Bu halde nasil yolculuk yapacağım lütfen tavsiye

Boğazınızı rahatlacak grip için olan pastillerden alın. 1 su bardağı içtiğiniz sudan kaynatın 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat atın. Ilıyınca bu su işe hafifçe burnunuza çekin ve boğazınızı gargara yapın. Bir süre oturun yatmayın çünkü burnunuzu açacak. Aslında üst solunum yollarında en önemli şey burnu açmak. Burun açıldıktan sonra her şey yoluna girmeye başlar. Adaçayınız varsa için. Yol tutmasın diye ilaçlar var hem yolda uyutur sizi ve rahatça yolu atlatırsınız. Rabbim sağlığınıza bir an evvel kavuştursun ve yolunuzu açık eylesin.

Mide bulantısı hap ismi, veremiyormuş sildim uzgunum ucucuyum ben ağır turbulanslarda midemi usuttugumde fln hassasken dr alabileceğimi söyledi öyle almistim eczaneye sorun verirler

Geçmiş olsun. Faranjite eski olmayan, yani o yıl kurutulmuş kekik çok iyi geliyor. Biraz yatmadan önce biraz da sabah yani ilaç gibi günde iki üç kere içmek çok iyi geliyor bana. Tabi bir çay bardağı için bir çay kaşığı, bir kup için iki çay kaşığı atın, demleyip içerseniz faydasını görürsünüz. Sıcak su koyun alnınıza vs. Ben öyle yapıyorum faranjit ve sinüzit bunlar iyi geliyor bende. Majeziki aman aç karınla almayın. Midenize kalıcı hasar verebilir. Bende öyle yaptı valla. Odur budur bazı ağrı kesiciler içemem. Gece de iyi uyumaya bakın. Ha bir de yanınıza ekşi meyve alın. Mide bulantisina iyi gelir. Mevsimi olsa yeşil erik süper oluyor yolda. Bir de yüzünüzü üşütmemeye bakın yolda tabikiTekrar geçmiş olsun.

Eczane yerine bir hastaneye gitseniz. Faranjit+ sinüzitle gittim antibiyotikler, ağrı kesiciler verdiler. Yok o halsizlik bir türlu dinmedi. Sonra tekrar gidip bir çare bulayım dedim bir serum verdiler. Artık içinde ne varsa serumla toparladim resmen.

Suda eriyen aspirin alirim ben iyle durumlarda,
Meyve ve tyzlu cubuk gibi seyler de bulundurun yaninizda.

Panik atak ve depresyonunuz varsa metpamid asla onermem cunku asiri huzursuzluk, yerinde duramama gibi yan etkileri oluyor.

Otobüse bindiğimde çok midem bulanmıştı bu ilacı içtim. Bir süre sonra bulantım geçti ama yerimde duramadım sürekli ayaklarımı salladım falan ki normalde hiç sallamam. Tramvaya binmeye sabredemem dedim taksiye bindim eve geldiğimde bile sakinleşememiştim. Papatya çayı içince anca sakinleştim. Her yolculukta da içerim midem bulanmasın diye son zamanlarda yolculuk fobisi gibi bişi oldu, araba bile tutar oldu şehir içinde. Bu ilaç yüzünden midir diyorsunuz 🙁. Bildiğim kadarıyla depresyon ya da panik atak yok bende, yine de böyle etki yapar mı acaba 🙁 Muadili bir ilaç var mı bildiğiniz böyle etkisi olmayan?

Otobüse bindiğimde çok midem bulanmıştı bu ilacı içtim. Bir süre sonra bulantım geçti ama yerimde duramadım sürekli ayaklarımı salladım falan ki normalde hiç sallamam. Tramvaya binmeye sabredemem dedim taksiye bindim eve geldiğimde bile sakinleşememiştim. Papatya çayı içince anca sakinleştim. Her yolculukta da içerim midem bulanmasın diye son zamanlarda yolculuk fobisi gibi bişi oldu, araba bile tutar oldu şehir içinde. Bu ilaç yüzünden midir diyorsunuz 🙁. Bildiğim kadarıyla depresyon ya da panik atak yok bende, yine de böyle etki yapar mı acaba 🙁 Muadili bir ilaç var mı bildiğiniz böyle etkisi olmayan?
Muadili var mi bilmiyorum cnm ama ne zaman bunu mecbur kalip ictiysem huzursuzluk yasadim asiri. Yan etkilerinde de yaziyor zaten. Benim panik atagim var. Mumkunse hic icmemeye calisiyorum. Ama bi sorunu olmayan insanlarda da yan etki yapabilir belki daha az yapiyordur.

Back
X