bu hadsize ne denir.

zerre takma hatta misilleme yap, o seninkini 1 siliyorsa sen onunkini ne bu leşlik diye söylenip 5 sil.pisliğe pislik olmayınca anlamıyorlar

Yanlış anlamayın ama bende takıntılı bir insanım biri benim alanımda bir iş yaparsa bende siler düzenler öyle otururum. He kadın öyle biri değilse ve bunu size itafen yaptıysa ben olsam dikkate almazdım. Ama benim arkadaşlarım bana alışık oldukları için bizim aramızda sorun olmaz

Kendi masasında başkasının olması rahatsız etmiş ve hemen silmek istemiştir. Hakaret falan değil bu, özel alanında istediği gibi davranmak.

Esyalarima başkası dokununca ben de silerim genelde (çaktırmadan).. Aranizda sürtüşme oldugu icin sen direkt ustune alinmis olabilirsin.. Haa kesinlikle eminsen, ben olsam umursamaz ama hayret dolu "napiyor lan bu" siritmasi ile bakip gecerdim

Ben olsam umursamazdim ama illa bisi yapmak istiyosan yarin sirke ile git ve yuksek sesle de ki " dun ozellikle silmedim sirke iyi temizler "

e ne var masasını sıldıyse
benımde masaya oturur oturmaz ılk işim hep masayı sılmek olurdu klavyemın kenarlarını kulak pamugu ve kolanya ıle sılerdım falan. bunun neresı kufur etmek oluyor ?

Ben de aynı okuldan bir zümrem ile böyleyim maalesef. Görüsüp selamlasmadıgımızdan ve sınav ortak oldugundan mecbur ona yazdım sınav konularını nasıl dagıtalım diye. Okudu cevap vermedi bugün de aptal aptal suratıma bakıyordu şeytan dedi git konus derdin ne senin de. Biraz hareketlerini takip edince farkettim ki onu bekliyor. Ben de görmezden geldim. Yönetmelik ortak sınav diyor ne yapacagım onunla bilmiyorum

Kadin masasini silmis ne var bunda. Belkide cok pissiniz kokuyorsunuz ne bilelim. Yani masa silmeyi boyle abarttiginiza gore. Ben olsam bende ilk is masami silerim. Salgini var mikrobu var. Alinmaya yer aramayin.

Bir daha masasına geçecek olursan kraker falan tırtıkla masayı pislet bildiğin.
Laf ederse "geçen sefer tozsuz masayı sildin ya ondan bugün daha rahat davrandım senle ilgisi yok" dersin.

Hadsizlik de yok, küfür de yok.
Ortak kullanılan masa, pc, telefon, koltuk gibi cisimleri ben de dezenfektanla silip kullanırım iş yerimde. Ki bizim işyerinin geneli böyle. Kadın da fazlasıyla hijyenik demek ki, olması gerekeni yapmış bence. Sizin bunu küfür olarak görmeniz sizin sorununuz malesef.

Ben de sevmediğim birinin masasına otursam ben de istemsiz silerim yani.
Gıcık olduğum birinden ben fiziksel olarak da çok huylanıyorum çünkü. Hatta yüzüne falan bakamıyorum elimde değil midem bulanır. Yanlış anlamayın size saygısızlık tabi ki bu ama onun psikolojisiyle baktım ben.
Edit: yanlış anlamışım siz oturduktan sonra kendi masasını silmiş. ama yorumum aynı ben olsam ben de yapardım.

Umursamaya değmez. Ciddiye almanız ona cesaret verir bu davranışları sürdürmesi için. Umurunuzda olmasın. Aynen devam edin kendi hayatınıza bakın. Umarım yeni yerinizde başarılı ve mutlu olursunuz.

Silain nolcskki? Ben is yerinde alkollu islak mendillerim vardir sma biri oturunca silerim. Asiri hijyen takintili degilimdirde.. temiz biraksa ok ama biseyler yemis kirintilar klavyemin arasinda masamda.. ayhh

Bence bos verin illaki elinden dosya falan alirsiniz sizde ondan aldiginizi silin anlasin

Başka bir hareketi yoksa problemli kafaya takılacak bir durum yok bence. Eşyalarını yerleştirmeden önce silmiş bunda sorun göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…