bu haberın etkısınden kurtulamıyorum

bisidicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
3.261
15
0
Bursa
bu haberı dun gece gördum daha önce hastanede olduğunu annesının dövdüğünü izlemiştim haberlerde bıkaç gun sonrada öldüğünü duydum çok üzülmüştüm ama bu göruntulerı görünce dun gece hıçkırarak ağladım ve etkısınden bır turlu kurtulamıyorum benıde bır oğlum var belki odandır bilmıyorum ama mehmetı tanıyormuşum gibi kahroluyorum
Küçük Mehmet ölüme ağlayarak gitti - Polisiye vakalar Haberleri

Çocuklara bu zulmü yapanlara içimden gele gele beddua ediyorum...
Cezalar caydırıcı olmadığı sürece, sözüm ona "hümanist" bir ülke olmaya devam edip bu pislikleri sallandırmadığımız sürece bu olaylar devam edecektir..

Allah'ın laneti üzerlerinde olsun..

bu haberı dun gece gördum daha önce hastanede olduğunu annesının dövdüğünü izlemiştim haberlerde bıkaç gun sonrada öldüğünü duydum çok üzülmüştüm ama bu göruntulerı görünce dun gece hıçkırarak ağladım ve etkısınden bır turlu kurtulamıyorum benıde bır oğlum var belki odandır bilmıyorum ama mehmetı tanıyormuşum gibi kahroluyorum

nasıl bır vicdandır bu ya:(:(

Bu habere bende cok uzuldum. Kadinin yuzunden belli ya seytan gibi :s birde kuran kursu hocasiymis :s Allahtan hicmi korkun yok be kadin Allaha daha yakin olman gerekirken yaptigina bak :(( Allah nasil biliyosa oyle yapsin daha agir seyler yazcam ama ban yerim kesin :((

allahım nasıl bir psikolojiye girdi ki cocugunu öldüresiye dövdü:19:kızımın tırnagını keserken bile içim gidiyor kesilirde canı yanar diye:25:

Her doğurana "anne" deniyor işte :26:
İnsanlıktan zerre kadar nasibini alamamış :19:
Haberi dün gördüm ben de.
Çok üzüldüm.
Benim de bir oğlum var :emir_bebek:
Ben ona vurmaya kyamazken başka bir hemcnsimin oğlunu öldürmesine inanamıyorum.
Kuran kursu hocasıymış peh :47:
Okuduğu Kuran-ı kerimden de utanmamış.
Böyleleri yüzünden idam cezasının geri gelmesini istiyorum :47:

hayır bırde avukatla gıdıyor almaya çok ıyı bakarmışım çok sevrmış gıbı yanı ınanamıyorum dun gece izlerken lütfen vermeyın gitmesın derken buldum kendımı bu kadın dhaa öncede yapmış belliki ya nasıl verıyolar bunun eline yanı ne dıyycem bilemıyorum isyan etmiş olucam ondanda korkuyorum ama içim acıyo hala

Ailecek cani nasıl olabliyorlar.. Teyzesi, anne, anneanne, dede hepsi cani nasıl olabliyor anlayamıyorum :26:
Tüylerim ürperdi, Allah insanlara merhamet ve beyinini kullanma gücü versin

bunlar gibi anne müsvetteleri yüzünden, olan masum çocuklara oluyor...
ruh hastası, pislik kadın...
hiç mi için acımadı vururken...
o çocuğa yaptığın işkencenin, kat kat fazlasını, senin de görmeni o kadar isterdim kii!!!!

Her doğurana "anne" deniyor işte :26:
İnsanlıktan zerre kadar nasibini alamamış :19:
Haberi dün gördüm ben de.
Çok üzüldüm.
Benim de bir oğlum var :emir_bebek:
Ben ona vurmaya kyamazken başka bir hemcnsimin oğlunu öldürmesine inanamıyorum.
Kuran kursu hocasıymış peh :47:
Okuduğu Kuran-ı kerimden de utanmamış.
Böyleleri yüzünden idam cezasının geri gelmesini istiyorum :47:

böylelerını versınler mılletın eline tecavuzculerı çocuk ıstısmarcılarını gerçektenyaa bu pislikler yaşamasın hastaysan gıt tedavı ol yavrum nsıl gıtmemek için dırenıyor ama bişi yapamıyorlar malum kanunlar yazık gerçekten çok yazık

bende dündendir etkisindeyim ama sadece anne değil babayı da hatalı buluyorum, çocuk gelmiş 'annem karnıma bıçak dayıyor,beni dövüyor v.s.' deyince tekrar nasıl verebildi çocuğunu veya çocuk anneye gidip geldikten sonra kekeme olduğunu görünce nasıl şüphelenmediler ?? artık bile bile çocuk ölüme gönderilmiş resmen. ne demek mahkeme ona verdi... mahkeme sabaha kadar ona versin yine de insan çocuğunu bizzat gidip görmez mi kontrol etmez mi hele ki çocuğun söylediklerinden sonra. yavrum benim kim bilir neler çekti,nasıl eziyetler gördü hemde öz be öz annesi tarafından... zaten yaşasa çocukta piskoloji diye bişey kalmazdı.Allah o yavruya o eziyeti yapanlara da aynı eziyeti yaşatsın şu dünyada:43::43::43:

bende dündendir etkisindeyim ama sadece anne değil babayı da hatalı buluyorum, çocuk gelmiş 'annem karnıma bıçak dayıyor,beni dövüyor v.s.' deyince tekrar nasıl verebildi çocuğunu veya çocuk anneye gidip geldikten sonra kekeme olduğunu görünce nasıl şüphelenmediler ?? artık bile bile çocuk ölüme gönderilmiş resmen. ne demek mahkeme ona verdi... mahkeme sabaha kadar ona versin yine de insan çocuğunu bizzat gidip görmez mi kontrol etmez mi hele ki çocuğun söylediklerinden sonra. yavrum benim kim bilir neler çekti,nasıl eziyetler gördü hemde öz be öz annesi tarafından... zaten yaşasa çocukta piskoloji diye bişey kalmazdı.Allah o yavruya o eziyeti yapanlara da aynı eziyeti yaşatsın şu dünyada:43::43::43:

amin yaşatsın beter olsun zaten ceza evınde onu rahat bırakmazlar bende babada eksıklık buluyoruum bunca belirtiye rağmen bşı boş bırakmamalıydı yazık olan küçücük yavruya oldu aslında en üzüldüğüm noktada üzerine yemek döktüğünde babası bişi olmaz oğlum dediğindeki korkusu yanı oanı düşündükçe çok daha fazla üzülüyorum okula gözü mor gıdıyo ama kımse ılgılenmıyor aslında toplum olarak suçluyuz böle şeyleri görmezden geliyoruz sadece fısıltıyla konuşmayı sevıyoruz

şu kk o kadar çocuk sahibi olmak isteyen bayan var ki... evlat aşkıyla yanıp tutuşan içi merhamet dolu anne adayları varki...bi bebek görünce içi titreyen evladı uğruna canını veren o kadar anne varki.... ya bi tavuk ki 'korkak'olarak bilinir evladı uğruna koca bi köpeğin önüne atlar düşünmeden kendini yavrusuna feda eder ama adı hayvandır ,düşünemez ,evladına kıyan bu kadına insan değil hayvan bile denmez o halde... ne denir bilemedim.toprakta yeri yok vesselam

evlat hasretını çok ıyılırım 8 yıl bekledım yavrumu burdakı evlat hasretı çekenlerı evladını dopğunca kaybetıp acı çekenlerı görüyorum ve bırde böylelerı var dedımya ısyan etmekten korkuyorum

Tüh yazıklar olsun böyle insancıklara!!!
Bunlarada ''ana'' diyorlar diğerlerinede..

Minicik çocuk nasılda çırpınıyor değil mi :43: ben de çok etkilendim.
ne zaman çocuklarla ilgili ölüm haberi görsem başka bir olay aklıma gelir, o güzel çocuğu da üvey annesi ve üvey anneannesi işkenceyle öldürmüştü..hemen aklıma gelir o minicik çocuğun yaşadıkları, ürperirim :43: şimdi bu olayla artık iki çocuğun yaşadıkları geliyor aklıma...

Nasıl insan bunlar :41: kimse kızmasın ben idam cezasını destekleyen biriyim, bunu yapanların da hak ettiğini düşünüyorum. nasıl bir canilik,merhametsizlik,vicdansızlık,sadistlik... aklım almıyor.. :19:

cok etkılendım ızleyınce madem olumune sebeb olacksın madem bakamıyorsun madem tahammulun yok ne alırsın cocugu e kadın

nasıl aglamıs kuzum yaaaa :( ıcım cok kotu oldu allah hepsını ıslahh etsın:(

böyle insanlara Allah anneliği nasip etmesin,vicdansız :43:

Cocuk giderken agliyo halasi geri gelceksin mehmet diyo :(( of bak aklima geldikce uzuluyorum :( iblis anasi cekistirerek goturuyo :( cocukta biliyo o seytanin neler yapacagini :( surtatini gordunuzmu benim gozumun onunden gitmiyo kadinin surati tam bi seytan... Cocukta melek gibi guzeldi :( hapishanede dersini versinler insallah...

Back
X