Bu gün ilk bekar günüm...

ben sizin adiniza uzulmedim neden uzuleyim ki...
siz cok guclu bi kadin , cok guclu bi anneymissiniz.
verdiginiz karari bile veremeyen o kadar cok kadin var ki asil onlar icin uzulmek lazim...
bundan sonrasi icin de sakin eski esinizle oglunuzun onunde kavga etmeye kalkmayin.
ben de annesi babasi kucukken ayrilmis bi kizim ama benim annem ve babam ne denli kotu bisiden dolayi ayrilmis olsa da benim icin hep birbirlerine saygili davrandilar birbirleri hakkinda beni doldurmadilar ve ozel gunlerimde ikisi birden yanimda oldular..
bugun bu bosanmanin yaralarini tasimiyor olmamin sebebi iki tarafin da ozverisi..
umarim eski esiniz de boyle konularda ozveriye acik olur..

bundan sonra ki yasaminizda mutluluklar

yazını okuyunca ınanna ıcım bı tuaf olduuu keske senın kadar benımde ıcım acımadan ayrılabılsem o cesaretı kendımde bulamıyorummm bazen ınsanı nefret eder derecsıne getırwebılıyorr erkelelr ınanan sannan okadr hak verıyorumkııı ve senııı cesaretınmden oturu kutluyorumkıııı ben onu yapamzdımmmm amm bı bılsennn okadr cok yapmak ısterdımkııı cunkuu evlılıkk askatan ıskenceye donustugu annn yerını nefrete ıntıkama bırakıyor ve bu erkekler asla kadınları ve o kutsall olann annelıgıııı hak etmıyorlarrr

herkes evlenmeden önce bir sürü hayal ve vaatle evleniyor insanların ümitlerini kırıp yalanlar söyleyenlere lanet olsun ama bu yalanlar sonucunda da çekip gidebilecek kadar yürekli olana helal olsun derim üzücü olsada doğrusunu yapmışsın cnm inş çabuk atlatırsın

Sen cok güclü, ve takdire deger bi kadinsin...
Diger basliginida hatirliyorum, duygularini o kadar güzel ifade edebiliyorsun ki...
Keske hayatta hersey plandigimiz, hayal ettigimiz gibi gitse... ama olmuyor cogu zaman iste, hayat bize cok cok farkli yüzlerini gösteriyor.
Bi bakmisin üstüne titreyen, gözünün icine bakan adam yok olmus yerine bambaska biri gelmis, bi bakmisin deli gibi sevdigin, her zerresine asik oldugun adamin gözünde degeri kalmamis.
Duygulari yönetemiyorsun iste...
Sen ve cocugun bundan sonra cok mutlu olursunuz insallah, sen degerinin farkinda olan birisin, hep böyle kal olur mu?

Sevgiler...

o kadar içim acıdı ki satırlarını okurken
tüm hayvanlıklarına katlanıyoruz, o kadar fedakarlık ediyoruz ve sonunda böyle birşey mi bırakılıyor yani elimize..
anlayamıyorum
bir bayan hayatını hibe derken erkeğin yetinemem sendromunu anlayamıyorum ben..
çok üzüldüm..

Canım seni beni başlığımdan hatırlıyorum...bana destek olmuştun....şimdi bunu görünce çok şaşırdım ve üzüldüm....üzüldüm çünkü bir yuva yıkılıyor sonuçta ama belkide sevinmeliyiz ayrılık kararı alındığına göre bunu gerektiren şeyler vardı....ve senin için hayırlı olan buydu demekki.....

o kadar güzel ifade etmişsinki hislerini....içimde hissettim acını....

ne diyebilirmki inşallah bu ayrılıkla birlikte önünde çok daha beyaz ve güzel sayfalar açılır....a.s.

ben de yeni boşandım inan üzülmüyorsun,başlangıçta insan sudan çıkmış balığa dönüyor,geleceğinin belirsizliği çok korkutuyor...
bana kimse destek vermemişti,ne ailem ne arkadaşlarım:çok b.ktan bir durumdaydım ama üzerinden az bi zaman geçmesine rağmen en iyisini yaptığımı düşünüyorum...tabii çocuğunun olması belki seni daha etkiliyordur...ama kadınlar güçlü varlıklar,çok kolay altından kalkıyorlar...yeni yaşamının daha renkli ve mutlu olmasını dilerim

yazını okuyunca çok içim acıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım ya..canın acıyacak tabi..çok taze hissetmiyosun o yüzden..acıyacak..eksiklikler duyacaksın..yalnız hissine kapılacaksın elbette ama sen güçlüymüşsinki başarmışsın ve ayrılmışsın...umarım herşey senin için çok daha iyi olur..

Canım arkadaşlarım...Kendi dertlerime girmeden önce size gerçekten gönülden,yürekten minnet duydum.Hepiniz o kadar samimi ve yürekten göndermişsiniz ki iyi dileklerinizi...Ne diyeceğimi bilemiyorum.a.s.

Babasının çok doğru davranışlar içerisinde olacağını pek sanmıyorum ;birkaç arkadaş güzel şeylerin altını çizmiş ama malesef ama hiç umudum yok..Henüz kızını görmeye gelmedi.Çok özlediğini biliyorum fakat beni cezalandırmak için bunu yapacak kadar da beyni değişik çalışan bir insan.Anlayabilseydim keşke neyi ,ne zaman, neden düşünür...?
Bence bu iş benim ve yavrumun olgunluğuna kalıyor galiba.Çünkü göndermesi gereken şeyleri bile oraya buraya bırakıp kaçma yoluna gidiyor.Görmek isteyen insan gelir bırakır gelmişkende bebeğini görür.Bahane eder yani..Demek ki niyet yok..Kendi bilir..Ama bebeğim onu iyice yabancılayacak ve birgün kafasına esip geldiğinde ona bakıp ağlayacak,ona gitmek istemeycek ve bu benim içimi çok yakacak...''Anne olmak sürekli vicdan azabı çekmektir'' derdi annem..Saçma gelmişti ama doğruymuş..''Az mı yedirdim,çok mu giydirdim,yanlış mı oturttum ,ben mi uyandırdım,benim yüzümden mi oldu'' sürekli vır vır düşün...Olsun iyi ki var,fallarda hayırlı evlat çıkıyor yavrum hepa.s...

Bu arada enteresan birşey oldu evden getirdiğim bir koltuğu evde bebek var,üstüne yatırıyorum bazen güzelce temizleyeyim diye biraz altüst ettim.İiçinden muska tarzı arapça kağıtlar çıktı o biraz aklımı karıştırdı.Büyüdür denize at dediler öyle yaptım ama canım çok sıkıldı.Daha önce hiç bilmediğim şeyler ,etrafımda soracağım edeceğim böyle şeyleri bilen kimsede yok İnşallah doğru yapmışımdır.Kim neden böyle birşey yapar hiiiç anlamadım.Başıma bir iş açılmaz umarım.:uhm:Hadi ben neysede evde küçük bebek var yahu...klava:

Onun dışında iyiyim,çocuk zaten bayağı vaktini alıyor insanın,öyle hüzünleneyim,düşüneyim,ağlayayım hiiç vaktin kalmıyor anca duşunu alıp yatıp uyuyorsun..

Benden şimdilik bu kadar...

Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize...

Canım kurandan felak ve nas surelerini açıp oku.Bence öle falcılara falan da pek takılma.:)

Yok fal dediğim arkadaşlar arası eğlence,öyle şeylere pek düşkünlüğümde yok.Espri olsun diye yazdım onu.Aman falda bile kızım hayırlı çıkıyor diye fisfisfis
Diğer mevzu ya gelince..Düşündükçe kötülük kötülüğü çağırır ve Allah izin vermedikçe hiçbirşey olmaz..Biliyorum...Bir süre sonra unuturum gider zaten de...de si var işte..dedim ya evladın olunca biraz fazlaca pimpirikli oluyorsun işte...
Herşeyin hayırlısı...

üfff çok duygulandım senağlama
empati yaptımda bir an
Allahım yardımcın olsun inş.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bir bende değil ki ..Okuyorum ve bazen şükrettiğim de oluyor...Tabi benim hatalarımı aileminde ödemesi üzüyor ama ne yapalım aile böyle bir kurum.Bunun farkına varamayanlar veya ailesinden bunu öğrenemişler yakıp yıkıyor ortalığı..Herşey biz insanlar içinmiş dua edelimde görüp göreceğimiz kötülük bununla sınırlı kalsın.Çünkü iyisi ve kötüsüyle hayat devam ediyor son nefesi verene kadar da hep uğraş gerektiriyor.Bakalım bu hayat tiyatrosu bana ne oyunlar sergileyecek..inşallah bundan sonrakiler romantik komedi olur aksiyon ve dramdan bıktım artık çünkü...(

yeni ruh canim, biraz evvel ve ilk kez okudum senin konunu.

onsezileri guclu, akilli, egitimli, guzel bir kadin gordum.

seni sevgiyle kucakliyorum ve yeni yasaminda bebeginle sana guzellikler diliyorum.

Canım şükür ki sağlığınız sıhhatiniz yerinde..
Ailende destek sende dimdik ayaktasın.
Allaha şükür edelim gerci hep ediyorsun.
Güzel günler seni bekliyor gecicek bu sancılarda...

Bende seni tebrik ediyorum canım,ne kadar güçlüsün helal olsun yaaa.Nasıl boşanma kararı aldığını bilmiyorum ama,hayırlısı buymuş demekki,Allah sana ve yavruna bundan sonra güzellikler getirsin.Umarım çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…