- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
İyi geceler herkese tam uykuya dalacağım zaman önce bütün vücudum uyuşuyor sonra sol kolum sol bacağım ağzım gözüm her yerim uyuşuyor o kadar uyuşuyor ki kopacak gibi tamamen hissizleşiyor hiç iyi değilim panik bozukluğum var çok stresli bir dönemdeyim aldığım nefes yetmiyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ve tatmin olamıyorum aldığım nefesten nefesimi tutuyorum istemsiz sonra zorla nefes almaya çalışıyorum bir insan aldığı nefesi sayar mı allahım nasıl bir çile bu gece de sabaha kadar ağlıyorum uyuşmadan dolayı uyuyamıyorum yattığım yerde zıplıyorum kasılıyorum gören uyuşturucu yoksunluğu yaşıyorum sanır( film sahnelerinde gördüğümüz) pazartesi gününe randevu aldım ilaçlara yeniden başlayacağım ama biliyorum ki onlar da bir halta yaramıyor her şey bende bitiyor .. Ya esneyemiyorum deli gibi esnemek istiyorum ağzımı açıp bekliyorum ve yok olmuyor hiç iyi değilim 22 yaşımda çıldırdım delirdim katlanamıyorum artık kafamın içinde yaşayan biri var sanki hayatımı kabusa çeviriyor yüreğime oturmuş bir öküz kalkmıyor evin içinde kafamı duvarlara vuruyorum yok geçmiyor acile gidiyorum diazem alıp uyuyorum ölü gibi ancak öyle iyi oluyorum var mı benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan bir de mesela bacağımı sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum bir türlü rahat pozisyonu bulamıyorum kafama takıyorum sabaha kadar o bacağı sağa sola hareket ettirmek zorundaymış gibi hissediyorum sonra krizler ağlamalar zırlamalar.. Kendimden de bu hayattan da bıktım!