- Konu Sahibi minik_anne
-
sen babanin anneni aldatmasindan etkilenmissin ve icindeki guven duygun tamamen bitmiss...bosubosuna kendine eziyet cektirme olacagi varsa olur bu kadar korkma insan neden korkarsa o basina gelir unutma
ben de benzer şeyler yaşadım ailemde. o duygu sarıyor insanın içini saçma olduğunu bilse de. ben bu kadar hissetmiyorum tabi ki evli değilim zaten ama ailede yaşananların evliliği ve insan ilişkilerinin nasıl etkileyebileceğini çok iyi biliyorum canım.
aldatılma korkusu bende de var, herkeste olur zaten. öyle bir dünyada yaşıyoruz ki.. ben kocama %100 güveniyorum asla beni aldatmaz diyen kadınlar elbet de vardır ama ben bunların samimiyetine inanmıyorum, tamamen kendini kandırmaca...
bu dünyada herşey insanlar için.. her şey mümkün, aldatmak da aldatılmak da, sevmek de, nefret de, yalan da, zina da, aşk da.. her şey olabilir.
önemli olan bizim kendimizi bunlara nasıl hazırlayacağımız.
sağlam durmayı öğrenmek, güçlü olmak... güven-güvensizlik ikilemi herkesin sorunu bacım... canını sıkma sakın, yalnız değilsin...
3 senelik evlisin ve 2 küçük çocuğun varmış,daha bebek sayılırlar.
İki bebekle eve kapandığını tahmin ediyorum.Doğum sonrası kilolar ve kendine bakacak zamanın olmaması da kendine güvenini zedelemiş olabilir.Bunları zamanla aşarsın.
Çocukların büyürken sen de biraz toparlanırsın.İmkanın varsa,çocukları zaman zaman annene bırakıp,kendine zaman ayırmaya çalış.
Babanın anneni aldatmış olması sende yara açmış.Arkadaşının ise kendi karakteridir,hata etmiş.Ama herkesi aynı kefeye koymak doğru değil.Hele eşine böyle şeyleri hiç yakıştırma.
Bak ne güzel birlikte tatile gidiyormuşsunuz.
İnşallah tatilde bağlarınızı güçlendirirsiniz ve hem kendine hem eşine olan güvenini tazelersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?