Mesleği yoksa çok zor be güzelim. Üniversite mezunları bile iş bulamıyorken liseyi henüz bitirmemiş biri nasıl bulsun? O da haklı bi yerde. Kurslara falan gitsin bir müddet, meslek edinsin kendine.
Merhaba Arkadaşlar,
Dertler malesef bitmiyor. 3 yıl süren bir ilişkim var. Bazen cocuksu bazen ciddi. Güzel bir ilişki.
Tek sorunumuz iş.
Erkek arkadaşımın liseyi açıktan bitirmesine 1 sene var. Kendisi 23 yasında. Askerden önce bir tanıdığının yanında 5 yıl çalışmış.
Biz tanıştığımızda da orada çalışıyordu zaten. Askerden geldi bir kaç işe girip çıktı.
Benim bu konuda çok kaygım var. Kızarak söylesem üzülüyo, gülerek söylesem takmıyo. Kendimi toparlayıp normal anlatsam ama bulamıyorum napym diyor.
Sizce nasıl davranmalıyım. Ne yapmalıyım.
Eminim ki o çok üzülüyor bu konuda ama sanırım cekindiği için cabasıda olmuyor.
Teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar,
Dertler malesef bitmiyor. 3 yıl süren bir ilişkim var. Bazen cocuksu bazen ciddi. Güzel bir ilişki.
Tek sorunumuz iş.
Erkek arkadaşımın liseyi açıktan bitirmesine 1 sene var. Kendisi 23 yasında. Askerden önce bir tanıdığının yanında 5 yıl çalışmış.
Biz tanıştığımızda da orada çalışıyordu zaten. Askerden geldi bir kaç işe girip çıktı.
Benim bu konuda çok kaygım var. Kızarak söylesem üzülüyo, gülerek söylesem takmıyo. Kendimi toparlayıp normal anlatsam ama bulamıyorum napym diyor.
Teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar,
Tek sorunumuz iş.
Teşekkür ederim.
İs kurun meslek edindirme kurslari var onlara basvursun 23 yasinda bir is bulmali kendine asgari ucret ile calisir bu sartlarda lise mezunu degil meslegi yok zor ama imkansiz degil ne kadar suredir is ariyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten sorunda burda ben üniversite mezunuyum. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Ama bu sebepten dolayı ondan vazgecemem.
Seviyorum seviliyorum :/
Askerden geldi bir yere girdi 2 ay çalıştı sonra bir yerde 6 ay çalıştı. Şimdi 3-4 aydır boş canım
Canim benim de nisanlim ilkokul mezunu bende üniversite mezunuyum. Nisanlim 31 yaşında 8 sene ozel bi sirkette calistiktan sonra kendi isini kurdu servis arabalari var durumu da gayet iyi kendini gelistirmesi çok onemli ben henuz is bulamadım nisanlim benim ust duzey yönetici olacagim zamanki kadar Kazanıyor cok şükür. Kendini geliştirsin elinde bi becerisi meziyeti varsa onun ustune gitsin.
Öğrenim durumu önemli değil önemli olan mücadeleci biri mi çalışmayı seviyor mu sorumluluk sahibi bir insan mı? Bu özelliklere sahipse taşı sıksa suyunu çıkarır. Ama rahatsa senin çalışmana güveniyorsa üniversite mezunu olsa yine iş bulamaz böyle bir insanla da hayat geçmez.
Zaten sorunda burda ben üniversite mezunuyum. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Ama bu sebepten dolayı ondan vazgecemem.
Seviyorum seviliyorum :/
Neden isten cikiyor is bulabiliyor demek ki
Calismayi sevmiyorsa isin zor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ailen biliyor mu bu durumu, eğitim durumunu falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?