- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Aslında kısıtlamaya çok karşıyım ama benim de kardeşim olsa böyle insanlarla arkadaş olmaması için her şeyi yapardım sanırım.Uzaklaştırma almışlar sadece halbuki daha öncedende dosyaları var sırf 18 yaşında değiller diye .Kızların babası ise "çocuklar aralarında bir iki kez kavga etmiş ne olacak ki"diye açıklama yapmış. Kimseyi kılık kıyafeti saçıyla başıyla yargılamam ama bunlar belli ediyor kendiniTiplere bak Allah aşkına..
Giyimlerinde hayır yok. O saç o baş o kıyafet o yaştaki kıza yakışıyor mu hiç? Bildiğin serseri bunlar.
Bu yüzden kardeşimin arkadaşlarına kısıtlama, sokağa çıkmasına yasak koyuyorum, ben burada bunu söyleyince "ama o genç kız bla bla bla" diyorlar, böyle insanların olduğu bir yerde ben kardeşimi neden sokağa bırakayım?
Umarım en ağır cezayı alırlar.
O döven kızın babası acaba ağzı burnu kırılan kızın babası olsaydı acaba böyle söyleyebilecek miydi?Aslında kısıtlamaya çok karşıyım ama benim de kardeşim olsa böyle insanlarla arkadaş olmaması için her şeyi yapardım sanırım.Uzaklaştırma almışlar sadece halbuki daha öncedende dosyaları var sırf 18 yaşında değiller diye .Kızların babası ise "çocuklar aralarında bir iki kez kavga etmiş ne olacak ki"diye açıklama yapmış. Kimseyi kılık kıyafeti saçıyla başıyla yargılamam ama bunlar belli ediyor kendini
Bunun kızı erkeği yok ki şiddeti normalleştirmişler.Kız kendinide savunmuyor, savunamıyor desem belki daha iyi, oradan biride geçmiyor. Bunların ailesi yok mu? 3. Dosyam haha diyor bir kız çocuğu bu güya
Ay sinuna kadar dayanamadım okuyamadım. Benim çocuğum olsa birine şiddet uygulamayı geçtim kalbini kırsa ben kendimi suçlu hissederim. Nasıl çocuk yetistirdim diye. Asla arkasında durmazdım.Bu kızlar "Zevkine" döven, serseriliğe özenmiş, profilleri elleri tabancalı fotoğraflarıyla dolu ve babalarının "Çocuklar basit kavga etmiş" dediği kızlar. Öyle "Haklıydım, kendimi savunuyordum, ergen siniriydi bir anda laf, omuz atılınca, dayılanınca dövüverdim" denilesi bir durumda değiller.
Açın nete düşen whtsp ses kayıtları ve konuşmalarını inceleyin, bu kızlar birbirini gazlayan bir çete ve yaptıkları şey kavga değil, sadistlik. Bu neslin babalarına analarına bi bakın haberlerde yazan.
Benim kızım şunu yapıyor olsaydı o kadar dikkatli yetiştirmeme karşın, hakime, dayak yiyen çocuğun anne ve babasının suratına bakarak "Basit kavga yeaa" demez, "Cezası ne ise verin, ben yetiştirememişim Allah benim belamı vermiş zaten" derdim ve ciddiyim.
Hiç kıyaslamayın öfkeyle "Saçını yolarım" yazanlarla.
Bakın saç yolunmadan da neler yapılıyor:
https://o nedio.com/haber/annesi-onu-savunmak-icin-hakimligi-birakmisti-aracini-vatandaslarin-uzerine-suren-gorkem-sertac-gocmen-tahliye-oldu-893653
Geçen bir konu gördüm de biri kardeşine tokat atıyor herkeste iyi yapmışsın ben olsam daha fazlasını yapardım diyor. Biri komsusuyla kavga etmiş mesela keske dövseydiniz denmiş. Feminist kısmını abarttım evet sosyal medtada cok algı oluşturuluyor diye."İşte siz böyle düşündükçe böyle nesiller türüyor" cümlesindeki "siz" kim yav? Ve hepimiz feminist değiliz, nereden çıktı o? Şu forumda erkeğin bir adım arkasından yürümeyi seven hemcinslerimizden bolca var.
Konuya dönersek, geleceğin suçluları bu tipler işte. Katili, hırsızı, arsızı birden o hale gelmiyor ya, çocukluktan başlıyor arızaları ortaya çıkmaya. O yüzden henüz çocuk yastayken bu tipleri rehabilitasyona almak lazım ama bizim ülke o derece gelişmiş bir sosyal devlet olmadığı için, gelecekleri ya hapishane ya mezarlık bu gençlerin. Kim bilir nasıl bir aile hayatları var, nasıl bir boşluk, amaçsızlık içinde büyüyorlar ki, kendi kendilerine mafyacılık oynamayı bir b.k yemek zannediyorlar. Çözüm ne? Başkasının çocuğuna çözüm bulamayız, çözüm kendi çocuklarımızı doğru yetiştirmeye çalışıp, bu tip manyaklar karşısında nasıl davranacaklarını, yardım istemeleri gereken durumları iyi öğretmek ve başları sıkıştığı an bize gelip her şeyi anlatabilecekleri bir bağ kurmak.
En fazla ıslah evi diye biliyorum ben.Aslında 12 yaş sonrası cezai işlem uygulanıyor diye biliyorum ama belli başlı cezalar mı acaba?
Ceza ehliyeti 15-16 yasında başlıyor diye biliyorum aslında ceza verilebilecek yaştalar. Benim bildiğim kadarıyla bir suç islendiyse de 5 yıl icinde baska islenmemek sartıyla serbest bırakılabiliyor,islerse tutuklanıyor. Adli takip mi ne deniyor tam bilmiyorum. Hakim fazla yufka yürekli sanırım.Aslında 12 yaş sonrası cezai işlem uygulanıyor diye biliyorum ama belli başlı cezalar mı acaba?
Ben bu haberin doğru olduğunu düşünüyorum aslında. Adamın gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum ya da düsünmek istiyorum. Asıl suclu adamdan ziyade annesi bence hadi adamın akıl sağlığı yerinde değil ama annesi biliyormuş ilaçlarını almadığını halüsünasyonlar gördüğünü neden uyarmamış,tedbir almamış. Ve ayrıca samimi de bulmuyorum timsah göz yaşları gibi geldi belki de gerçekten baba bilerek öldürmüştür. ben o durumda olsam kamera karşısında konuşamam. Ağlayamam. Acımı içimde yaşarımŞu haberi gördünüz mü bilmiyorum ama buna da bir göz atın derim.Şeyma Yıldız'ın Annesi: 'Kimse Kocama Katil Demesin, Yavrumu Öldürdü Ama O Katil Değil'
İki gün önce babası tarafından öldürülen Şeyma Yıldız'ın annesi, kocası için 'Benim kocam kötü değil. Kimse ona katil demesin. Benim yavrumu öldürdü ama o ka...onedio.com
Hayır bir de kızına üzülme emaresi yok. Varsa yoksa kocam kocam kocam.. Yahu senden doğmuş, 9 ay karnında taşıdığın kendi kanınla, vitamininle beslediğin çocuğun kocan kadar değeri yok mu? Vallahi üzülüyorum ya. Nasıl bir ahir zamana denk geldiysek.Ben bu haberin doğru olduğunu düşünüyorum aslında. Adamın gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum ya da düsünmek istiyorum. Asıl suclu adamdan ziyade annesi bence hadi adamın akıl sağlığı yerinde değil ama annesi biliyormuş ilaçlarını almadığını halüsünasyonlar gördüğünü neden uyarmamış,tedbir almamış. Ve ayrıca samimi de bulmuyorum timsah göz yaşları gibi geldi belki de gerçekten baba bilerek öldürmüştür. ben o durumda olsam kamera karşısında konuşamam. Ağlayamam. Acımı içimde yaşarım
Ben köpeğimi bile evladımmış gibi seviyorum. En değerli varlığım tırnağı dönse canımdan can gider. Hayvanlara zarar veren birini gördüğümde hangi konuda iyi olursa olsun benve kötü biridir. İmam olsun öğretmen olsun farketmez. Kadın kocacı galiba. Kocanın hasta olduğu için yaptığına inansan da kamera karşısına geçip ağlamazsın. Yani genede üzülürsün ama savunmazsın.Hayır bir de kızına üzülme emaresi yok. Varsa yoksa kocam kocam kocam.. Yahu senden doğmuş, 9 ay karnında taşıdığın kendi kanınla, vitamininle beslediğin çocuğun kocan kadar değeri yok mu? Vallahi üzülüyorum ya. Nasıl bir ahir zamana denk geldiysek.
Şiddeti doğru bir şey gibi lanse ediyorlar.Gençlik
Nereye
Gidiyorböyle
Neden bu rezillik ? neden hep kendilerini
Rezil etme durumuna sokuyorlar?
Mesele kadın-erkek meselesi değil. Mesele çocuk nasıl böylesine şiddet yanlısı oldu? Nasıl şiddete özendirildi?(kızlardan birisinin silahla fotosu var) Nasıl bu çetecilik cazip hale getirildiÇok üzüldüm ya. Kolay kolay üzülen bir insan değilimdir. Etkilenmem ama o kızın çaresizliği beni mahvetti resmen. Siz hani diyorsunuz ya birine kızdığınızda "döverim,saçını yolarım vs.." iste siz böyle düşündükçe böyle nesiller türüyor. Yetişkin bir erkek yetişkin bir kadına şiddet uygulasaydı bu gündemden düşmeyecekti. Sözde hepimiz feministiz kadın dayanışması çünkü. Bu kızların yaptığına ne demeli ?,
Denizli’de 3 Genç Kızın Eşkıyalık Görüntüleri Ortaya Çıktı: Saçlarından Sürükleyip, Kafasına Tekme Attılar
Denizli’de 3 genç kızın çocuk yaştaki iki kız çocuğunu sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövdüğü görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. Genç kızların, ç...onedio.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?