Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca, yavrum reis ilk kez haklı, ben şok :KK53:
Ağzını tutamıyorsun tabii, yalan mı, sen de bundan yakınıyordun, yeni iş yerinde 3 günde her şeyini anlatmıştın insanlara?
"Bu" demeseydi, milletin içinde öyle konuşmasaydı iyiydi ama siz neleri atlattınız :KK53: Bu da geçer..
Biz bu kişilerle hep konuşacağız işte

Gün gelir de zorunlunun fake olduğu ortaya çıkarsa tam şu şekiliz çoğumuz 🤣

Eklentiler

• IMG_7406.webp
    IMG_7406.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 155
,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
"Bu" nedir yahu ? Siz işaret sıfatı mısınız ? Üstelik başkalarının yanında . Nişanlınız üslup nedir bilmiyor galiba

Artık bu konudan sonra tüm konuların fake olduğunu dalga amaçlı açıldığını düşünüyorum..

Sonuç bir hiç..

Siz bu konudan sonra boyle dusunduyseniz belli ki eski konularini hic bilmiyorsunuz. Zira onlari okusaydiniz ne dusuneceginizi sasiracaktiniz. Biz zorunlu icin dusunmeyi coktan biraktik. Fake ya da gercek hic onemi yok. Gulup geciyoruz artik. Cunku zaten kendisi burayi gunluk olarak kullandigini, yazmanin onu rahatlattigini cok onceden soylemisti. Yorumlarin kendisi icin bir onemi yok.

,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Ağzını tutamiyorsan seninle özel konuşur.Ayrilmak ister veya kendini düzelt der.Ayrilmak için net karar ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X