Hep aynı döngüyü yaşamaktan yıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dumura uğradım kedi meselesinden sonra. Duyduğum gibi şoka girdim hastanelik oldum ve sonra kurban psikolojisine girdim işte belki düzelir düzeltebilirim diye doktor aramaya başladım. Bahane olduğunu da çok düşündüm. Bilmiyorum ben de hiç iyi değilim kızlar şu an
Sen normal degilsin evet belli kediyi nasil almadin o evden nasil biraktin

Alamadım. Sahiplendir dedim yapmadı. Görünüşte çok seviyor kediyi deli gibi bağlı kediye. Ama sonra sevgisi öfkeye dönüşüp zevk alana kadar şiddet :( Sonra oyurup ağlıyormuş
Ya herifi şikayet edersin ya da bir şekilde o kediyi evden alıp güvendiğin ,kedi seven birine sahiplendirirsin. Kedisini dövüyor cümlesinden sonra okuyamadım tek düşündüğüm şey kedi. Sen de bu olayı artık bildiğin için o masum dilsiz kedinin yaşadığı şeyin vebali senin de üzerine olur haberin olsun. Bir an önce kediyi kurtarmaya çalış.

her zaman bir erkeğin hayvanlara karşı aldığı sorumluluk ileride nasıl baba olduğunu yansıtır derler.
bu adam yarın bi gün evlensen önce seni sonra çocuğunu dövüp pişman mı olacak?
böyle bişey yapmayıp bunu bahane ediyorsa bu daha da korkunç bi nevi şizofreni adayı denebilir.
ve hırsını bi kenara bırak en güzel cevap bazen sessizlik ve mesafedir....

Siz insanlarla dalga geçmekten keyif mi alıyorsunuz?
Buraya açılan her hayali konu aslında kendi iç dünyalarının verdiği bir mesaj,insanlarla dalga geçtiklerini sanıyorlar ama aslında kendileriyle geçiyorlar,bilincimizin bir potansiyeli var ve o potansiyel hayal dünyamızı oluşturuyor kurguluyor,kurguladığı canice duygu kendi eğilimi oluyor aslında,öylesine konu açanlar bunun bilincinde açsın diyelim herkes okuyup yorum yapıp yüzeysel geçmiyor ha tanımıyoruz birşeyler yazıyoruz ama bu gerçeği bilerek mecbur geçiyoruz,sandıkları kadar zeki değiller o kadar.😄

her zaman bir erkeğin hayvanlara karşı aldığı sorumluluk ileride nasıl baba olduğunu yansıtır derler.
bu adam yarın bi gün evlensen önce seni sonra çocuğunu dövüp pişman mı olacak?
böyle bişey yapmayıp bunu bahane ediyorsa bu daha da korkunç bi nevi şizofreni adayı denebilir.
ve hırsını bi kenara bırak en güzel cevap bazen sessizlik ve mesafedir....
Adam daha önce de, ayrılalım ben biseksüelim diye yalan atmış. Konusahibi yine ayrılmamış.

Adam daha önce de, ayrılalım ben biseksüelim diye yalan atmış. Konusahibi yine ayrılmamış.

O başka bir konusu idi. Tarihine bakarsanız epey eski olduğunu göreceksiniz. O konuda hoşuna gidecek ölçüde kaos yarattığı için biraz örgüyü değiştirerek yazmış.
Bir konusu da da okulunu açıköğretime aktardığını yazmış. Nasıl oluyorsa bana da anlatmasını rica ederim.

O başka bir konusu idi. Tarihine bakarsanız epey eski olduğunu göreceksiniz. O konuda hoşuna gidecek ölçüde kaos yarattığı için biraz örgüyü değiştirerek yazmış.
Bir konusu da da okulunu açıköğretime aktardığını yazmış. Nasıl oluyorsa bana da anlatmasını rica ederim.
ben sadece 3 konu görebiliyorum :( link yok mu

Tüüü Allah bildiği gibi yapsın. Konunun tarihi 2023müş. Bir de vaktimi verdim, üzüldüm, kafa patlattım. Yorum yazdım. Bugünkü programım aksadı. Konsahibi ne keyifleniyordur şimdi e ben ne diyim. Eh konusahibini kediler tırmalasın, köpekler kovalasın emi.

Minicik savunmasız ağzi dili olmayan bir kediyi döven insan eşim olsa boşardım o kadar diyeyim ne bağınız var da bunu öğrendikten sonra ayrilmadınız ?

Minicik savunmasız ağzi dili olmayan bir kediyi döven insan eşim olsa boşardım o kadar diyeyim ne bağınız var da bunu öğrendikten sonra ayrilmadınız ?
Fakemiş arkadaşım, zıplatma sinirlerini. Git bir kahve iç, bir çıkolata ye, limonlu soda iç, şekerimiz düştü, tansiyonumuz çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X