- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Kizlar bir tek ben mi böyleyim? Neredeyse 32 haftalik hamileyim ama sancimdan ayakta duramiyorum. Sürekli dinlenmem gerekiyor. Bebek hic uyumuyor karnimda. Sürekli hakeret halinde. Sagligina cok sükrediyorum. Normal mi bu durum? Doktora gidecegim haftaya, bunlari konusacagim.
Hani erken degil mi bu kadar hareketli olmasi. Yani bir cocugum daha var evde bazen cidden yattigim yerden kalkamiyorum. Iki hafta önden gidiyor kilo ve bas cevresi olarak. Ilk bebegim de iriydi. Fakat simdiki cok hareketli. Bir degil iki bebek var sanki karnimin icinde.
Tek yerden tekme atsa iyi. Jimlastik yapiyor icimde. Acma germe hareketleri yapiyor sanki. Disaridan da gayet belirgin bir sekilde gözüküyor. Karnimi söyle bir izleseniz oo baya is var icerde dersiniz.
Benimle ayni seyleri yasayan arkadaslar var mi?
Millet ise gidiyor diyorum icimden, ben neden bu kadar nazliyim diyorum. Calisan onca kadin ayakta nasil duruyor diyorum. Cünkü ayaga kalkinca illaki sancim oluyor hareketli zamanlarinda.
Erken basladi gibime geliyor, sanki dogsa dogacak bu hareketlere.
Ayni seyleri yasayan hamileler birbirimize destek olalim
Hani erken degil mi bu kadar hareketli olmasi. Yani bir cocugum daha var evde bazen cidden yattigim yerden kalkamiyorum. Iki hafta önden gidiyor kilo ve bas cevresi olarak. Ilk bebegim de iriydi. Fakat simdiki cok hareketli. Bir degil iki bebek var sanki karnimin icinde.
Tek yerden tekme atsa iyi. Jimlastik yapiyor icimde. Acma germe hareketleri yapiyor sanki. Disaridan da gayet belirgin bir sekilde gözüküyor. Karnimi söyle bir izleseniz oo baya is var icerde dersiniz.
Benimle ayni seyleri yasayan arkadaslar var mi?
Millet ise gidiyor diyorum icimden, ben neden bu kadar nazliyim diyorum. Calisan onca kadin ayakta nasil duruyor diyorum. Cünkü ayaga kalkinca illaki sancim oluyor hareketli zamanlarinda.
Erken basladi gibime geliyor, sanki dogsa dogacak bu hareketlere.
Ayni seyleri yasayan hamileler birbirimize destek olalim