- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
50000 tazminat tam feragat ettim.1000 nafaka+kreş parası ödeyecek+ yıllık 2000 lira giyim masrafı+ tüm sağlık masraflari
Zaten vermezdi mahkeme o kadar parayı şekerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50000 tazminat tam feragat ettim.1000 nafaka+kreş parası ödeyecek+ yıllık 2000 lira giyim masrafı+ tüm sağlık masraflari
Valla helal olsun ajan olmalısınızOhh, 40000 bankada vardı 50000 de tazminat alırsan eder 90000.. güzel para sarımanolyam ilkbaharıbekliyorum, soğukçay, pembeağaç.
Kız sherlock Holmes halt etmiş Allah seniOhh, 40000 bankada vardı 50000 de tazminat alırsan eder 90000.. güzel para sarımanolyam ilkbaharıbekliyorum, soğukçay, pembeağaç.
Tazminatı mi nafakayı mi vermezdiZaten vermezdi mahkeme o kadar parayı şekerim.
Üzüldüm. Ama şu noktada çivi çiviyi sökmez. Bu boşlukta yine saçma bir adama baglanirsiniz. Biraz dinlenin.Şiddet.esim sadist.baskiyi sever.karakteri belli olmuyo.bir.oyle bir boule.sevgi yok
Ailen yok muEvlenmek istemiyorum tekrar şu an.bir manevi destek istiyorum.su an bunnun eksikliğini yasiuorum
YokAilen yok mu
Yok karşıma biri çıkarsa bosanalim degerlendirecemÜzüldüm. Ama şu noktada çivi çiviyi sökmez. Bu boşlukta yine saçma bir adama baglanirsiniz. Biraz dinlenin.
Tazminatı.Tazminatı mi nafakayı mi vermezdi
İyi, yine gelir konu açarsın o zaman.Yok karşıma biri çıkarsa bosanalim degerlendirecem
Arkadaşında mi yok bosluktasin diye yanlış yapma diye dedim hemen bulma birini
Yok karşıma biri çıkarsa bosanalim degerlendirecem
Cuma avukata gittik eşimle.ben bazı şeyleri beğenmedim.onaylamadim.bu h sonu eşim taleplerine evet dedi.bu hafta anlaşmayı yeniden duzenlicez ve bosanacam.
Kimsem yok.evliligim netten olmuştu.simdi netten biriyle tanışmak çok tehlikeli geliyo.yakin çevreden biriyle tanışmak.isterim.illa evlilik değil istedigim.sevgi sahiplenme bunlar.olabilir mi.36 yaşından sonra.yoksa bulacahim adam sorunlu mu.olur.cok guZel.de değilim.insallah iyi biri çıkar karsima
Hayatı idame ettirmek için değil ama hayatı paylaşmak için biri gerekli bebceÇocuğunuz var mi? Bide şu mantigi anlamadim illa hayatinizda bir erkek mi olmasi lazim hayatiniz idame ettirmek için? Once bi boşanın alisirsiniz. Hayatta hersey bizim icin.Maddi olarakta probleminiz yok anladığım kadariyla, sizden daha kotu durumda bosanan kadinlar var bide onlari düşünün.
Ailesi var ama konu sahibi yok sayıyor.Ailen yok mu
Tmm anladım teşekkürlerAilesi var ama konu sahibi yok sayıyor.
Ben de evlenmem ama sevgilim.olsun isterimBosansam birdaha evlenmem, net :)
Ama siz daha bosanmadan derdine dusmussunuz. Hayat erkeksizde olur..