- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
Zorunlu evlendin miii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düğünüme bir hafta varken ayrıldım.Maddi yönden de çok zararım oldu.manevi yönden çökmüştüm.Dugunume psikolojim hazır değildi.Hani yeni gelinim saçıma makyajıma cildime özenmem gerekirken.Kv tribi çektim.
Sonra ne oldu.Biktim deyip ayrıldım.Yeri geldi pişman oldum üzüldüm.Soyle olsaydı böyle olsaydı dedim de.Aylardir kafam rahat gezdim kafamı dağıttım
Yemek yaparken çay demlerken dalgindim.En sevdiğim yemekler bana zehir oldu.Yuruyus yapmaktan sevdiklerinle buluşmaktan keyif alamaz olmustum ben
Sürekli kafamda düşünce düşünce.
Bak sende ayrilirsan düğün gününe kadar ayrilma diye yalvaracaklar.Sonrasinda seni tanimayacaklar.Ve
öyle ah beddua ettim ki şimdi bakıyorum dikiş tutturamıyor.
Nasıl? Ne zaman? Nikah elbisesi fotoğrafı nasıl olmaz? Var da ben mi kaçırdım? Pronovias mı?Nikah kıydınız sanki, nasıl nişan atacaksınız
Ofofofofof pasta reyizle alakalı konuları görmesin yavrum reyiz fena olur.Zorunlu 2 gun sonra yeni evlendigim kocam kk da actigim butun konulari gordu ne yapicam diye konu acacagina yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Bir ara nikah elbisesi alıyorduNasıl? Ne zaman? Nikah elbisesi fotoğrafı nasıl olmaz? Var da ben mi kaçırdım? Pronovias mı?
Nişan atamazsa nikah cüzdanını atsın kafasına
Paylaşmamış olması inanılmazBir ara nikah elbisesi alıyordu
Ne boş bir insansın sen yaa. Forumda aylardır bomboş konular. O kadar konu açtın ama 1 adım ileri bile gidemedin,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Puahahahaha patladimmm ahahahhahahahahaahgagsgkdshsyAay zorunlu tutamıyorsun ztn yalan mı
Çocuğun nelerini biliyoruz
İş yeri için sen konu açtın
Lütfen bizle eğlenme kaderine razı ol
Evlenmeden korunmayan evlenince niye korunsun yavZorunlu evlenince korun yavrum hapla igneyle falan ama zira siz prezervatifi falan patlatırsınız mutlaka korunmanız lazım
Ahahah öyle bir durum vardi dimi unutmusum zorunlu dallas gibi mübarek her gün yeni bir olay arada detaylari unutuyorumEvlenmeden korunmayan evlenince niye korunsun yav