Bu hafta bosaniyirum.kizlar

24 yaşındayım şu kadar hızlı olamadım.
Helal ablam arkandayız!
Erkeklere ölüüümmmmmmmm!
Vurun kahpeye!!! :eğlence:

Cuma avukata gittik eşimle.ben bazı şeyleri beğenmedim.onaylamadim.bu h sonu eşim taleplerine evet dedi.bu hafta anlaşmayı yeniden duzenlicez ve bosanacam.
Kimsem yok.evliligim netten olmuştu.simdi netten biriyle tanışmak çok tehlikeli geliyo.yakin çevreden biriyle tanışmak.isterim.illa evlilik değil istedigim.sevgi sahiplenme bunlar.olabilir mi.36 yaşından sonra.yoksa bulacahim adam sorunlu mu.olur.cok guZel.de değilim.insallah iyi biri çıkar karsima
Evlilik ruh işidir ruhların uyumudur fiziksel şartların bir önemi yoktur öyle olsaydı kimse pek evlenemezdi .

Konuda yazılan diğer nicklerle açılmış mevzulara ufaktan baktım, hayattan soğudum. Ne itici bir modelsiniz. Valla ruhumu kurtarmak adına kaçıyorum bu konudan. Tüylerim ürperdi.

Ablacım bence burada ki üyeliğini iptal edip arkadaşlık sitesine üye olsan amacına daha yakın olursun

E daha iyi işte en azından birini iptal edip onun yerine üye olur filan
Ben bu arkadasin konularina yazmayi birakmistim aslinda. Diger uyeliklerindeki mesajlardan sonra. Tam bir sabir sinayici 😂 senin msjini gordum de ondan yazdim. Tutamadim kendimi 😂 ahanda gidiyorum 😄🙆

Sevilmeye ihtiyacım var demişsin, neden erkek söylermisin? Aradığın desteği sana daha iyi sunabilecek biz kız arkadaş edinebilirsin, evcil hayvan bile edinebilirsin ama zaten problem yaşadığın şey karşı cinsken senin tekrar bunu istemen sevgi harici herşeyi uyandırıyo benim kafamda.

Back
X