- 20 Ocak 2010
- 47.508
- 177.793
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Lookinside
-
Malesef hayatım o kadar toz pembe değil tatillik bi durumda değilimBu cevap banaydı sanırım. Uyuşmaydı şuydu buydu bunların hepsi psikolojik. Yani temelinde psikolojik sorunlar var demek istiyorum.
Bak kardeşim sen şimdi hangi ilacı alıyorsan bırakıyorsun ve ne yapıp edip, bir şekilde ayarlayıp en az bir haftalığına farklı bir yere gidiyorsun. Biraz ortam değiştiriyorsun, mümkünse yalnız ol. Kafanı dinle ama olumsuz anlamda değil. Sen çok bunalmışsın, sana gelmişler resmen. Bir süreliğine bu karışıklıktan uzaklaşıyorsun, bu süre zarfında senin canını sıkan şeyleri hiç düşünmüyorsun. Geri döndüğünde sorunlarını çözmek için hepsini bir sıraya koy, sakin kafayla düşün ve çözüm bul. Dediğim gibi, bir şekilde ayarla artık nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama bulunduğun ortamdan uzaklaş, biraz dinlen ve döndüğünde gerçekten tazelenmiş bir şekilde döneceksin. İster inan ister inanma.
benim çocukluğumdan beri bacaklarımda karıncalanma olur,bayağı hafifledi artık,beslenmeye de dikkat edince canım,tüm vücutta varsa düşünemiyorum rabbim kolaylık versinHiç yatmasanız artık olduğunuz yerde sızsanız belki ayak geçirmeye fırsatınız olmaz bi deneyin bence istesenizde istemesenizde uyuyacaksınız sonunda
ha bide gün içinde kendinizi yorun hemde fazlasıyla yani düşünücek haliniz kalmasın
Malesef hayatım o kadar toz pembe değil tatillik bi durumda değilimyine de teşekkürler tavsiyeniz için.. Ve merak edenler varsa aranızda ne derdi var acaba diye bir önceki konumu okuyabilir tekrar tekrar yazıp işgal etmeyeyim burayı şimdi.. Okonudaki mevzular da buz dağının görünen kısmı tabi.. Benim elimde her şey biliyorum ama yapamıyorum artık..
Malesef hayatım o kadar toz pembe değil tatillik bi durumda değilimyine de teşekkürler tavsiyeniz için.. Ve merak edenler varsa aranızda ne derdi var acaba diye bir önceki konumu okuyabilir tekrar tekrar yazıp işgal etmeyeyim burayı şimdi.. Okonudaki mevzular da buz dağının görünen kısmı tabi.. Benim elimde her şey biliyorum ama yapamıyorum artık..
Annemin israrı uzerıne babama yaz okuluna kaldım dedım yapacak bir şey yok dedi şimdilik böyle kaldı annem de bu halimi gördükçe daha çok üzülüyor neden bunca zaman bana bir şey anlatmadın dedi durdu ben arkandayım senden değerli hiçbir şey yok diyor.. Annem benimbence babana söylemelisin tüm gerçeği söyle mektup yaz,ne kadar üzüldüğünü yaz,aslında çalışsan o paranın ne kadar zor elde edildiğini anlardın öğretmen aile için büyük para,
ama ucunda ölüm yok ya,kesinlikle anlatmalısın bu yükten kurtul,hafifle abla tavsiyesi sana 38 yaşında ve görmüş geçirmiş bir ablanım canım
Çok geçmiş olsun bu arada bunu yaşamayan anlayamıyor sebepsiz yere ne eziyetler çekiyoruzYasadıgın seyın aynısını ben de yasadım. Buna panık atak denılıyor. En son eylulde gecırmıstım ve 1 ay once de ılaclarımı almayı bıraktım. Iyı oldugumu dusunuyordum ta kı 2 gun onceye kadar gene atak geldı ve acıle gıttım ben de ılac verdıler sonra psıkıyatrıste gıttım tekrar basladım ılaclara. Bende de atak geldıgı zaman once bacaklarımda tuhaf bır hıs olusuyor sonra sureklı yurume hareket etme hıssı gelıyo yerımde duramıyorum ve yavas yavas vucudum yuzum uyusmaya baslıyo burnumun ucu bıle uyusuyor o an nefesım bozuluyo olcek gıbı hıssedıyorum ve bu ılac almazsam saatlerce suruyor. Allah yardımcımız olsun.
bana doktor şimdi gündüzleri kullanmam için paxera akşamları ise stilizan yazdı bir de bu atak anında almam için stabina yazdı ama stabina yeşil reçeteli sadece atak anı içinHangi ilacı alınca geçiyor peki ? Burda ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ben rixper stilizan atarax bide citoles kullandım bir işe yaramadı belki doktora sorarım sizinkini .. Bana anca diazem etki ediyo dile yapıştırıp pamuk gibi uyutuyo ama onu da vermiyorlar acil durum haricinde bağımlılık yaptığı için
O bi kaç egzersizleri bana da özelden yazabilir misinizBU arada eski konuna bakınca hatırladım seni, beynin sürekli şimdi ne yapacağım, aileme be söyleyeceğim bunları düşünüyor.. Onu halletmeden kurtulamazsın ataklardan.. Bir de nefes alamıyormuş gibi hissettiğinde burnunu ve ağızını kapa, 5e kadar say, bu esnada beynindeki oksijen dengelenecek. Sonra da yavaş yavaş 10a kadar sayarak burnundan nefes al, tut, çok daha yavaş nefesini ver. İyi gelecektir. Bi kaç egzeriz Daha var, özelden yardımcı olabilrim, bir de ı dediğim kitabı muhakkak al, evdeki terapist, çok işine yarayacak
Malesef maddi imkanim yok tesekkur ederimPsikoljik problemler her zaman icin daha zor oluyor
Allah yardimciniz olsun
Maddi problemleriniz yoksa cok iyi terapiler ile basarili olmuş psikiyatristlerden randevu alabilirsini
Cok tesekkur ederimBU arada eski konuna bakınca hatırladım seni, beynin sürekli şimdi ne yapacağım, aileme be söyleyeceğim bunları düşünüyor.. Onu halletmeden kurtulamazsın ataklardan.. Bir de nefes alamıyormuş gibi hissettiğinde burnunu ve ağızını kapa, 5e kadar say, bu esnada beynindeki oksijen dengelenecek. Sonra da yavaş yavaş 10a kadar sayarak burnundan nefes al, tut, çok daha yavaş nefesini ver. İyi gelecektir. Bi kaç egzeriz Daha var, özelden yardımcı olabilrim, bir de ı dediğim kitabı muhakkak al, evdeki terapist, çok işine yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?