- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
ona karsi takmadim.belli etmedim.sefim sinirlendiğimi fark etti.dengesizlik etmiş falan diye sakinlestirdi ama ne bileyim ben aramiz bozukta olsa yapmam boyle saygisizlikSizi sinirlendirmek için yapmış ve başarılı olmuş. Keşke hiç takmasaydiniz da boşuna uğraşmış olsaydi.
ona karsi takmadim.belli etmedim.sefim sinirlendiğimi fark etti.dengesizlik etmiş falan diye sakinlestirdi ama ne bileyim ben aramiz bozukta olsa yapmam boyle saygisizlik
mesai bitti eve gidiyoruz.ben sadece pazartesi degil her sabah silerim.ben masadan kalkmadan silerse art niyet aarimP.tesi günleri bende masamı silerdim. Aklına gelmiş silmiştir. Buda mı dert. Ne yaparsa yapsın.
benim halen daha masada olmamBence normal bisey. Bende cok masa silerim
Sorun tam olarak ne yani ?
ben nyapmazdim.sonucta kimse pasakli degil.yada cok titiz hadi, bi duraydı odama geceydim.mesai bitimi ne acalesi vardi.ikizmizde çıkacaktik.elinden dosyaları birakip hemen mauseyi silince ne oluyoruz dedim.yahu boşversene sinirlendiğine değmez.
kötü niyetle de iyi niyetle de yapmış olabilir. tamamen nasıl görmek istediğinle ilgili bir durum. yeni geçeceği masayı temizlemeden içi rahat etmeyebilir. senin masan yerine başkasının masasına geçseydi de aynı şeyi yapacaktı belki, bilemezsin ki. bana küfretti resmen gibi düşünme olayı
Ya tamm sana yapilmiis bi harekt belki ama bu kadar olay yapmaya degmez. Nasil bu masayi silersin diye kavga etcek degilsin heralde zira ziyadesiyle kucuk dusurucu olur bu hareket.mesai bitti eve gidiyoruz.ben sadece pazartesi degil her sabah silerim.ben masadan kalkmadan silerse art niyet aarim
benim halen daha masada olmam
Amacı sızı sinırlendırmemkmıs basarmıs boyle yapmayın sallayın hatta karsısında gulup eglenınkı o delı olsun umursamıcakısnkızlar is yerinde aramın bozuk olduğu bi kız var.birbirimizle muhattap olmayiz.
bugün onu öteki ofise benide onun yerine verdi müdürümüz.bilgisayarda is bölümü yaptik.neyse görevler bitti masasına gec ti kadi n.bende dosyalarimi alıyordum yaptigi ilk is hemen masayı silmek.kadin resmen küfretti bana.hicbise demedim.arkadsslarim umursama amacı sni sinirletmek zaten kaaleye almadığını görsün o rahatsiz olsun dediler ama ben şuan cok sinirliyim.ne yapmali diye sizden fikir sormak istedim.cevaplar icin teskkurler
bisey demedim.hatta odadaki diğer kızlara yarin görüşürz falan diyip gulerek çıktım.ona belli etseydim amacina ulaşırdıYa tamm sana yapilmiis bi harekt belki ama bu kadar olay yapmaya degmez. Nasil bu masayi silersin diye kavga etcek degilsin heralde zira ziyadesiyle kucuk dusurucu olur bu hareket.
yine iyi tarafından düşününce yarın sabah uğraşmak istememiş olabilir. hazır çıkılacak işimde yokken şu temizliği de halledeyim diyebilir.ben nyapmazdim.sonucta kimse pasakli degil.yada cok titiz hadi, bi duraydı odama geceydim.mesai bitimi ne acalesi vardi.ikizmizde çıkacaktik.elinden dosyaları birakip hemen mauseyi silince ne oluyoruz dedim.
bende silerim her sabah.gorevli arkadaşa yaptırmam.sonucta kendi masam.ama bir arkadasim bilgisayarimi kullanmışsa onun yanında silmem.ayiptir yayine iyi tarafından düşününce yarın sabah uğraşmak istememiş olabilir. hazır çıkılacak işimde yokken şu temizliği de halledeyim diyebilir.
bu arada bende mouseları aşırı pis bulurum. toplu kullanılan bilgisayar değilse kendi masamda kullanacaksam mutlaka silerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?