- 21 Şubat 2023
- 57
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi blackwoman_
Başlıktan anlaşıldığı gibi bu hayatta kimseye güvenmiyorum. Sanki herkes zarar vercekmiş gibi yüzüne gülsek böle labali olup fazlasını isticekmiş gibi geliyor. Artık bendeki öle bi boyut oldu ki kendimi zorladım insanlarla anlaşmak için hemde çok. Aynı işyerinde 6 sene beraber çalıştığım yaşça büyük bi kadın vardı. Hep ona özenirdim. Yaptığı şeyleri insanlarla iletişimi takdir ederdim. Onun gibi davrandım belki zamanla bende insanlarla anlaşmaya başladım. Hatta o varken arkadaş edinmeye bile ihtiyaç duymuyodum. Şimdi o işten çıktı ben hem işyerinde hem iş çevresinde hemde hayatımda yanlız kalmış gibi hissediyorum. Nerde ne yapacağımı ne konuşacağımı bilemez hale geldim. Şimdi kendine güven diceksiniz. Ama yüzümde bi maskeyle dolaşmaktan çok yoruldum. Hemde üstüne aşırı bi mutsuzluk ve depresyon olunca insanlarla konuşmak istemiyorum. Yani normal bi muhabbet bile edemiyorum. Çünkü sanki hep ezmeye çalışcaklarmış gibi geliyo. Bu yüzden evlilik düşünemiyorum. Herhangi bi kursa bile yazılamıyorum. Benim ailemde sessiz sakindir çocukluğumdada çok travma yaşadım çevremde yanımda olcak bu durumlarda bana tavsiye vericek kimse yok. Bu durum beni gitgide kötüleştiriyo. İş hayatında veya genel hayata karşı nasıl olmalıyım bana yardımcı olurmusunuz