bu hadsize ne denir.

Sizi sinirlendirmek için yapmış ve başarılı olmuş. Keşke hiç takmasaydiniz da boşuna uğraşmış olsaydi.
ona karsi takmadim.belli etmedim.sefim sinirlendiğimi fark etti.dengesizlik etmiş falan diye sakinlestirdi ama ne bileyim ben aramiz bozukta olsa yapmam boyle saygisizlik

P.tesi günleri bende masamı silerdim. Aklına gelmiş silmiştir. Buda mı dert. Ne yaparsa yapsın.

ona karsi takmadim.belli etmedim.sefim sinirlendiğimi fark etti.dengesizlik etmiş falan diye sakinlestirdi ama ne bileyim ben aramiz bozukta olsa yapmam boyle saygisizlik

Ona belli etmeseniz de sinirlenmişsiniz. Onu hiç umursamayin yokmus gibi davranin. Başkası yapsa bunu fark etmezdiniz bile sanki. Çok onemsenecek bir hareket de kişi de değil bence.

AY AMAN TAKMAYA BİLE DEĞMEZ SENDE LEŞ GİBİYDİ KIZ İYİKİ SİLDİN KOLLARIM HEP TOZ İÇİNDE DİYİP GİDEYDİN

yahu boşversene sinirlendiğine değmez.
kötü niyetle de iyi niyetle de yapmış olabilir. tamamen nasıl görmek istediğinle ilgili bir durum. yeni geçeceği masayı temizlemeden içi rahat etmeyebilir. senin masan yerine başkasının masasına geçseydi de aynı şeyi yapacaktı belki, bilemezsin ki. bana küfretti resmen gibi düşünme olayı

ben nyapmazdim.sonucta kimse pasakli degil.yada cok titiz hadi, bi duraydı odama geceydim.mesai bitimi ne acalesi vardi.ikizmizde çıkacaktik.elinden dosyaları birakip hemen mauseyi silince ne oluyoruz dedim.

mesai bitti eve gidiyoruz.ben sadece pazartesi degil her sabah silerim.ben masadan kalkmadan silerse art niyet aarim

benim halen daha masada olmam
Ya tamm sana yapilmiis bi harekt belki ama bu kadar olay yapmaya degmez. Nasil bu masayi silersin diye kavga etcek degilsin heralde zira ziyadesiyle kucuk dusurucu olur bu hareket.

Amacı sızı sinırlendırmemkmıs basarmıs boyle yapmayın sallayın hatta karsısında gulup eglenınkı o delı olsun umursamıcakısn

Ben çok sıklıkla masami silerdim oda arkadaşım da bana bakıp gulerdi gene siyirdi diye takıntı olabilir belki bende bir ara oyleydi çünkü. Ama kafaya takip da sinir olacak kadar büyük mesele değil.

Ya tamm sana yapilmiis bi harekt belki ama bu kadar olay yapmaya degmez. Nasil bu masayi silersin diye kavga etcek degilsin heralde zira ziyadesiyle kucuk dusurucu olur bu hareket.
bisey demedim.hatta odadaki diğer kızlara yarin görüşürz falan diyip gulerek çıktım.ona belli etseydim amacina ulaşırdı

Ben olsam bende ilk silerdim
Sonucta seninle konusmuyo pis gelmiştir gözüne
Sende yarın camasır suyu getir sil
Herşeyinde yeeini değiştir

ben nyapmazdim.sonucta kimse pasakli degil.yada cok titiz hadi, bi duraydı odama geceydim.mesai bitimi ne acalesi vardi.ikizmizde çıkacaktik.elinden dosyaları birakip hemen mauseyi silince ne oluyoruz dedim.
yine iyi tarafından düşününce yarın sabah uğraşmak istememiş olabilir. hazır çıkılacak işimde yokken şu temizliği de halledeyim diyebilir.
bu arada bende mouseları aşırı pis bulurum. toplu kullanılan bilgisayar değilse kendi masamda kullanacaksam mutlaka silerim.

bende silerim her sabah.gorevli arkadaşa yaptırmam.sonucta kendi masam.ama bir arkadasim bilgisayarimi kullanmışsa onun yanında silmem.ayiptir ya

Belki takıntılı bir hastalığı vardır .
Bir tanıdıgım temızlık hastası misafirliğe gittimizde arkfamızda dolanır silmek için
Çok sinir bozucu ama hastalık deyip idare ediyoruz

bizim ofis acik ofis,
o yuzden ben aksam ofisten cikarken masami temizlerim, duzeltirim falan,
o yuzden bana garip gelmedi.

ama siz eminsiniz sizi sinir etmek amacli yaptigina,
o zaman hic sinirlenmeyin ki amacina ulasamasin,
bosverin tam anlamiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…