Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben biliyodum basimiza gelecek belayi. Size aylar oncesinde dedimki bizim sıkıntılar ekim sonu kasim gibi baslar cunku zorunlunun dugunu yaklasiyor. Daha gorumceyle gec tanisacak ona takacak daha dugunde altinlarimi aldilar diye konu acacak dugunde onu konustularmi sizce. Sizce garson benim hakkimda konusmusmudur diye soracak fotografci bana niye oyle bakti sizce diyecek daha ooooo neler neler bu daha lelesi daha lolosu var😂

Siz bu konudan sonra boyle dusunduyseniz belli ki eski konularini hic bilmiyorsunuz. Zira onlari okusaydiniz ne dusuneceginizi sasiracaktiniz. Biz zorunlu icin dusunmeyi coktan biraktik. Fake ya da gercek hic onemi yok. Gulup geciyoruz artik. Cunku zaten kendisi burayi gunluk olarak kullandigini, yazmanin onu rahatlattigini cok onceden soylemisti. Yorumlarin kendisi icin bir onemi yok.
Ben kiraz mevvsimini tanidiktan sonra zoeunluya sukreder hale geldim

Ben biliyodum basimiza gelecek belayi. Size aylar oncesinde dedimki bizim sıkıntılar ekim sonu kasim gibi baslar cunku zorunlunun dugunu yaklasiyor. Daha gorumceyle gec tanisacak ona takacak daha dugunde altinlarimi aldilar diye konu acacak dugunde onu konustularmi sizce. Sizce garson benim hakkimda konusmusmudur diye soracak fotografci bana niye oyle bakti sizce diyecek daha ooooo neler neler bu daha lelesi daha lolosu var😂
Bizim sıkıntılar asdfghjjjk

,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Zorunlu bizle zorun ne her gun ayri bir skandala imza atiyorsun... Ayril demicem kanki evlen evlen

,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Yav sen tutamıyorsan adam da tutamamış işte, ödeştiniz hayırlı olsun. İkiniz de dikkat etmeye çalışın biraz daha. Daha şimdiden bu lafa nişan atmak istiyorsan da adam ağzından başka şey kaçırsa hep yüzük mü çıkacak ne olacak acaba? En iyisi mancınık şeklinde bir yüzük alın, böyle tepen attıkça adamın suratına fırlatırsın. Sonra alsın o da sana geri atsın. Oynaşır durursunuz. Nolacak canım yüzük zaten atmak için.

Ne münasebet ya o kim ki bu lafı söyleyecek bir de arkadaşlarının yanında. Köprüden önceki son çıkıştasin , bırak hazirligi eşyayı davetiyeyi. Onlar yine olur ama senin bir tane hayatın var . Bela geliyorum diye bagiriyo ve sen duymamak için kulaklarını tıkıyorsun , yapma

Ben de nişan attım. İyi ki böyle birşeye cesaret ettim iyi ki. Kendimde ne cevherler varmiş , şu 11 ayda asla yapamam dediğim neleri başardım. Ama ayrılmaya cesaret edemeseydim evde sabah akşam onun hizmetini yapiyo olacaktim , asla memnun edemeyecektim ve hayatı kendime zehir edecektim muhtemelen

Ben şu an adami kınayamadim😂belki adam artik isyana geldi yeter dur artik herkese herseyi anlatma dedi kizda kırıldı.Ben zorunlunun konularina yetişemiyorum vAllaha her an bir olay çikiyor.Belki adam sevmiyor özelini herkese anlatilmasini haksizda sayilmaz.Zorunlucum umarim rahat edersin sonunda mutlu olursun.😁

Ne münasebet ya o kim ki bu lafı söyleyecek bir de arkadaşlarının yanında. Köprüden önceki son çıkıştasin , bırak hazirligi eşyayı davetiyeyi. Onlar yine olur ama senin bir tane hayatın var . Bela geliyorum diye bagiriyo ve sen duymamak için kulaklarını tıkıyorsun , yapma

Ben de nişan attım. İyi ki böyle birşeye cesaret ettim iyi ki. Kendimde ne cevherler varmiş , şu 11 ayda asla yapamam dediğim neleri başardım. Ama ayrılmaya cesaret edemeseydim evde sabah akşam onun hizmetini yapiyo olacaktim , asla memnun edemeyecektim ve hayatı kendime zehir edecektim muhtemelen
Teşekkür ediyorum yorumun için 🥰🥰🥰

Evlenince çok değişiyorlar haberin olsun kötü adam şerafetin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X