- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Bence de gönlü yok gibi sanki biraz ısrar üzerine konuşuyor gibi bi kaç gün daha izleyin bu davranışları devam ederse siz bitirin derim...
Evet dediğiniz gibi biri ama görüssekte bi kafede oturup cay içiyoruz bunda bisy yokki bütün konusmamız iyi geceler gğnaydın dan ibaretMutaassıp bir ailede yetiştiyse normal.Bu huyu evlendikten sonra başka kadınlarla olan ilişkilerine yansırsa daha da güzel olur hem.
Evet o çocuk benimle görüstüğünü de herşeyi ailesine anlatıyor ailesi mi bisy dedi görüsme falan diye acaba cünkü evin her işini cocuk yapıyor temizlik alısvrrs resmen kullanıyorlar cocugumarketteki çocuk mu bu
bence bir şey var bu durumun altında
Flörtleşmek ters geliyor demek ki,direk resmiyete dökmek istiyor.Evlilik gibi bir talebi oldu muEvet o çocuk benimle görüstüğünü de herşeyi ailesine anlatıyor ailesi mi bisy dedi görüsme falan diye acaba cünkü evin her işini cocuk yapıyor temizlik alısvrrs resmen kullanıyorlar cocugu
Hayır zamanı var herseyin diyor bende oda okuyoruz son senesi onunFlörtleşmek ters geliyor demek ki,direk resmiyete dökmek istiyor.Evlilik gibi bir talebi oldu mu
Evet o çocuk benimle görüstüğünü de herşeyi ailesine anlatıyor ailesi mi bisy dedi görüsme falan diye acaba cünkü evin her işini cocuk yapıyor temizlik alısvrrs resmen kullanıyorlar cocugu
Tanısma aşamasında olduğum insan benimle görüsmek istemiyor bir kere yüz yüze görüştük daha sonrasında hep mesajlasıyrz ben ona canım diyorum diye hızlı gidiyorz dedi neredeyse 1 aydır tanısıyorz ama hicbi sekilde benimle sevgili olmyr nisan falan olmadan ben sürekli görüsemem diyor evlenince esinle haftasonu gezmeye gitmz misin diye bir soru sordum eşim olursa düşünürüz simdi bunları düşünmeye gerek yok dedi acaba bu normal mi ben mi abartıyorum ben bi insanla vakit gecirmeden yakınlık kurmadan niaanlanamam ki bu arada bu kişi komşumuzun oğlu flört eden iki insan gibi değiliz sanki arkadas gibiyiz mesajlasmamızda Günaydın ve iyi geceler den ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?