Bu gün ilk bekar günüm...

Ne garip... o kadar birebir aynı duyguları yaşamışız ki sizinle ayrılık günü.
Ben de hep farklı şeyler hissedeceğim, çok acıyacak sanmıştım... hiç acımadı oysa.
Sonrasında da günlerce haftalarca hep bir vesveseyle bekledim... pişman olacağım anı, kendimi yerden yere vuracağım geceleri.. hiçbir şey olmadı.
Hayatımı kurma telaşesinden hiçbir şey hissetmiyorum sandım, düzenimi kurunca vuracak sandım beni fırtına... ama vurmadı.
Az biraz daha durgunlaştım, az biraz daha sessizleştim bir süreliğine... o kadar... sonra o da geçti.

Sanırım siz de ben de ve bizim gibi hisseden herkes de o malum gün gelmeden tüketmişiz acılarımızı zaten, içimizde yoğurup pişirmişiz...
Benim 3 yıl olacak neredeyse.. o günden bu yana hiçbir şey değişmedi.
Doğru verilmiş bir kararmış demek ki diyorum.

Dilerim siz de doğru kararı vermişsinizdir.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... Allah sizinle olsun.

bende sizler gibi mi hissedecegim acaba ?1 ay kaldı ilk duruşmama.davamı ben açtım.ama canımdan bezdirmişlerdi.seviyor muyum,herşeye rağmen evet.ama vazgeçecek miyim hayır!
yadıklarım,yaşayacaklarımın teminatı gibi geldiginden bitiriyorum 1 aylık evliliğimi.
hayallerimi,huzurumu,gülen yüzümü,saglıgımı,ve kadife kaplı kutularda sakladıgım kıymetli ben'i çaldıkları için asla affeticem onları.
şimdi bekliyorum o günü,canım acıyacak mı bilmiyorum.ama acımasın istiyorum,onu 5 ay sonra ilk defa gördüğümde gözünün içine bakmaya kıyamadıgım,ayagında 4 döndüğüm,onsuz nefes alamadıgım,bana ve aleme bi dünya acı,ellerimde parçalanmış hayatımla gözyaşlarıyla acıyla dolu bi ben bırakan adama sadece boş gözlerle bakmak istiyorum....

hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım
senin adına hem sevindim hem üzüldüm
eğer şu an pişmanlık duymuyorsan içinde bir rahatlamavarsa
senin için sevindim
eğer tam tersi varsa üzüldüm

hakkında hayırlısı olsun..insan kendini uyuşmuş hissediyor ama inan ki içindeki o kocaman boşluğun hep var olduğunu anlıyorsun..bundan sonra psikolojik baskı,kavga,aşağılanma,3.şahıslar olmayacak...bu senin hayatın

hiç kimse boşanmak için evlenmez tabi.böyle olacagını bilseydim kıyar mıydım hayallerime?
benim nedenim ailesi.yada ailesine hükmeden annesi.
nişandan sonra başladı kaynanam trsliklere.bi kez attım nişanı,sebebi annen dedim.geldi agladı bana aileme.yalvardı yakardı kocam.evlenince olmayacakk,izin vermicem,hele bir evlenelim sahip çıkıcam dedi.bunların dışında verdiği hiç bir sözü de tutmadı.
düğünüm tam bir cenazeydi annesi yüzünden.ben onun için,memleketimi,işimi herşeyimi bırakıp ailemden uzakta gurbete gittim kocam için.sustum sustum olmadı.annesi hakaret küfür ederken beni tartaklarken agzını açmadı kocam.her anesine gidişinde benimle tartıştı,dolduruşa geldi.annesinin ya o ,ya ben,boşan sözlerini hep bana taşıdı.
hastanelik bile oldum.balayında bana vurdu kocam,annesi yüzünden.
daha neler neler.....
5 aydır ayrıyız.artık açtım davamı.gel diyo,ama gelip almıyo.ailene sırtını dön diyo,ama ailesiyle dipdibe yaşayacagımızı söulüo.
evlenene kadar atıp tutan,mert yüreği oynayan o lanet adamdan nefret ediyorum.
bu kadar ucuza hayallerimi sattım resmen.kendimi kullanılmış hissediyorum.
ama artık daha iyiyim sanki,artık aglama krizzlerim daha az.resimlerimize baktıgımda ne kendi,mi tanıyorum nede o adamı?canım da acımıyo,dışardaki mutlu insanları eşleri görmeye tahamül edebiliyorum.artık özlemiyorum eskisi gibi,yüzünü bile unuttum nerdeyse.
üzüldügüm zamnalrda bana yaptıklarını hatırlayıp,haketmediğim cümlesi yumruk gibi kazınıyo beynime.
ailemin varlıgı bana yetio,adını bile anmıyoruz artık onların.annemin babamın gözyaşlarına degmeyeceklerini şidi anladım.sevgi yetmiyo diyebiliyorum.sadece biraz daha durgunum,şu eziklik konusunu da aşsam tam olacak.biraz daha katıyım insanlara,daha duyarsızım,acıma hissimi kaybettim gibi geliyo.şaşırmıorum hçbirşeye.romantizmi slidim literatürümden.ne kazandım ki ne kaybedecem diyorum.
ama kambur gibi bi yük var sırtımda.onun soyadını kullanmıyorum,yüzük takmıyorum.ama dışarda biri baktıgında yada ilgilendiginde içimden sessiz çıglıklar atıyorum ben evliyim diyorum.o zaman da eve zor atıyorum kendimi,odama girip aglamak için.ama koca vasıflı bir insan olmadıgı için nefretim agır basıo.susyorum.
çalışıyorum,lanet kocamın ödemediği taksitleri ödemek için çabalıyorum.daha çok okuyor,ve inadıma uzak duruyorum duygusal olan müzik,kitap,negatif insanlardan falan....
davaya kadar daha güçlü olmam lazım.davadan önce psikologa da gidicem.bi antidepreson alıp duruşmaya çıksam diyorum.
allaha havale ettim onları.ama asla hakkımı helal etmiyorum.

hakkında hayırlısı olsun..insan kendini uyuşmuş hissediyor ama inan ki içindeki o kocaman boşluğun hep var olduğunu anlıyorsun..bundan sonra psikolojik baskı,kavga,aşağılanma,3.şahıslar olmayacak...bu senin hayatın

evet haklsın.bir yanım hep boş.içimde bi eziklik duygusu var.biliyorum şu an nasıl bir yükse bu evlilik boşandıgım zaman da ayagıma dolanmaya dewam edicek.
ama herşeye ragmen açtım davamı,kangren olmuş parmagı kesmekten başka çare bırakmadılar bana.gelecek kaygım var şimdi.insanlar ne der,ne düşünür kaygım da yüksek..
ama çarem yoktu inan.ailem,memlekteim,eski işim,hayallerim,umutlarım,genç kızlıgım,gülen yüzüm,psikolojim,düzenim,özgüvenim,huzurum............. daha ne kaybedebilirdim ki?
eger ugrunda mücadele etmeye degecek bir adam olsaydı kocam,sonuna kadar giderdim savaşırdım.ama tek taraflı olmuyo çaba.

hayırlısı olsun canım.
umarım bundan sonraki hayatında güzel şeyler olur.

teşekkür ederim canım.elimden geleni yaptım,arkama dönüp baktıgımda,keşke şunu da yapsaydım,keşke şunu da desydim diyebilecegim bir şey yok.
yada ben de hatalıyım,yanlışlarım bunlar diye sıralayabilecegim tek madde çıkmıyo zorlasam da.keşke hatalı olsam da canım yanmasa bu kadar senağlama
onlara sordugumda da tek sebep oglumu aldın oldu.bunun da mantıgını kuramadığım için anlamsız bir yükten kurtuluyorum demem lazım...
dua edin kızlar,kolayca aşayım bugünleri....
:a015:

boşandığımı düşününce içime bi ferahlık doğuyor artık beni üzemicek diyorum oysa hala burda bu evde onun kadınıyım hiç cesaretim yok en çokta yavruma kıyamıyorum neden kıyamıyorum neyi bekliyorum...
sen hayatı seçmişsin bense neyde yaşadığımı bilmiyorum..

yeni hayatınızda mutluluklar...

yeni ruh,
arkadaşım,seni net olarak anımsıyorum.'o gün ' ü atlatmışsın bile bak..
şimdi ruhunu tazeleme dönemi..
evet,zor günler,zor bir geçiş dönemi..
defalarca şahit oldum..
ama cesaretli oldukça sen,güçlü oldukça sen,
istedikçe sen,
herşey güzel olacak..
ben inanıyorum..

Aldatıldım evet..ama bir kadınla değil...Evlenmeden önce söylediği tüm güzel sözlerin kocaman bir palavra olduğu yönünden aldatıldım.

Konuşarak herşeyi aşarız demişti hiçbirzaman konuşamadık.Küfür çeşitlerini de bu konuşma denemelerimde bol bol öğrendim.

Sen benim en değerlimsin dedi laptop'undan ,eski bir lise arkadaşından veya sakladığı promosyon dandik bir üründen bile az değer gördüm her zaman..

Birbirimize saygımızı hiç yitirmeyeceğiz dedi saygısızlık neymiş onda öğrendim.

Sen tam aradığım kadınsın derken birden cümleler seninle evlendiğime çok pişmanım olarak değişmeye başladı.

Elini sıcak sudan soğuk suya sürmeyeceksin kahvaltını bile ben hazırlayacağım dedi..hizmetçi gibi çalışsamda hiç yetmedim yetemedim yetmedi...

Tek sen önemlisin benim ailem sen olacaksın dedi hırsız (evden bir sürü şey çalındı büyü amaçlı) ve büyücü annesi yüzünden bir ton hakarete uğradım.

vs vs vs..evet aldatıldım....

hislerime tercüman oldunuz ve ben bu güne kadar aldatmak konusunda bu şekilde düşünmezken bunu öğrendim. aldatmak sadece bir kadın ile yatmak ile olmuyor onu gördüm. insan karşısındakini aptal yerine koyduğunda da aldatıyormuş onu öğrendim. ben de sizin gibi buna cesarete denlerdenim. çocuğum yok ama yaşadıklarım da çok ağır geliyor bana daha neler göreceğiz kim bilir dediğiniz gibi.....

hakkinizda hayirlisi olsun...kimse bosanmak icin evlenmez..insallah bundan sonrkai hayatin gönlün istedigi gibi olur arkdasim...en güzel yarinalrin senin olsun....

orkide 12 çok guzel soyleıs kımse bosanmak ıçın ewlenmez
kendı duygularını çok gzuel anlatmıstın ama hayat ınıs ve cıkıslarla dolu
herkesın basına gelebılır. hayırlısı olsun
ama hayatın puruzsuz tertemız devam etmen dılegı ıle

bütün güzellikler ve iyi olan herşey gönlünce senin ve oğlunun olur inşallah

bazı şer saydığımız şeyler hayır hayır saydıklarımızda şer çıkabilir

canımm.. :teselli:
hakkında hayırlısı olsun..
umarım bundan sonra çok mutlu olursunn

konuyu açan ve benzeri durumda olan arkadaşların yazdıklarını okuyupta etkilenmemek hayta karşı dik duruşlarını görüpte hayran olmamak elde değil . hepinizin yaralarınızı sarmanızı yeni hayatınıza güzelliklerle başlamanızı dilerim hepinizi kucaklıyorum . :teselli:

konuyu açan ve benzeri durumda olan arkadaşların yazdıklarını okuyupta etkilenmemek hayta karşı dik duruşlarını görüpte hayran olmamak elde değil . hepinizin yaralarınızı sarmanızı yeni hayatınıza güzelliklerle başlamanızı dilerim hepinizi kucaklıyorum . :teselli:

ne güzel bi dilek bu.allah kimsenin yuvasını yıkmasın.ama zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olmaktansa,aynı hastalıgın iki farklı belirtisi gibi yaşamak ayrı hayatlarda, bazen çözümsüzlügün çözümü oluyo işte.
kangren olan parmagı kesmek gerekio malesef.....senağlama

canim benim ya ne guzel dökmüsün icini kiyamam sana.
belki de hayirlisi böyle guzelim,sen artik önündeki hayata bak.oglunla cok ama cok mutlu olursun daha guzel gunler görürsün insallah...

Back
X