Hep aynı döngüyü yaşamaktan yıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli olana evlenecek kişi bulmak kolaydır, çocuğu olana çocuk yapmak kolaydır.ama ömür boyu evlenemeyen ve ömür boyu çocuk sahibi olamayan insanlar da vardır.sende varsa gözüne kolay geliyor, ilgi alanından çıkıyor çünkü.kimine cok kolay olan kimine çok zordur.herkesin kendi kaderi.geri kalan kısımlarda çok haklısın.
Kimine çok zordur anlıyorum ama zorlamanın alemi yok diyorum,sırf olacak diye olmadık insanlara meyl etmek akıl kar işi değil.

Ben size "aniden" gelişen bu Erzurum'a yerleşme isteğinin altında yatma ihtimali kuvvetle muhtemel olan potansiyeli görmüş geçirmiş bir hukukçu olarak izah edeyim . Belki aklınız başınıza gelir . Herkesin bildiği üzere Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son birkaç senede çocuk tecavüz+ öldürme , hayvan tecavüz ve işkenceleri ayyuka çıkmış vaziyette her zaman vardı lakin artık gözümüze daha çok sokulur oldu . Bknz; Narin olayı . İşte sizin sevgiliniz gibi it oğlu itleri kurbanlarına daha kolay ulaşabilecekleri, onlara rahatça tecavüz edip işkence edip üzerine de onları kolaylıkla yok edebilecekleri için bu tarz dağlık ve gelişmemiş bölgeleri çok severler .bir canlıya eziyet ederken zevk almak psikopatligin alametidir ve psikopatlar gerekli koşullar sağlandığı zaman dozu artirmayi sever çünkü bu onlar için hazzı artirmanin bir yoludur . Hiç psikoloji okudunuz mu ?? İşte o herif gittiği yerde muhtemelen bunların olasılığını gördü yeni kurbanlar ve yeni işkence eziyetlerin olasılığını farketti ve bak sen Allah'ın işine "aniden" kalmaya karar verdi. Bir sonraki kurbanı belki teyzesinin 4 yaşındaki kızı veya kendisinin 13 yaşındaki erkek kardeşi olucak. Şimdi anladınız mı durumu ??? O yüzden beyninizi çamaşır suyuna mi sokarsıniz kendinizi buzlu sularda mi yikarsiniz bir an önce kendinize gelin .

Alamadım. Sahiplendir dedim yapmadı. Görünüşte çok seviyor kediyi deli gibi bağlı kediye. Ama sonra sevgisi öfkeye dönüşüp zevk alana kadar şiddet :( Sonra oyurup ağlıyormuş
yani resmen haberlik bir adam bunun ilerisi sana zarar vermek zaten. kaç bu adamdan. umarım kediyi de alırlar elinden bence şikayet et

Ben size "aniden" gelişen bu Erzurum'a yerleşme isteğinin altında yatma ihtimali kuvvetle muhtemel olan potansiyeli görmüş geçirmiş bir hukukçu olarak izah edeyim . Belki aklınız başınıza gelir . Herkesin bildiği üzere Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son birkaç senede çocuk tecavüz+ öldürme , hayvan tecavüz ve işkenceleri ayyuka çıkmış vaziyette her zaman vardı lakin artık gözümüze daha çok sokulur oldu . Bknz; Narin olayı . İşte sizin sevgiliniz gibi it oğlu itleri kurbanlarına daha kolay ulaşabilecekleri, onlara rahatça tecavüz edip işkence edip üzerine de onları kolaylıkla yok edebilecekleri için bu tarz dağlık ve gelişmemiş bölgeleri çok severler .bir canlıya eziyet ederken zevk almak psikopatligin alametidir ve psikopatlar gerekli koşullar sağlandığı zaman dozu artirmayi sever çünkü bu onlar için hazzı artirmanin bir yoludur . Hiç psikoloji okudunuz mu ?? İşte o herif gittiği yerde muhtemelen bunların olasılığını gördü yeni kurbanlar ve yeni işkence eziyetlerin olasılığını farketti ve bak sen Allah'ın işine "aniden" kalmaya karar verdi. Bir sonraki kurbanı belki teyzesinin 4 yaşındaki kızı veya kendisinin 13 yaşındaki erkek kardeşi olucak. Şimdi anladınız mı durumu ??? O yüzden beyninizi çamaşır suyuna mi sokarsıniz kendinizi buzlu sularda mi yikarsiniz bir an önce kendinize gelin .
ay Allah korusun ya o yavrucakları öyle bişey yapamasın inşallah

ay Allah korusun ya o yavrucakları öyle bişey yapamasın inşallah
Valla gayette oluyor hepimiz görüyoruz biliyoruz ve daha nice bilinmeyen vakalar var mahkemelerde ne iğrenç dosyalar var okuduktan sonra Allahım hafizami sil diyorsunuz

Ha bu arada kediyi dovdukten sonraki ağlaması olayını da açıklayayım ağlama sebebi pişman olması veya üzülmesi değil insanlığından değil henüz psikopat ve sadist yanı ile yüzleşip kabullenemedi bunun ikilemini yaşıyor ne olduğunu tespit edip yüzleşip bunu kabullendiği an daha da kötü şeyler yapmaya başlayacak bu işler böyledir

Kediyi dövdüğü falan yok bence. Soğuyup sen ayrıl diye büyük bir şey uydurayım demiş. Sonra ağzındaki baklayı çıkarıp kendisi ayrılmış.
Evlilik muhabbeti açılınca etekleri tutuşmuş kısaca. Siz kedi kısmında ayrılmayınca şok olmuştur muhtemelen. Kendinize saygınız olsun biraz.

Kedi olayını bir an için yok sayıyorum yorumumu yazarken:
Bu kişi sizi istemiyor ve ayrılmak istiyor net. Bunun için ailesel sorunları bahane olarak sunuyor ama kırmamaya gayret ederek gayet de açık ve net ve kibar bir ayrılık mesajı yazmış ve helalleşmek istemiş. Bence bundan sonra onunla irtibatınızı kesin, bir daha girmeyin hayatına. Kendinize yeni bir yol çizin.
Şimdi kedi olayına geleyim:
Bu gerçek mi değil mi? Sizi kendinden soğutmak için bir yalan mı? Sizi kendinden soğutamayacağını görünce Erzuruma gitti ailesinden akıl aldı ve sonunda da ailesel sorunları bahane ederek bu ayrılık mesajını mı yazmakta buldu çareyi? Eğer öyleyse durum yine yukarıda yazdığım gibi bu adamın hayatından çıkın. Kendinize yeni bir sayfa açın.
Ha kedi olayı gerçekse o zaman "intikam" adı altında bu herife ne yapsanız azdır, elinizden gelen tüm kötülükleri yapın.
Kediyi gözlemledim dediniz, nasıldı kedinin durumu? Eski sevgilinizin kediyle arası nasıldı? Gerçekten zarar vermiş olabilir mi? Kedi şu an nerede?

Olumsuz bir kaç deneyimden sonra tam da doğru kişiyi buldum sanmıştım. Dolu dolu geçen 9 ay hemen arka mahallemde oturuyordu haftada 2-3 görüşür bir şeyler yapar en kötü balkonda oturur sohbet ederdik. Verdiği değeri aramızdaki duygusal bağı derinden hissediyordum. Ben artık ciddi bir şeyler istiyorum dedim nettim tarih verdik akışa bıraktık derken bir gün ağlayarak beni aradı görüştük sevdiğim adam gitmiş yerine çökmüş bitmiş biri gelmişti bana itiraflarda bulundu “Kedisini dövüyormuş. Zevk alıyormuş sonra pişman oluyormuş” o kadar kötü oldum ki oracıkta panik atak geçirdim acilde aldım soluğu… Derken acaba ayrılık bahanesi mi gerçek mi diye sorgularken 1 ay zaman geçti gözlemledim kediyi, evi. O yokken evine gidiyor bakıyordum bir anahtarı bendeydi. Hiçbir şey yoktu. Neyse Pazartesi ailesinin yanına Erzurum’a gitti bavulunu hazırladık sarıldık koklaştık gitti. 2 gün sonra bana şöyle bir mesaj geldi

“Asyam,
Söze nasıl başlayacağımı pek bilmiyorum. Ben burada bir karar verdim.Hem şartlar, ailesel durumlar hem de kendi isteğim doğrultusunda en yakın zamanda kalıcı olarak Erzurum a dönmeye karar verdim. Ailemin bana ihtiyacı hiç olmadığı kadar var. Benim de onlara ne kadar ihtiyacım olduğunu farkettim. Ve paylaşmak istemediğim maddi sorunlar da gelişmiş ve beni haberdar etmemişler. Bunu yüzyüze konuşmak daha doğru olurdu ama hem zaman kıymetli hem de yüzyüze çok zor durumlarda kalabiliyoruz. Gelecek düşüncemde bir evlilik, aile veya çocuk yok. Bildiğin gibi pek isteğim de yok. Ve hal böyleyken gelişen bu yeni durumun da katkısıyla aklımda tamamen netleşti. Hem senin hakkını yememek için hem de benim bu niyetimi gerçekleştirebilmem için ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum, ayrılmak istiyorum. Üzgünüm ama bu durum benim için artık zaruri. Kendine iyi bak lütfen. Benim senden kaynaklı içimde herhangi bir kötülük olumsuzluk yok. Hakkım varsa benden yana helal olsun. Lütfen sen de helal et.”

Hiçbir şey yazmadım. Yazmayacağım. Yüzüme karşı konuşmaya cesaret edemeyen milyonlarca bahaneye sığınan bu adam bunu hakketmiyor. Ama canım çok yanıyor. Onu pişman etmek hissiyatı ile dolup taşıyorum
Adam ben kedime işkence ediyorum dedi,siz inanmayıp birde arada adamın evine gidip çok anlar gibi kediyi mi kontrol ettiniz???? Yok ben bazı hemcinslerimi anlayamıyorum,yalan bile olsa bunu diyen adamdan fersah fersah kaçmak varken,kurtarıcı anne rolünü üstlenmek.Tamam en harika fedakâr sevgili sensin tebrikler🎉🥇

Çok acımasızsınız kendinizi benim yerime koyun lütfen. Evet normal değil biliyorum benim de bağlanma stillerimde sorun var. Birden kestiremedim işte anlamaya çalıştım iyileştirmeye çalıştım sindirmeye çalıştım
Neyi ya neyi adam ben psikopatım diyor yalan ya da değil ne fark eder??? Dünyada bir tek erkek o varmış gibi yapışıp durmayın şu hastalara.Bağlanma stillerinde sorun yok Senin kendini düşünmeme sorunun var.....

Kedi olayını bir an için yok sayıyorum yorumumu yazarken:
Bu kişi sizi istemiyor ve ayrılmak istiyor net. Bunun için ailesel sorunları bahane olarak sunuyor ama kırmamaya gayret ederek gayet de açık ve net ve kibar bir ayrılık mesajı yazmış ve helalleşmek istemiş. Bence bundan sonra onunla irtibatınızı kesin, bir daha girmeyin hayatına. Kendinize yeni bir yol çizin.
Şimdi kedi olayına geleyim:
Bu gerçek mi değil mi? Sizi kendinden soğutmak için bir yalan mı? Sizi kendinden soğutamayacağını görünce Erzuruma gitti ailesinden akıl aldı ve sonunda da ailesel sorunları bahane ederek bu ayrılık mesajını mı yazmakta buldu çareyi? Eğer öyleyse durum yine yukarıda yazdığım gibi bu adamın hayatından çıkın. Kendinize yeni bir sayfa açın.
Ha kedi olayı gerçekse o zaman "intikam" adı altında bu herife ne yapsanız azdır, elinizden gelen tüm kötülükleri yapın.
Kediyi gözlemledim dediniz, nasıldı kedinin durumu? Eski sevgilinizin kediyle arası nasıldı? Gerçekten zarar vermiş olabilir mi? Kedi şu an nerede?
Sadist manyak ruh hastası küçücük kediyi dövüp zevkmi alıyormuş ben yanlışmı anladım kendini mi dediniz kedi mi dediniz acaba ikilemde kaldm ama bu ilişkiye duygusal bir yorum yapılmaz insani bir yaklaşımda bulunulmaz,bu tip insanlar tedavi edilemez bu yaradılıştan gelen bir bozukluk,can acıtıp zevk alan insanla ciddi düşünüp çocuk yapmak istemek vs,ben bazen düşünüyorum o kadar kadının başına neler geliyor bunlar evlenmeden önce bu adamları farketmiyormu diye ama sonra anladımki farkediyorlar şiddete eğilimi olan insanı anlamamak imkansız,evlikik koca bulmak vs bunlar çok zor şeyler değil tuttuğunla evleneceksin kıymetlenecek diye birşeyde yok,sırf evlenecek birini buldunuz diye envai çeşit anlamlar yüklüyorsunuz üç kuruşluk manyaklara ama seçici olun biraz yahu,adam sizi istemiyor demiyorum bile o en son konu,şeker dağıtın kurban kesin bişey yapın kurtulmuşsunuz farkında değilsiniz.
Kedi kurtulmadıkça ben sevinemem. Konusahibine şeker dağıt diyemem. Ah inşallah yalandır. Herif konusahibinden kurtulmak için yalan uydurmuş olsun...

Adam ben kedime işkence ediyorum dedi,siz inanmayıp birde arada adamın evine gidip çok anlar gibi kediyi mi kontrol ettiniz???? Yok ben bazı hemcinslerimi anlayamıyorum,yalan bile olsa bunu diyen adamdan fersah fersah kaçmak varken,kurtarıcı anne rolünü üstlenmek.Tamam en harika fedakâr sevgili sensin tebrikler🎉🥇
Keşke konmusahibi adamın evine gittiğinde kediyi alsaydı. Yalan da olsa böyle yalan söylenmez.

Sonra konu evliliğe geldi planlar yaptık vs derken beni aldı karşısına iki gün önce ağlayarak ben biseksüelim hem kadına hem erkeğe ilgi duyuyorum bu yüzden evlenmemiz imkansız senin önünü kapatmak istemiyorum dedi

Siz insanlarla dalga geçmekten keyif mi alıyorsunuz?

Keşke konmusahibi adamın evine gittiğinde kediyi alsaydı. Yalan da olsa böyle yalan söylenmez.
Konu sahibinin kedi umrunda değil ki ,kedi de bir sorun görse ne olacaktı??? Adama üzülüp doktor araştırıyor , adama çok üzülüyor .Kedinin canı cehenneme diyor Sevgilimin dibinde durayım yeter kafasında.....

Konu sahibinin kedi umrunda değil ki ,kedi de bir sorun görse ne olacaktı??? Adama üzülüp doktor araştırıyor , adama çok üzülüyor .Kedinin canı cehenneme diyor Sevgilimin dibinde durayım yeter kafasında.....
Ben eşime canımı verecek kadar aşığım (abartı yok) Benim eşim bir kediye kötülük yapsa, önce o kötülüğün aynısını ona yapar sonra da saniye düşünmeden boşanırım. Gerçek söylüyorum büyük konuşmuyorum.

Ben eşime canımı verecek kadar aşığım (abartı yok) Benim eşim bir kediye kötülük yapsa, önce o kötülüğün aynısını ona yapar sonra da saniye düşünmeden boşanırım. Gerçek söylüyorum büyük konuşmuyorum.
Normali zaten bu olmalı,başka canlılara zarar veren insanların iyi olduklarını , merhametli olduklarını hiç düşünmüyorum.Kendini koruma dışında bu tür eylemleri yapanları toplumdan uzaklaştırmak gerekir....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X