- 14 Ağustos 2018
- 21.205
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.400
- 598
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
kızlar is yerinde aramın bozuk olduğu bi kız var.birbirimizle muhattap olmayiz.
bugün onu öteki ofise benide onun yerine verdi müdürümüz.bilgisayarda is bölümü yaptik.neyse görevler bitti masasına gec ti kadi n.bende dosyalarimi alıyordum yaptigi ilk is hemen masayı silmek.kadin resmen küfretti bana.hicbise demedim.arkadsslarim umursama amacı sni sinirletmek zaten kaaleye almadığını görsün o rahatsiz olsun dediler ama ben şuan cok sinirliyim.ne yapmali diye sizden fikir sormak istedim.cevaplar icin teskkurler
Ben de aynı okuldan bir zümrem ile böyleyim maalesef. Görüsüp selamlasmadıgımızdan ve sınav ortak oldugundan mecbur ona yazdım sınav konularını nasıl dagıtalım diye. Okudu cevap vermedi bugün de aptal aptal suratıma bakıyordu şeytan dedi git konus derdin ne senin de. Biraz hareketlerini takip edince farkettim ki onu bekliyor. Ben de görmezden geldim. Yönetmelik ortak sınav diyor ne yapacagım onunla bilmiyorumkızlar is yerinde aramın bozuk olduğu bi kız var.birbirimizle muhattap olmayiz.
bugün onu öteki ofise benide onun yerine verdi müdürümüz.bilgisayarda is bölümü yaptik.neyse görevler bitti masasına gec ti kadi n.bende dosyalarimi alıyordum yaptigi ilk is hemen masayı silmek.kadin resmen küfretti bana.hicbise demedim.arkadsslarim umursama amacı sni sinirletmek zaten kaaleye almadığını görsün o rahatsiz olsun dediler ama ben şuan cok sinirliyim.ne yapmali diye sizden fikir sormak istedim.cevaplar icin teskkurler
cok tatlısınız.Iyi oldu sildigin masaya tukurmustum deseydinsonra da de hatta klavyeye tükürdum icini de dezenfekte et de
Kadın kendi masasını silmiş, hanımefendi kalkmadan.zerre takma hatta misilleme yap, o seninkini 1 siliyorsa sen onunkini ne bu leşlik diye söylenip 5 sil.pisliğe pislik olmayınca anlamıyorlar
Bence bos verin illaki elinden dosya falan alirsiniz sizde ondan aldiginizi silin anlasinkızlar is yerinde aramın bozuk olduğu bi kız var.birbirimizle muhattap olmayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?