Bu hafta transfer olacaklar varmı?

Ben çok sağlıksız beslenen biriyim opu öncesinde öyleydi su an düzeltmeye çalışıyorum hergun köy yumurtasi haşlanmış 1 bardak nar suyu 1 bardak kefir ananas çiğ kuruyemiş tüketiyorum.yemek olarak ne pişirirsem onu yiyorum kahveyi azalttım sigarayı birakamadim transfer günü itibariyle içmeyegim nasip olursa.bende durumlar boyle

Sorma bende aynı şekilde çok sağlıksız besleniyordum ama bir iki aydır söylediklerini yapıyorum bende haftada 2 gün balık 2 gün et tavuk yemeğe çalışıyorum bugün progesteron testi istedi doktor kan verdim progesteron hapına başlamana gerek yok dedi

bana kalite seviyelerini söylemediler ama orta derece olduğunu düşünüyorum yada söyledi ben hatırlamıyorum yumurta toplama sonrası çok paniktim. ama embriyolarim iki tane 3.gun 4 tanede 5. Gün embriyosu var

Nar ve anansı kimisi tüketin diyor kimisi tüketmeyin doktor mu önerdi ben çok kararsız kaldım yesem mi yemesin diye. Biri de bunu paylaşmıştı burada da tüketmeyin yazıyor

Kuzum komşum var kanser hastası nar iyi değil banada yasak yemiyorum dedi. Açıkçası bende o yüzden tırstım bi hiç nar yemedim ama etkileyeceğini düşünmüyorum

O listenin ben pek doğru olduğunu düşünmüyorum her doktor farklı söylüyor zaten ben çok ananas yedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…