çok üzüldüm gerçekten yaa ne dicem bilemiyorum
bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim

ne güzel yazdınız öyle ya içim diken diken oldu
basınız dik karar verdiniz Allah sizin boynunuzu eğdirmesin
oğlunuzla birlikte yeni hayatınızda mutluluklar

gerçekten yazdıklarından çok etkilendim sanki kendimi okudum hissettim ama eşine olan yaklaşımların beni seviyomusun demelerin filan hayırlısı olsun cnm neden ayrıldınız heralde sen istedin bişeymi yaptıki

insanı okurken cız diye etkliyo yazdıkların duyguların gönülden koptuğu belli hayatın insana neler getireceğini bilemeyiz hiçbirimiz yaşadıkların kötüymüşki bu kararı vermişsin inşallah bundan sonra seniniçin hep iyi şeyler olur unutmamk lazımki bazen hayır bildiğimizde şer ; şer bildiğimzide hayır vardır.oğlunla birlikte yeni hayatında mutluluklar canım

Ben seni üzmek istememiştim bu kadar...İşin kötü tarafı o gün değil zaten .Dediğim gibi 5 dakika sürüyor.Psikolojik destek almalısın mutlaka o güne kadar.Gerçekten ihtiyacın var buna.Alabilecek misin?

inşallah bundan sonrakı hayatınız mutluluklarla dolu olur hayat bır sınav......allah yardımcın olsun .............

sana deger vermeyene deger vermiyceksin bu devirde gecmis olsun canim ama unutma hayat devam ediyor birde cocugun var ikiniz icin guclu ol uzuldugun an at kendini disari kuafore git masaja git zamanin varsa bir spor salonuna yazil sakin kendini evine kapatma elbet yeniden cok sevip cok sevilecek yine mutlu olucaksin senin arkandan seni boyle uzen utanip iclenip kahrolsun kimse icin degmez hele bir erkek icin asla sana bundan sonraki yasaminda saglik ve sonsuz mutluluk dilerim

demek ki sizi cok yıpratmış üzmüş zamanında iyi olmuş inanaın ki kims eilk aşkıyla sonsuza varmıyor..seversiniz zamanla yeniden daha güzel bir evlilik olur belki de şimdi biraz dinlenin huzur bulun..

hayatta neler başımıza gelecegini Allahtan yaşamadan bilemiyoruz..yoksa nasıl yaşanırdı ki
ümitlerimizle beklentilerimizle yaşıyoruz.temiz bi sayfa açtın yolun açık olsun

tabiki de hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.
siz de büyük beklentilerle -manevi olarak- , hayallerle evlenmişsiniz ama sonuç maalesef beklediğiniz gibi olmamış.
bunları yazabilmek bil yürek ister bence, siz bazı şeyleri aşmışınız ki görebiliyorsunuz nedenleri.
geçmiş olsun, umarım bundan sonraki hayatınızda mutluluklarla karşılaşırsınız..

Ne garip... o kadar birebir aynı duyguları yaşamışız ki sizinle ayrılık günü.
Ben de hep farklı şeyler hissedeceğim, çok acıyacak sanmıştım... hiç acımadı oysa.
Sonrasında da günlerce haftalarca hep bir vesveseyle bekledim... pişman olacağım anı, kendimi yerden yere vuracağım geceleri.. hiçbir şey olmadı.
Hayatımı kurma telaşesinden hiçbir şey hissetmiyorum sandım, düzenimi kurunca vuracak sandım beni fırtına... ama vurmadı.
Az biraz daha durgunlaştım, az biraz daha sessizleştim bir süreliğine... o kadar... sonra o da geçti.

Sanırım siz de ben de ve bizim gibi hisseden herkes de o malum gün gelmeden tüketmişiz acılarımızı zaten, içimizde yoğurup pişirmişiz...
Benim 3 yıl olacak neredeyse.. o günden bu yana hiçbir şey değişmedi.
Doğru verilmiş bir kararmış demek ki diyorum.

Dilerim siz de doğru kararı vermişsinizdir.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... Allah sizinle olsun.

boşanmak zor şey. ancak yaşayan anlıyor bunu sanırım. yaşadın mı diyeceksin yok yaşamadım ama yaşayanları çokça gördüm. kolay gelsin. umudunu yitirme. herşeye rağmen sen bundan sonra da unutma ki mutlu olabileceksin.
olacaksın da..
sadece zaman
ve güç gerek sana.
yanındayız

canım bilmiyorum senin adına sevindim mi demeliyim üzüldüm mü
bazen insanın canına tak eder ya
bitsin de kurtulayım dersin
ama kurtulunca
ne yapacağını bilemezsin
elin kolun boşş
umarım sen bu boşluk duygusunu hiç yaşamadan evledinle yepyeni bi hayt kurarsın kendine
geçmişe dönüp bakmadan
hiç yanmadan ve yakmaya çalışmadan...
umarım bundan sonra çok mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…