Bu hata hayatımı mahvetti, hiç şans yok mu?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Eski konularımdam bilirsiniz arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. Beni bıraktı yarı yolda demiştim. Aslında bir hatam vardı ve ondan bıraktı. Biriyle duygusal bir yakınlık kurdum. Ama o aralar aramız çok kötüydü. Yeri geliyor 10 gün boyunca bir kere bile konuşmadığımız oluyordu. Kendimi de savunmayacağım. Sonra pişman oldum. Ve hemen o adamla bağımı kestim.
Bu bir hataydı evet. Ben 2 yıldır uyuyamıyorum aslında. Ondan dayanamadım paylaşmak istedim. Ne derseniz kabulum. Sadece şans var mı, hayatımı düzeltmek için. O günden beri artık bir daha kimse beni sevmez, evlenmek istesem de beni kabul etmez diyorum. Ne dersiniz kızlar. Sizce ne yapayım?

Biriyle flört ettiniz diye mi 2 yıldır uyuyamıyorsunuz? Şaka?

Edit: ilişkiniz varken olmuş sanırım.
Takıntılısınız, hatalarınızı kabul etmeniz gerek. Her hata yaptığımızda bu duruma gelirsek işimiz zor. Psikolojik tedavi öneriyorum.
Evet sadece telefonda mesajlaştık. Çok yalnızdım ve boşluktaydım. Erkek arkadaşım depresyondaydı ve benimle hiç görüşmüyordu. Böyle bir hata yaptım. 1 ay kadar sürdü. Sonra pişman oldum ve iletişimi kestim. Ama erkek arkadaşım bunu duyunca terketti beni. Ne yaptıysam affetmedi. Belki ben olsam ben de affetmezdim ona kızmıyorum. Ama kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Neye elimi atsam kuruyor. Ne zaman biticek bu. Bir daha bir erkek beni sevmez, duysa terkeder diye korkuyorum. Ve vicdan yapıp uyuyamıyorum.

Aldatmanın cinsiyet fark etmeksizin hiçbir kabul edilir yanı yok.
FAKAT
Bir hata işleyip samimi bir şekilde bir daha tekrarlamamak üzere tövbe eden kişi o günahı hiç işlememiş gibidir.
Yani samimi iseniz sorun yok.
unutun ve önünüze bakın.

Sevgilinizi aldattığınız kişiyle cinsel birliktelik mi yaşadınız? Boyle mi anlamalıyız?
Kesinlikle sizlere yemin ederim cinsellik filan yok. Ben evlilik dışı ilişkilere karşıyım zaten. Erkek arkadaşımla da yani eski erkek arkadaşımla da öyle bir durum olmadı. Sadece konuştuk, mesajlaştık. Duygusal bir yakınlık.

gidin pismanim deyin, umut var mi yok mu ogrenmis olursunuz.

kendini affettirenler var benim cevremde, iclerini bilemem elbette ama disaridan mutlu gozukuyorlar.

Evet sadece telefonda mesajlaştık. Çok yalnızdım ve boşluktaydım. Erkek arkadaşım depresyondaydı ve benimle hiç görüşmüyordu. Böyle bir hata yaptım. 1 ay kadar sürdü. Sonra pişman oldum ve iletişimi kestim. Ama erkek arkadaşım bunu duyunca terketti beni. Ne yaptıysam affetmedi. Belki ben olsam ben de affetmezdim ona kızmıyorum. Ama kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Neye elimi atsam kuruyor. Ne zaman biticek bu. Bir daha bir erkek beni sevmez, duysa terkeder diye korkuyorum. Ve vicdan yapıp uyuyamıyorum.
Psikolojinizi hiç iyi görmüyorum. Lanetlendiğiniz yok. Gerçekten pişmansanız ve tekrar edilmeyecek bir hataysa bitmiştir olay. Önünüze bakmalısınız.

Eski konularımdam bilirsiniz arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. Beni bıraktı yarı yolda demiştim. Aslında bir hatam vardı ve ondan bıraktı. Biriyle duygusal bir yakınlık kurdum. Ama o aralar aramız çok kötüydü. Yeri geliyor 10 gün boyunca bir kere bile konuşmadığımız oluyordu. Kendimi de savunmayacağım. Sonra pişman oldum. Ve hemen o adamla bağımı kestim.
Bu bir hataydı evet. Ben 2 yıldır uyuyamıyorum aslında. Ondan dayanamadım paylaşmak istedim. Ne derseniz kabulum. Sadece şans var mı, hayatımı düzeltmek için. O günden beri artık bir daha kimse beni sevmez, evlenmek istesem de beni kabul etmez diyorum. Ne dersiniz kızlar. Sizce ne yapayım?
2 Y

Kendinize dert aramayin.Millet neler neler yapiyor hic 2 yildir uyuyamayan duymadim.Sizinde hayatiniz duzene girer bir gun.
Karamsar olmayin.

Lanetlenmek ne yav? Yabancı korku filmi mi bu? Aldatmak büyük hata, evet. İnsan hata yapınca yapabileceği tek şey bundan ders çıkarıp, tekrarlamamak... Öyle elimi neye atsam kuruyor, her şey kötü gidiyor psikolojisi, lanetlenmenizden değil, sizin kötü şeylere odaklanmanızdan ve kötü enerjinizden kaynaklanır olsa olsa. Geçmişi geçmişte bırakıp, önünüzdeki hayat odaklanın, geçer.

gidin pismanim deyin, umut var mi yok mu ogrenmis olursunuz.

kendini affettirenler var benim cevremde, iclerini bilemem elbette ama disaridan mutlu gozukuyorlar.
Onun affetmesini beklemiyorum zaten. İstemiyorum da. Daha sonra başka biri ile başlayıp da bu durum sorun çıkarır mı diye korkuyorum.

Kesinlikle sizlere yemin ederim cinsellik filan yok. Ben evlilik dışı ilişkilere karşıyım zaten. Erkek arkadaşımla da yani eski erkek arkadaşımla da öyle bir durum olmadı. Sadece konuştuk, mesajlaştık. Duygusal bir yakınlık.
Bize yemin etmene gerek yok canım yapmış olsan da bu senin sorunun. Kendine fazla yükleniyorsun sağlıksız bir ilişkinde hata yapmışsın, hiç birimiz kusursuz değiliz. Daha yolun başındasın. Peki birlikte olduğun kişinin nasıl haberi oldu bu durumdan? Tehdit falan mı ediyor seni ikisinden biri neden bu kadar huzursuzsun?

Back
X