E
EU1
Ziyaretçi
Ne garip... o kadar birebir aynı duyguları yaşamışız ki sizinle ayrılık günü.
Ben de hep farklı şeyler hissedeceğim, çok acıyacak sanmıştım... hiç acımadı oysa.
Sonrasında da günlerce haftalarca hep bir vesveseyle bekledim... pişman olacağım anı, kendimi yerden yere vuracağım geceleri.. hiçbir şey olmadı.
Hayatımı kurma telaşesinden hiçbir şey hissetmiyorum sandım, düzenimi kurunca vuracak sandım beni fırtına... ama vurmadı.
Az biraz daha durgunlaştım, az biraz daha sessizleştim bir süreliğine... o kadar... sonra o da geçti.
Sanırım siz de ben de ve bizim gibi hisseden herkes de o malum gün gelmeden tüketmişiz acılarımızı zaten, içimizde yoğurup pişirmişiz...
Benim 3 yıl olacak neredeyse.. o günden bu yana hiçbir şey değişmedi.
Doğru verilmiş bir kararmış demek ki diyorum.
Dilerim siz de doğru kararı vermişsinizdir.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... Allah sizinle olsun.
bende sizler gibi mi hissedecegim acaba ?1 ay kaldı ilk duruşmama.davamı ben açtım.ama canımdan bezdirmişlerdi.seviyor muyum,herşeye rağmen evet.ama vazgeçecek miyim hayır!
yadıklarım,yaşayacaklarımın teminatı gibi geldiginden bitiriyorum 1 aylık evliliğimi.
hayallerimi,huzurumu,gülen yüzümü,saglıgımı,ve kadife kaplı kutularda sakladıgım kıymetli ben'i çaldıkları için asla affeticem onları.
şimdi bekliyorum o günü,canım acıyacak mı bilmiyorum.ama acımasın istiyorum,onu 5 ay sonra ilk defa gördüğümde gözünün içine bakmaya kıyamadıgım,ayagında 4 döndüğüm,onsuz nefes alamadıgım,bana ve aleme bi dünya acı,ellerimde parçalanmış hayatımla gözyaşlarıyla acıyla dolu bi ben bırakan adama sadece boş gözlerle bakmak istiyorum....