• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hayat bana göre değil. kaçıp gitsem . yada mücadele etsem mücadele etmek tabi ama olmuyo ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
bu hayat cidden. bana göre değil. kaçıp gitsem konuştuğum bir erkeğe. derse kitabı okuyorum bırakıyorum. anlamıyorum bu durumu. arkadaşlar. bi yandan isteklerim var umut var. Allahım yardım et. :( bi yandan kaçmak gitmek. hep evde dura dura. ne yapıcam bilmiyorum. korkuyorum her şeyden. herşeyin aynı daha kötü gitmesinden.

probleminizi anlatabilseydiniz iyiydi.

anladığım kadarını yazayım, sakın kocaya kaçmayın.

Bu devirde kocaya mi kacilir? Evlenmek istiyorsan anlasir evlenirsin ailenin rizasini alarak
Kacmak da nedir?

okul okumak istiyorum ama . kitabı alıyorum okuyorum bırakıyorum. :( ne yapacağımı bilmiyorum. hep evde oturarak mı geçecek ömrüm bi an önce bitirsem birebir üniversite kazansam kaderimde kısmetimde varsa Allahım :(

Ya sen şu intetnetten erkeklerle konusan, nisanli erkekle konusan kizin da oldugu fotografinda cocuktan hoslanan, erkeklere kamera acip guzel miyim cirkin miyim diye soran kiz degil misin yaa. Her konun erkekle ilgili haa. Anana soyle de bulsun sizin akraba falan kac git ona yoksa senin halin hal degil

nişanlı erkekle konuşmadım. erkek meraklısı olsam. istediğim gibi erkek bulurum . düzgün konuş. sanane annem misin babam mısın ukala insan

nişanlı erkekle konuşmadım. erkek meraklısı olsam. istediğim gibi erkek bulurum . düzgün konuş. sanane annem misin babam mısın ukala insan
Hahaha kiz cok guldurdun sabah sabah. Ne yani bu soyledigim konulari acan sen degil misin inanmam :D simdi konularini silersin falan beklerim senden. İstedigin gibi bi erkek bulamadigindan pardon erkek bulamadigindan buralarda yakiniyosun zaten. Yoksa coktan kacip gitmistin bi erkege

evet ben açtım konuları. onla ne alakası var. sorunlarım olduğu için yakınıyorum. erkek için mi sinir etme beni :D istesem kaçıp giderim ama gitmem ki :D hiç :D okul önemli :D

ilk önce yaşımıza uygun davranıp yaşayacağız
aklımızı hayallerden arındıracağız
hayatı anlayıp dinleyeceğiz
sonra atarlanacağız.

cevap verme tavrınız hoş değil. mesajlarınızı kib ledim.

Back
X