- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
içim kan ağlıyor ben bu haksızlığı hak etmedim özür dilerim direk konuya giriş yaptım ama ben bende değilim paramparça kalbim kısaca anlatayım size acımın sebebini;
bu pazartesi günü işe başladım sevgilim bi tuhaf oldu 4 gündür bir öyle bir böyle iyice psikolojimi bozdu çok yakın bi arkadaşım var kızı bir kere dahi görmedi ondan nefret ediyormuş hiç sevmiyormuş sebep ne diyorum hiçbişey diyemiyor önce bu sebeple bi tartışma yaşadık resmen saçmaladı konuşmadım tavrımı koydum kıza takmış durumda neyse bi şekilde bunu atlattık derken işe başladığımın 2. günü öğle arası beni aramış tlfonum sessizdeydi ben ise hala çalışıyordum yemek molasında bile.. sen ordakilerden çekiniyorsun açamıyorsun diyor bana durumu açıkladım bana senden nefret ediyorum çok gıcık kapmaya başladım senden bundan sonra asla konuşmayacağız telefonda sen işine bak bilmem ne demeler işe ara verip kendisiyle konuşmak için lavaboya geçtim ara diyorum aramam defol git diye mesajlar atmaya başladı resmen kafayı yemiş gibiydi o kadar doldum ki sustum işime devam ettim bi sürü mesaj atmış ne kadar karatersiz olduğunu göstermiş oldun öğle arası telefonla konuşamıyosun bile falan diyor baktım resmen cinnet geçirdim sabrettim akşam eve döndüğümde yeter artık adam gibi ara konuşalım diye mesaj attım aradı amacın ne senin dedim geveledi durdu bişeyler artık dayanamadım Allahından bul yeter dedim bana saymadığını bırakmadı küfüre kadar gitti kızlar eğer bir daha seni ararsan o. çocuğum beni bir adana bilmem ne yapsın diye saydı sayıştırdı resmen sinir krizi geçirdim ve aptal gibi gurursuzca ona beni son kez araması için yalvardım mesajla saatlerce arıyorum açmıyor hazmedemiyorum kızlar bu haksızlığı benim suçum yokken bu hallere düşürdü beni artık tamamen bitti defol git hayatımdan yazmış çıldıracağım yardım edin ne yapayım bunu kaldıramıyorum o kadar lafı sayıp haksız yere canımı yakıp gitti ne yapmalıyım bu acıyı nasıl dindirmeliyim nolur yardım edin bana dayanamıyorum biraz karışık olmuş olabilir ama inanın kendimde değilim mazur görün
Kırmızıyla işaretlediğim yer hiç yabancı gelmedi.
Çünkü bunları ilk yapışı değil.
Nereye kadar çekeceksin bunu kurabiye ?
Bu adam daha sevgiliyken böyle.
Evlenince ne hale gelir düşünebiliyor musun ?
Dünya güzelisin,kendine yazık ediyorsun.
Bırak şu çocuğu,değmez bu yaptıklarına.
bugu çok sağol canım arkadaşım hazmedemiyorum bu durumu çok acı geliyor bana haksız yere bunları yaşatması içinden çıkamıyorum çok acı bi durum bu anlatamam sana
Aşırı kıskançlıktan saçmalamış belli ki..
Bu akşam aramazsan eğer, en geç yarın arayacaktır merak etme..
Ama şunu söyleyeyim ki bu olay ne ilk ne son olacaktır..
Eğer erkek arkadaşın bu derece kıskanç bir insansa, bugün düzelse bile yarın başka bir olaydan dolayı problem yaratacaktır...
Bana sorarsan işin zor..
Ama yine de sen bilirsin tabi..
"Değer" diyorsan eğer, uğraş dur...
canım kaç defa başa aldık tam toparlıyoruz saçma sapan meselelerden bu hale geliyoruz değecek hiçbir sebep yokken ortada hemde
bu defa çok kararlıydı ya aramazsa ben gerçekten dayanamam
tartışmada,kavgada bu kadar küçülen insanlardan nefret ederim.her şeyden önce biraz 'seviye' lazım.
sebep ne belli olmasa da adam diyeceğini demiş,eteğindeki taşları dökmüş.
sana bunca hakareti eden bir insanla daha fazla uğraşıp alçalma bence.
bırak o dedikleriyle kalsın,belki de işe girmeni,kendi ayakları üzerinde durmanı hazmedemedi.
her seferinde ona inanıyorum üstesinden geliriz diyip başa sarıyorum ama bu kadar yıprandığım yeter hemde hiç yere artık geri adım atmalıyım biliyorumAramasını neden istiyorsun canım tekrar barışmak için mi anlamadım. Benden sana tavsiye sevgilinde kesinlikle dengesizlik var şimdi olmasa ilerde daraltır seni burnundan getirir olan kaybettiğin aylarına snelerine olur. Bence hayatından çıkıp gittiği için kendini şanslı say ettiği küfürleride karakterini göstermişolduğunu say Allahın sevgili kuluymuşum de ileriye bak hayatına bak Allah yardımcın olsun
çok çok çok haklısın bugum ne desen haklısın ama haksızlığın verdiği acı kalbimdekiEmin ol o telefonların açılmamasını ben de en az senin kadar anlıyorum ve hissediyorum.
Ama yeter artık.
Sen daha ne kadar tepineceksin gururunun üstünde ?
Senin yaptıklarının ne kadarını yaptı bu eleman ?
Çok zor yapması biliyorum,ama kendini geri çek.Lütfen.:26:
tartışmada,kavgada bu kadar küçülen insanlardan nefret ederim.her şeyden önce biraz 'seviye' lazım.
sebep ne belli olmasa da adam diyeceğini demiş,eteğindeki taşları dökmüş.
sana bunca hakareti eden bir insanla daha fazla uğraşıp alçalma bence.
bırak o dedikleriyle kalsın,belki de işe girmeni,kendi ayakları üzerinde durmanı hazmedemedi.
her seferinde ona inanıyorum üstesinden geliriz diyip başa sarıyorum ama bu kadar yıprandığım yeter hemde hiç yere artık geri adım atmalıyım biliyorumAramasını neden istiyorsun canım tekrar barışmak için mi anlamadım. Benden sana tavsiye sevgilinde kesinlikle dengesizlik var şimdi olmasa ilerde daraltır seni burnundan getirir olan kaybettiğin aylarına snelerine olur. Bence hayatından çıkıp gittiği için kendini şanslı say ettiği küfürleride karakterini göstermişolduğunu say Allahın sevgili kuluymuşum de ileriye bak hayatına bak Allah yardımcın olsun
çok çok çok haklısın bugum ne desen haklısın ama haksızlığın verdiği acı kalbimdekiEmin ol o telefonların açılmamasını ben de en az senin kadar anlıyorum ve hissediyorum.
Ama yeter artık.
Sen daha ne kadar tepineceksin gururunun üstünde ?
Senin yaptıklarının ne kadarını yaptı bu eleman ?
Çok zor yapması biliyorum,ama kendini geri çek.Lütfen.:26:
beni anlamana çok sevindim canım ruhum daralıyor resmen bana tekmeyi vurdu diyip gitti sanki hazmedemiyorumsinirlenince kendini kaybeden erkek tipi
benimde hayatıma böyle birkaç kişi girmişti
2 gün sonra pişman olup gelse bile sen unutabilecek misin söylediklerini?
şu an ne hissettiğini gerçekten benden iyi anlayan olamaz
böyle bi adamla ömür geçmez
Kesinlikle arar..Buna emin ol..
Ama birşey değişmeyecek..Ben bunu diyorum sana..
Değer mi bunu çekmeye, değer mi kendini bu derece üzmeye?
Ama hayat senin tabi, sen bilirsin..
İşe başlamanla beraber kronik kıskançlık nöbetleri depreşmiş.
Ben şimdi sana yılların verdiği deneyimle yol yakınken bırak kurtul diyeceğim,
kadını bu kadar esir gibi gören , ona sayıp sövmeyi kendinde hak iddia eden adamdan adam olmaz diyeceğim ama;
Sen muhtemelen bu gerçekleri göremeyeceksin.
canım kaldıramadığım haksızlık benim
canım ne desen haklısınortada hiç bir şey yokken sana bu kadar sayan adamı napıcaksın merak ediyorum..asıl o defolup gitsin..kimbilir birde haksız olduğunda sana neler yapıcak..belliki onun sana saygısı yok ama böyle bir adama hala yalvarıyorsan seninde kendine saygın yok ne yazıkki !
Arayıp sormak daha çok acı verecek sana emin ol.
O yüzden kafanı dağıtmaya bak.Yalnız kalmamaya çalış.
Biraz serbest bırak,bakalım ne yapacak.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?