- Konu Sahibi zorunlualann
Gerçekten yoruldum artık bu ikinci uyarışımdı kayınvalidemin yanına gittim anlattım ağladım cidden burama kadar geldi
Kayinvalden ne dedi? Gozyaslarini sildi mi? Uzulme sen kizim ben onun kulagini cekerim dedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten yoruldum artık bu ikinci uyarışımdı kayınvalidemin yanına gittim anlattım ağladım cidden burama kadar geldi
Biz bu kişilerle hep konuşacağız işteAyrıca, yavrum reis ilk kez haklı, ben şok
Ağzını tutamıyorsun tabii, yalan mı, sen de bundan yakınıyordun, yeni iş yerinde 3 günde her şeyini anlatmıştın insanlara?
"Bu" demeseydi, milletin içinde öyle konuşmasaydı iyiydi ama siz neleri atlattınızBu da geçer..
Evet dedi demez ise atarım çeker giderimKayinvalden ne dedi? Gozyaslarini sildi mi? Uzulme sen kizim ben onun kulagini cekerim dedi mi?
Ben okuyorum hepsini ki
Ama biz de konuların gelisimini merak ediyoruz.Ben okuyorum hepsini ki
Evet dedi demez ise atarım çeker giderim
Bu kararlılığına hayranız biliyorsun değil mi?Evet dedi demez ise atarım çeker giderim
Giyip resim atmasın da naparsa yapsınGerdek icin Victoria's Secret'tan 10 bin liralik don alsın bir de. Batti balik yan gider.
Gün gelir de zorunlunun fake olduğu ortaya çıkarsa tam şu şekiliz çoğumuz![]()
Z zorunlualann Kiz zorunlu, adama yalan fln mi soyledin de o is ne oldu bize bir soylemiyorsun, sorulari hep gormezden geliyorsun?Ama biz de konuların gelisimini merak ediyoruz.
Mesela borc dokumu istemisti nisanlin, o olay noldu?
"Bu" nedir yahu ? Siz işaret sıfatı mısınız ? Üstelik başkalarının yanında . Nişanlınız üslup nedir bilmiyor galiba,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Artık bu konudan sonra tüm konuların fake olduğunu dalga amaçlı açıldığını düşünüyorum..
Sonuç bir hiç..
Ağzını tutamiyorsan seninle özel konuşur.Ayrilmak ister veya kendini düzelt der.Ayrilmak için net karar ver.,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan