mERHABA arkadaşlar belki yanlış ama ben tavsiye etmiyorum evet Bursa bahar hastanesi ve Gönül hanımı tavsiye etmiyorum ne den mi özel olarak gittiğim doktorum son gun kontrole gittiğimde inanılmaz ters davrandı ve o gun doğum yaptım doğum anında saolsun bebeğimi sağlıcakla kucağıma verdi ancak en ufak bir manevi destek yok ben ıkınıp sıkılırken en ufak söyle yap böyle yap diye beni yönlendirmek yok ben soruyorum o cevaplıyor en ufak bir güzel söz yok saolsun doğum bitti güzel doğum oldu dedi bu doktorumla yasadıkarım gece boyu biz cağırmadan hemşire gelmedi gelen hemşire bir tek konuda bile bizi aydınlatmadı ne bebek nasıl emzirilir ne de baska hiçbir şey insan bebeğin yan yatırılması gerektiğini söylemez mi ben burada okuyana kadar bilmiyordum 5 günlük olunca cocuk doktoruna gittim aynen o da benim sorularım hariç hiçbir şey söylemedi e ben zaten tecrübesizim her sey aklıma gelmiyor ki ben sadece tavsiye etmiyorum Bursa Bahar hastanesi ve özellikle Gönül Hanım tavsiye etmiyorum sevgiler