• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu havada karşı balkonda esir kedi

Cileklireceke

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
101
72
13
Merhaba hanımlar. Direkt konuya giriyorum. Karşı apartmanın balkonunda bir kedi var. Kediyi içeriye almıyorlar. Hava geçen gümlerde güzeldi fakat kedi yine de çok miyavlıyordu içeri girmek için. Hanımefendiyi uyardım. Aşağıya düşecek sarkıyor kedi dedim. Ek olarak da çok miyavlıyor lütfen eve alın dedim. Geçiçi bu kedi ben sevmiyorum dedi. Yazık günah eve alın geçiçi sürecinde dedim. Geçen gün sağanak yağdı yine balkondaydı. Bugün hava buz gibi yine balkonda. İçim yanıyor artık napacağım bilmiyorum. Annem uyardın başka bir şey yapamazsın dışarıda olmasından iyi diyor. Benim de evde kedim var içim yanıyor o halde görünce. Sorumluluğum var bu olayda öyle hissediyorum. Napabilirim hiç bilmiyorum. Sesini duydukça ağlıyorum artık. Siz olsanız napardınız ?

Merhaba hanımlar. Direkt konuya giriyorum. Karşı apartmanın balkonunda bir kedi var. Kediyi içeriye almıyorlar. Hava geçen gümlerde güzeldi fakat kedi yine de çok miyavlıyordu içeri girmek için. Hanımefendiyi uyardım. Aşağıya düşecek sarkıyor kedi dedim. Ek olarak da çok miyavlıyor lütfen eve alın dedim. Geçiçi bu kedi ben sevmiyorum dedi. Yazık günah eve alın geçiçi sürecinde dedim. Geçen gün sağanak yağdı yine balkondaydı. Bugün hava buz gibi yine balkonda. İçim yanıyor artık napacağım bilmiyorum. Annem uyardın başka bir şey yapamazsın dışarıda olmasından iyi diyor. Benim de evde kedim var içim yanıyor o halde görünce. Sorumluluğum var bu olayda öyle hissediyorum. Napabilirim hiç bilmiyorum. Sesini duydukça ağlıyorum artık. Siz olsanız napardınız ?
Bakın ben evde hayvan beslenmesine karşıyım mesela kedi köpek falan hiç sevmem. Ama bu aslaaa hayvana eziyet edeceğim anlamına gelmez, bu kadarı vicdansızlık.. Hava çok soğuk, eminim o hayvan evde yaşamaya alışkın olduğundan ve içeriye alınmadığından kum hariç bi yere tuvaletini de yapamaz, yaa yazık ya. Aç susuz, lütfen zabıtayı arayın. Kimlik bilgileriniz gizli kalsın.

Bakın ben evde hayvan beslenmesine karşıyım mesela kedi köpek falan hiç sevmem. Ama bu aslaaa hayvana eziyet edeceğim anlamına gelmez, bu kadarı vicdansızlık.. Hava çok soğuk, eminim o hayvan evde yaşamaya alışkın olduğundan ve içeriye alınmadığından kum hariç bi yere tuvaletini de yapamaz, yaa yazık ya. Aç susuz, lütfen zabıtayı arayın. Kimlik bilgileriniz gizli kalsın.
Zabıta mı bakar bu işe

Uygun bi yere kedi evi koyun, kadina da kediyi birakmasini soyleyin. Disarda bakabilirsiniz bu sekilde.

Sanırım kediciğin ailesi geçici emanet etmiş, yada sahiplendirmek için geçici evdir. İyiki geçici. Kadına bence ya sahibine verin ya içeri alın yoksa zabıtaya yada herneyse bildirmek zorunda kalacağım diye belirtin. Allah vicdan merhamet sahibi olanlara denk getirsin yavruları 😔

Haytap ya da polisi arayın
Ben olsam gider kediyi isterim
Bakmayı bilmiyorsa versin
Daha sonra gğzel bir aileye sahiplendiririm

Belediyeyi arayın hemen,durumu anlatın onlar mutlaka müdahale ederler.

Off zaten regl olacağım, bunu gördüm gece gece mahvoldum.
Allah'ın sessiz, ağzı var dili yok kulları hayvanlar.. Bu masum minikleri nasıl koruyacağız bilmiyorum...
Belediyeyi ararsanız barınağa götürürler. Sizin geçici yuva olma şansınız var mı? Yoksa eğer, şehrinizdeki hayvansever derneklerle görüşebilirsiniz. En son çare de belediyeyi aramak tabii...
Bir de yani kedi tertemiz, gayet ev hayvanı. Eve bu kadar adapte olan, evi insandan çok benimseyen bir hayvan.. Madem istemiyorsun neden balkonda tutuyorsun 🥺🥺 çok üzüldüm, umarım o minik çok mutlu olur. Sizi de duyarlı davranışınız için tebrik ederim..

Haydi diye bir uygulama var banliydim yazamadım bir türlü . O program hayvan polislerinin programı anında geliyorlar sizin adınız saniniz verilmiyor . İndirin o programı lütfen ve kediye yardım edin eğer bu soğuklarda donmadiysa😞

Back
X