Arkadaşlar benim sorumum babam. Kısaca vaktinizi almadan şöyle anlatayım. Yüzünde ufak bi sivilce gibi yara oldu ama çok küçüktü ve bizde -kendisi şeker hastası aynı zamanda- yaranın geçmemesini buna bağladık açıkçası çok önemsemedik. İki yıl kadar geçmeyince cilt uzmanına göründü ve direk kanser demiş. ne yapıcağımızı şaşırdık annem çok üzgün sürekli ağlıyo. başka bi doktora daha gittik o da yüksek ihtimal öyle dedi. bi aletle baktı başka hiç bir tetkik uygulamadılar. mutlaka alınması gerekiyomuş. Tanısı BAZAL HÜCRELİ KORSİNOMA diye yazmışlar. bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı. hiç bısey bilmiyoruz ve şok olduk. iyi huylu tümör alınınca geçer tam kanser diyemeyiz dedi ikinci doktor ama ben emin olamıyorum özellikle annemi ikna da edemiyorum. Korkuyoruz anlayacağınız. netten falan bakıyorum ama bana net şeyler lazım ikna olmuyorum
Böyle bi durumu yaşayan ya da çevresinden duyan var mı iyi huylu tümor kanser olmuyor mu? Nedir bu hastalık nasıldır,ilk defa duyuyorum napalım biz şimdi.